Коментари - И президентът Макрон се намеси по казуса да се върне ли Бензема в Катар за финала | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагледен пример, че наглеците политици най-безцеремонно се месят във всичко, защото си мислят, че са най-умните, най-красивите, най-разбиращите. И целият свят гледа и цъка, вместо някой да му каже, че не е компетентен право в очите.

Скритият педал Макрон, само футбола на Франция още не е "оправил"....

В футболът треньорът е този, който решава кой ще играе, кога ще влезе и така нататък- все спортни и футболни въпроси.Друг е въпросът,че всички лични обиди, пререкания и тем подобни трябва да отстъпят, когато играе националния тим.Винаги треньорът носи отговорноста за резултата и играта.

Бензема е чудесен футболист, един от най-добрите в света в последните 10-15 години. Но като че ли Франция играе по-добре без него... Жиру се справя отлично. Бензема не е играл повече от месец и е извън игрови ритъм. Да се рискува с него на финал на световно ще бъде странно и глупаво...

"Ще опитам да повлияя на федерацията..." Тя френската федерация да не е като нашата, където Перукан скачаше още преди "бистришкия тигър" да е свирнал... Затова Франция са на финал, пък нашите гледат Световното по телевизора!

И kakво като е педал, той и Платини е , ама никой не мрънка ...

Тази новини само Дираджиите ги получават отнякъде по факса ... защо ли нещо такова не може да се прочете/чуе от френските или английските медии , но пък Дираджиите си измислят някакви псевдо-сензации...

Си смениха мнението за домакинството малко преди да се гласува, в полза на Катар.

Що да не го земе като резерва ако не върви играта да го пусне

Той и като политик е некомпетентен.

Тоз макарон почти колкото мен нарцистичен бре!

Хахахахахахха барабар Петко (Макарон) с мъжете.