Хендерсън забрави случая, в който подкрепи расиста Луис Суарес

Преди седем години днешният капитан на Ливърпул бе с друго мнение за расизма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Liverpool - Berbatov 1:3. Somebody still suffers......

Обидите по адрес на хора, които не познаваш са обиди за самия теб ... нито повече, нито по-малко! Докато не си повървял в обувките на човека нямаш право да изразяваш мнение - било то черен, бял, зелен или лилав. Да - има племена и етноси, които като цяло и чеп за зеле не става от тях, но не можеш да съдиш за конкретен индивид от това. Виж, ако реши да го докаже преди това, това вече е друга бира, но поставянето под общ знаменател ... не! мерси! Иначе - както и в нашата агитка, така и във всяка друга има по десетина дебила. Оставете тези хора в една клетка тип килия в лудницата и да си гледат мача там. Ще са цирково забавление за всички останали - защото поне на този мач ако бяха постъпили така, щеше да е по-интересно от самият мач!

Тепърва англичаните ще си носят последствията... Едва сега започва!

че ние си възпитахме през последните години не малък контингент от тъпунгери без нормална ценностна система, мързеливи, нагли, с ниска обща и обществена култура, си е факт, от който няма как да се извъртим...За видиотизирането на този контингент не малка заслуга има и чалгаризирането и вопиющо нископробния език, който делетилетия струеше от предаването на една гледана телевизия. За да се стигне до образувания като "Няма такава държава". Глупаво е обаче да твърдиш това, след като сериозно си допринесъл за такава констатация...Просто с последния казус берем плодовете на търпението, с което изчакахме да се инкубират толкова много кретени, които да срамят държавата ни. Корените са много дълбоко - в семейството, уредбата на държавата, образователната система, стандарта на живот в страната, переспективите за младите хора в нея и т.н. и т.н.

Суарес расист? Та той мангасар бе, от ония със сините венци, буахахахаха:)))

Абе ние трябва да си оправяме нашата къщичка овреме, щото иначе всякакви такива ще се упражняват на български гръб и ще ни гърбят по устав както си трябва.

Колкото и да ги пишете тия дивотии и да давате сравнения с този онзи, че и от каменната ера даже - това не променя нашия резил и нашия расизъм. А той е темата. С британския и изобщо навсякъде - се борят, наказват, превъзпитават и осъждат. Само тук е рецивидизъм с нестихваща наглост и повтаряемост и не никой външен не ни е виновен.

Ти добре ли си, бе! Как се бори някой с расизъм и тям подобни дивотии на база сегрегация, когато заявява на всеослушание: "Искахме българите да страдат". Внукът ми е на 15 дни и е българин. И той, ли? Този ритнитопковец няма начин да има акъл да изказва сложни тези. Просто повтаря тази на дебелия алкохолик с пурата, която явно им е част от националната доктрина.

Тоя ингилизин днес го ругах, дайте някой друг за да не се повтарям ....

"държавния глава" от хасковското село Радев ,нихелиста,антибългарина,който плюе държавата си като другия с "партията" си "Няма такава държава".

У наше село на това му викаме "букова дъска" :):):)

А у наше - чвор.