17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То няма други такива чупки и финтове, обръщалки, пък хеттрици, само и само да се продаде някакси Робърта, че тинята вече е над брадичката...

Всеки си получи своето.. Камбура голче за рекорда, оная мацка Робърта хеттрик за трансфера, подХуенци три точки за купата, бИройци парички от Мариците за заплати. Па, ако са изкарали и някой лев от обръщалката, пей сърце!!! А сега е редно чернодрешкото Тодоров, да си даде фланелката за музея по говедовъдство на ГеЙарена !!!

Ако беше свирил както трябва плешивия шуменски помак, "Баязид Подуяне" нито един гол нямаше да вкара. Всичките голове на хуните от ГеЙарена бяха след измислени отсъждания на шуменския помак Станислав Тодоров. Най-добрият играч на подХуенци беше съдията. Редно е чернодрешкото Тодоров, да си даде фланелката за музея по говедовъдство на ГеЙарена !!!

ТОЙ ГО НАПРАВИ! Станислав Тодоров класира "Баязид Подуяне" с хеттрик срещу Берое !!! Ако така някой съдия подпира ЦСКА, Херо ще бълва огън и жупел. А сега мълчи като бито дупе!!! Най-добрият играч на подХуенци беше съдията. Редно е Станислав Тодоров, да си даде фланелката за музея по говедовъдство на ГеЙарена !!! А на плешивия шуменски помак, това трябва да е последният му мач !!!!

Правилният съдия "пастата" свърши безупречно работата си! Браво!

Този съдия предварително ли имаше сценарий? Първо подпря Берое - ей така за "по достоверно съдийство" и после само чакаше ситуации да подпре "правилният" отбор?

Може и да си прав, брат, но не мога да ти помогна!!! Само Левски!!!

Дори с такова грозно подпиране няма да има синя купа и тази година!!! Евроидиотите сами ще си направят живота сложен, освен ако не е с дарителите им от второто червено. Но до там!!! Толкова са зле този сезон.

Не знам как е, но не е така както е мислиш! Само ЛЕВСКИ!

Леле и футболни корифеи имало тука.

Четете романите "Несвяст" (https://drive.google.com/file/d/1_iIAZvKfvxbSe85KydIySUIOFM41cF0M/view?fbclid=IwAR29NrRZsbdmH6ySY9ZiuYgHesNEqUjE8Xaek-WD4BeUdph24Henilt-fEQ) и "Мироречие" (https://drive.google.com/file/d/1iWW801bO8SA4u1NDr42JEszPckE7Ag41/view?fbclid=IwAR0W2vo8sBoOt3O9x7eEabjmOzf7H9UTqFA7IWFhPj3F2uwIn2SDWjnoMo4), свързани с алтернативно бъдеще на България и света, както и на Езика на мира, в който няма думи като "майка", "баща", "мъж", "жена", "брат", "сестра", "син", "дъщеря", "черно", "бяло" и т.н. Достъпът е безплатен, разпространението - също. Благодаря Ви за подкрепата!

Тази Нощ в Деня на Освобожденнието на БЪлгария е ден за Убиване на някой арабин или негър- маймуна- РОберта, Али Соу, Неусиано де жезуз Гузмао, който се представя за Сисиньо, или Ахмед Доган !! Както Васил Левски и Христо Ботев са убивали араби, турци и негри- маймуни, за да я има Свободна България. Всички, които, до сега, са лъгани от арабите и турците да крадат от българи и да стават - Анархисти, Анти-христ ( против християните), може да изкупят греховете си към България...

Без коментар

По какъв критерий се свирят дузпите в полза на Лефски????

Изговаряй правилно името на Апостола, бе чорбар! Това, че вашата петолъчка, която през 2016 беше закрита, ви е символа, не значи, че трябва да с.е.р.еш всеки път, щом се наложи да казваш името на ЛЕВСКИ! Това е името на отбора, не е янкое друго!

Няма по-голямо падение да откраднеш като македонците и присвоиш името на Апостола, за да си на държавната хранилка, а в замяна да носиш в Европа и Азия срам и позор за Апостола, България и ощетените български данъкоплатци.

