Коментари - И "Левски" започна с отлагането, неделният мач срещу Пирин няма да се играе | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говедата не си научиха урока... Видяха, че когато мачове в нашето първенство се отлагат, винаги се стига до загуба за нашите отбори в евротурнирите. Защо и техните чорбаджии от Гейарена решиха да се правят на независими, като не питат противника в нашия шампионат дали са съгласни с отмяна на вече планиран мач, въпреки че е ясно, че това е в ущърб именно на нашите отбори... Сега хем ще отпаднат от Европа, хем ще имат на друга дата отложения мач, и хем нищо не се постига с подобна тактика... Абе, мушмороци от БФС, вижте как е по света и тогава вземайте решения...

Защо може да се отменя мача, без да се пита другият отбор. БФС да се стегнат и да наложат правило за минимум 4-5 българи титуляри, че вече ни писна да гледаме туристи да се излагат по терените. Онзи ден берое излезли с 11 чужденци титуляри, цска и лудогорец редовно играят с един или двама за цвят. После чакайте национален отбор, откъде, като най-големите ни отбори не пускат българи. Сега ще кажете - ее ма те и сити и псж с по 1-2 англичани или французи, е да но поне чужденците им са за милиони и печелят титли и шл и т.н, а тук ги хващат от гората, по -добре да пускат нашите момчета за 3 пъти по-малко пари ще играят дори по-добре. Пусни 6-7 българи и останалото чужденци, ама добри, и това е достатъчно !

а, бе, левскарите едвам ходеха с Ботев Враца. С тая малоумна пауза между първенствата няма време за подготовка. Българските футболисти сме ги видяли на какво са способни, аре нема нужда..