Коментари - Хиляди се събраха на Могилката за 110-ия рожден ден на "Левски" | Корнер.dir.bg

Коментари - Хиляди се събраха на Могилката за 110-ия рожден ден на "Левски" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 9

Честит празник на всички обичащи “Левски”! Нас няма да ни има след време, но “Левски” е вековен!

Ей това е еманацията на българщината - хиляди се стичат в центъра на столицата да почетат любимия си отбор и 10-ина ловешки едноклетъчни влизат да пишат под статията. Отборът ви изчезна, вашият вид е също силно застрашен. Честити 110г. на всеки, направил достойния житейски избор.

ФК Левски няма нищо общо с Левски, напротив.

А Пепераско Раев що го няма?! Плаши се от народната любов?! А палмите, тез бананови герои, с бизнес за маймуни от третия свят, тях що ги няма?! Тез сичките отбори в БГ с малки изключения нямат нищо общо с оргинала, та да броят някакви години от създаване. Левски, ЦСКА, Ботев ПД, Локо Сф, и т.н. това се самоделки основани скоро с всякакви и то много юридически хватки, дето не можеш им фана края кой от къде идва, какъв е бил, и за какво се бори. Само като погледнеш и Ботев ПД, от 1990г през Митьо Селския, та досега колко дружества са, какво чудо. Пък Цицекс да не говорим, пък числото, и т.н.

"Левски" приключи през 1949-та Месец по-късно БКП създава Динамо, бързо припознато от всички подуенци.. следва преименуването му в "Левски", после идва образуването на нов клуб "Левски-Спартак" след сливане с милиционерския Спартак.. след 1990-та клубът, който тогава преминава във владение на Пешо Кучето потъва в забвение... Тези самозванци горе на снимката са привърженици на новосъздадения през 1992 ФК Лафчис, който ползваше някаква лопата за емблема, заради липсата на каквато и да е правоприемственост с оригиналния "Левски".

Какви 110 години, какви 5 лева? :))))

Кисело е гроздето, а, дедо?

Бла Бла Бла. Жалък коментар от жалък привърженик на жалкия отбор Литекс. Ние сме на 110, марш обратно в Ловеч смешник.