3aщо не дадоха червен картон на Роберта?

Защото не се дава червен картон за това нарушение! Аман от разбирачи!

В малкото наказателно поле?

Само на синьо говедо и само с български съдия!

Абсолютно уговорен мач! Затова и Херо подаде оставка след срещата. За Левски беше жизнено важно Роберта да вкара голове, за да могат да се опитат да го пласират в следващите дни. Берое пък тази година очевидно не се бори за нищо...

Господине, припознал сте се нещо.

Някой "припознавач" ли ще да е тоя :) От онея без отбор и достойнство, които си търсят чичко-паричко и който даде парата свалят панталоните... ахаа, май се досетих.

Всеки си получи своето.. Камбура голче за рекорда, оная мацка Роберта хеттрик за трансфера, подуенци три точки за купата, беройци парички от Мариците за заплати. Па, ако са изкарали и некой лев от обръщалката, пей сърце! :)))) Жалко само за феновете..

Та па голем всезнайко, да те еба в конспиратора..

Много ме кефят надарени негри и араби....в краен случай го правя и с цигани....

Оранжево небето, оранжево морето, оранжево прасето

Годината е 1971, мач в София между баскетболните отбори на Лефски и Панатинайкос, в който тогавашните баскетболни евроидиоти са нашибани както си му е реда. Под влияние на отминалия Мундиал Мексико 70 гръцките студенти в София викат „ПАО оле, оле, оле, оле”. Нашите комплексирани дебили почват и те да подражават с "Лефски оле". Само че учещите в България гръцки студенти, напълно запознати с пошлостта на този отбор, изведнъж отвръщат с „Лефски – свине! Свине, свине, свине". Това от малкия телевизионен екран веднага се разпространява в цяла България и "обичаният от народа" отбор започва да получава заслуженото по стадионите на страната и най-вече в мачовете с ЦСКА. Това започва да притеснява висшата номеклатура от БКП и най-вече известните Солаков (министър на МВР) и Велчев, които току що са изхвърлили Берое в „Б” група, заради „обичаният от народа” отбор. В резултат на това нашите комплексирани дебили какво ще измислят като отговор, само вижте ....."Ее ЦСКА, кочина е ЦСКА - свине!" ?!?!?!?!?!?:)) Този случай със свинете е типичен пример как комплексираните Евроидиоти пренаписват всичко, което е адресирано до тях и го прехвърлят към другите - елементарен курвенски похват. Разчита се на повърхностното мислене на следващите поколения пубертетчета и тяхната податливост към зомбиране.. И така младите да знаят „Лефски-свине свине свине свине” отпадна след като се наложи песента за говеждия стадион. До тогава това бе рефрена който сега може да се сравни с „Кур за Лефски”!

Гъци, гъци ще ти забъркаме пумиица.

Това че си начетена свиня не те прави освободен от Коледнта фиеста, свиньо!

... оранжево квичи. :)))

Типично за Евроидиотите по милиционерско-доноснически-ченгесарски да хванат поне двама играчи от Берое за червени картони и дузпи.

Бегом в ареста новобранец.Сигурно си влюбен в захарния бос , който скоро ще ви направи на конфитьор с подсладител.Ако левски има общо с изброените от теб това е защото не четеш и не знаеш нищо за Добри Джуров и Милко Калев Балев.Ставахте шампиони по нареждане точно на БКП защото сте създадени по съветски образец .Бегом в Москва да се кланяш на истинския армейски отбор.Тук хем няма армия , хем си има и два отбора които не могат да разделят и на две магарета сламата.Сигурно не знаеш , че създадоха настоящия формат на първа лига само и само да се боядисана оранжевото ГМО в червено.Пълен нещастник си.Чети може и да научиш нещо.Повечето чорбари сте природно задръстени и доста ограничени .

