Коментари - И шеф в Локо (Сф) е задържан след боя на мач във Втора лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно думи като чест, достойнство и доброта остават само на хартия за някои индивиди. То е ясно, че в агитките на ултрасите на много отбори членуват най-пропадналите в обществото, но все пак? На Ганя все друг му е виновен - какви са тия, Хебър ли Мебър ли ... че да изравняват! Абе, Ганя, ти вместо да си вземеш поука и следващия път да играеш така, че да не те правят за резил, си тръгнал да биеш тия, дето ти развалят рахатлъка! Ето тази гадна жилка в една малка част от българското общество трябва да бъде изкоренена - всякакви индивиди, решили да си уреждат сметките по този начин, или увреждащи чужда собственост трябва незабавно да си понасят отговорността. Никаква толерантност! Ако не се превъзпитат со кротце со благо, тогава да трошат камъни, и да им бръкнат в джоба, щото явно с кютек не става!

Мисля си, че боят е заради черно тото. Всеизвестно е, че във втора лига масово се залага по азиатските къщи. Явно нещата не са станали така, както са се разбрали преди мача. Цялото т.н. професионално първенство е цирк и трябва да се закрие. Никой не може да ме убеди, че футболен отбор от втора лига може да се издържа чрез нормална икономическа логика Излиза, че собствениците са най--големите самаряни и изсипват пари в каца без дъно. Без черно тото не я виждам как ще стане тази работа. Печалбата от продадени билети и реклами не могат да стигнат само за оперативни разходи по отборите - транспорт, топки, екипирвовки, камо ли за заплати и премии.

Този спорт в българия трябва да бъде закрит завинаги на професионално и полупрофесионално ниво!!!! Да гонят топката в училище и пред блока!!!!

никой нормален,трезвн човек не би отишъл на футболен мач в България ,камо ли да си заведе децата-за какво ?да ти плюят семки във вратът и да ти фърлят пиратки в краката

ама локо сф. в б група ли е сега?