Може само да се съжалява, че Лефски имаха само хорица като зетя на Живков - Батето, Солаков, Велчев и т.н, а не всесилните Добри Джуров и Милко Балев, които заставяха европейските колоси да лягат на ЦСКА. За 107 години ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ е било само в 45 години социализъм, но именно от тогава са му повече от половината му „титли“, Въпреки, че БКП-МВР-ДС добута Евроидиотите до цели 15 „титли“ през социализма – те и до ден днешен не се отказват от тях и като принципни бастионки на антикомунизма не искат да си останат само с 3 от преди 1944 г. или хайде с общо 11 с полумафиотските титли след промените през 1989 г. по линия на БКП-МВР-ДС-ВИС2-Чорни-Тара. Колко са били заслужени тези уредени 15 „титли“ през социализма си личи в Европа, когато закономерно им лъсваха кирливите… още в първия кръг, за разлика от ЦСКА и репресирания царски Славия, които играха полуфинали. Без ЦСКА А група през 2016 г. беше тръгнала към фалит, наред с излъчващите мачовете, които виждаха как аудиторията гледаше повече ЦСКА във В група, отколкото цялата А група. Кой е луд да гледа Евроидиотите. И освен това удобно се забравя, че ЦСКА не беше изхвърлен във В група поради спортни причини.

Не се виждаше как вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ ще постигнат нещо друго, освен типичните за тях съдийски победки. Най-ще се радвам да вземат поредна калъфка на финала, освен ако не се паднем с тях по-рано, да ги нашибаме преди финалния мач.

Ние може и да вземем калъфка, но вие нищо вече не може да вземете, защото просто ви няма Ние спасихме отбора си а вие... избрахте позора

Добре, че е властта да отклонява пари на данъкоплатците, да ви праша собственици и спонсори под строй – толкова години, вместо да фалирате още през 2011 г., когато Чорни спря кранчето към Тара – и всичките тези допълнителни десет години да бъдат за сметка на данъкоплатците с ощетявания от например от прословутите 700 млн., както в случая с Божков, който годишно си плащаше данък „власт“ от 25 млн. към Евроидиотите.

Отмъстихме на Берое, браво момчета Сега идва ред на оранжевите припоци!

Кои са оранжевите припоци?

Едни, дето се водят по грегорианския календар, година пета от н. е.

Не знам ама ако стане расистки бой на терена, много малко са белите в двата отбора и тотално ще изядат тупаника.

Жалък Лесни, както винаги

Ти нали не си жалък? Глей си там Латекса и си пей Оранжево небето, оранжев съм и аз!

Да сте живи и здрави и вие да станете на 100 години.... през 2116 та.

А вие да сте живи и здрави до тогава без титла и купа, както през последните години!!!

ТОЙ ГО НАПРАВИ! Станислав Тодоров класира "Баязид Подуяне" с хеттрик срещу Берое !!! Ако така някой съдия подпира ЦСКА, Херо ще бълва огън и жупел. А сега мълчи като бито дупе!!! Най-добрият играч на подХуенци беше съдията. Редно е Станислав Тодоров, да си даде фланелката за музея по говедовъдство на ГеЙарена !!! А на плешивия шуменски помак, това трябва да е последният му мач !!!!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !!ДОЛУ чорбарите!!!

Хетрик на съдията ( червен картон за бероец, измислена дузпа за сините и не даден червен картон на роберта) прати Великия футболен колос -лески в следващия кръг. Целта е ясна. Да се покачи цената на роберта и четвъртфиналите да са по интересни когато и сините са в борбата. Така и ТВ-то на Домусчиев ще се гледа.

"Червеният картон" на Робърта е оранжев. Лоич - Микре целокупно риве. А ДТВ мое ДГД. Одобряваме...

нарушение, но и двамата играха с топката, поради високо вдигнатия крак правилно беше декориран в жълто, ако нападателя беше чукнал топката преди вратаря и тя беше влязла то това щеше да бъде гол! Риска на такова отиграване е на нападателя, както е и в случая не можа да изпревари вратаря! Много от красивите, важни и исторически голове са станали по такъв начин! Ако се свиреха такива червени картони то никой нападател нямаше да се бори за такива спорни топки в наказателното поле!

Изигра го каратиски, като крака му бе на нивото на главата на вратаря, но нацели ръцете му. Имаше къде повече умисъл, от червеният картон за Берое, който бе от неспокосано прескачане, че онзи се завъртя.

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Само Евроидиотски и Пеевски!

Шепот от отвъдното...