Коментари - Игра на подписи: (Не)автентичният Георги Попов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставете Негово величество, питайте Везира защо не си вземе отбора и да се приключва най- сетне с тази драма Кой собствин, Кой не е собственик!

ЗАКРИВАЙ!

Шило

На джирото е изобразен стилизиран мъжки полов орган. Явно това е част от подигравката.

ЗАКРИВАЙ!

Открай време плебсът почита силните и страшните. Изпитва почит пред тях. Тези, които му подхвърлят подаяния и му позволяват да живее се превръщат в негови идоли. Всички знаем кой е Божков. Коментарите са излишни. В настоящия случай се потвърждава споменатото правило - плебсът се хвърля да защитава идола си. Всички знаят, че за да има сделка, двете страни трябва да са съгласни! Въпросът дали подписът е на Попов или не няма никакво значение. Ама изобщо никакво, доколкото страната в полза на която се джиросва не е съгласна. Това е все едно да ви дарят акциите на Химко-Враца, без изобщо да ги искате. Левски е заложник в жестока политическа игра. Играта е мръсна, там правила няма. Оцеляването на Левски е най-малкият проблем на Божков. За него Левски е средство да атакува Борисов, и го прави...

Мафията си има държава , има си футб.отбори Славия Левски ЦСКА Лудогорец...нямат край , по добре да потърся отбор който не е свързан с мафията ...намерих във В група е пълно с такива.

Евроидиотите окончателно изтрещяха: „Степан Хиндлиян: Случващото се днес е гавра с най-голямата емблема на българския спорт“ Типична евроидиотска шизофрения. И по какво е най-голямата емблема? По най-много олимпийски, световни и европейски шампиони ли (ЦСКА), по най-много шампионски титли ли (ЦСКА), по най-добро представяне в Европа ли (ЦСКА, Славия, Лудогорец), по футболисти, спечелили Златната топка ли (ЦСКА), Златната обувка ли (ЦСКА), голмайстори на Световни първенства ли (ЦСКА), шампиони и голмайстори в първенствата на Англия, Испания, Португалия ли (ЦСКА)... Виж за най-голямата емблема на Евроидиотията, срама и позора за България - това вече е истина.

Черепа май джироса Борисовза цял живот, като гробокопача на ПФК Левски ?

Аууууу - няма такава драма! Давай пуканките, отваряй бира, разположи се на дивана и се наслади на сеира!!!

Чл. 185, ал.4 от Търговския закон - "В 7-дневен срок от извършване на джирото приобретателят /в случая Борисов/ е длъжен да уведоми дружеството и да подаде заявление за вписване на прехвърлянето в книгата на акционерите". Тъй като джирото в случая е извършено на 08.05.2020г. Борисов трябва да направи това до петък - 15.05.2020г. включително

Да четеш, виждам, можеш! Но, да мислиш? Нъц! Това т.н. джиро нито може да прехвърли собствеността върху акциите без съгласие от страна на Борисов (по закон), нито пък Божков цели прехвърлянето на тези акции. Божков в случая се гаври с любовта на хората, които обичат Левски. Вероятно е Божков да прехвърли на Борисов и любовниците си, щото са останали без доходи порати Борисов.

Днес Тити не пророди и една сълза. Явно сериозно се е готвел да става собственик на ПФ Левски.

Тази история е интересна само за 30-ната "пишман" журналисти и 100-на затъпели фенове......

Объркал си се ! Зевзеците в България са много повече.

Ами Гешев ще ги конфискува за дълговете и отиват на продан. Велинградският помак се изниза, остави жена деца и сродници да отговарят , изпадна дотам с цигански номера да търси феновете да го спасяват. Видя се ,че нула без да е на държавната трапеза, не го ли съзнава та се излага като изгонена разпоредба , която си търси парцалките.

имам предвид изгонена разпореса , не разпоредба

Вярно е, че двата подписа се различават , но поднисът върхо дфирото прилича на един определен атрибут.

Просто Георги Попов е изпратил на Боко автентичния си среден пръст. Просто и ясно, не е нужна никаква експертиза.

Съдейки по фактите не го е изпратил а е обърнал табуретката и е поседнал Гоше .

Дарил Левски, ама Левски има милиони задължения към фирми на Божков... Божков е с 3 хода пред простосмъртните...

Новината измести Григор и Ковид 19 от деня... И сега какво правим?

Преместваме си го в другия крачол и си купуваме пуканки :)

Уж ,Големи Босове, докато са покрай властта, лукс, спонсорство, изложби, антики, колекионерство, меценатството, пък като ги отбият от яслата се оказват нещо средно между мангали и селски калтаци, които и да се подпишат нямат физиономия, почват да се крият зад жени, болести и фенове, като столипински мангали.

толкова му е акъл на Дикух.

Автентичен, неавтентичен подписи.... дрън, дрън... Няма го Попов, няма как да му бъде направена графологична експертиза! Акциите изпратени ли са - да! Какво има да умуваме? Дори и да искат от клуба знаят ли на какъв адрес са Божков и попов, за да им "върнат" акциите? Дори да ги върнат акциите, това означава автоматичен фалит за клуба, защото реално собственика е изразил волята си да ги прехвърли да друго лице и че по никакъв начин не се ангажира повече с издръжката и съществуването на клуба! Никой не може да накара собственика насила да прехвърля акциите до безкрай! Ако се озоват обратно в Попов /което е малко вероятно/,според мен пътят им е към близкия контейнер за смет....

Е и ? Също така не можеш да накараш някой да приеме каквото и да е та е без значение .

Тулупите джиросъха държавата на неграмотник, че сега за някакакъ бклуб на ритнитопковци ли ще ми дреме!?

ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЖЕСТОКО НАКАЗАН ЗА ТАЗИ ГАВРА И С САМИЯТ СПОРТЕН КЛУБ И СЪС МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СТРАНАТА , КОЙТО И КАКЪВТО И ДА Е ТОЙ ... ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ Е НЕДОПУСТИМО - ДА ИМАШ 700 МЛН. НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ, И ДА ПРАВИШ ОПИТ ДА СИ ПРАВИШ ГАРГАРА .... АМИ ТОВА НА НИЩО НЕПРИЛИЧА! И КОЙ ИЗОБЩО ГО ПУСНА ДА ИЗБЯГА ?! ТО МАЙ ОТГОВОРЪТ СЕ СЪДЪРЖА ВЪВ ВЪПРОСА...

Питай Баце ,той го пусна.

1. Не са данъци, а са такси. 2. Дали са платени, неплатени, дължими или не ще каже съдът. Още не е казал. 3. Ти ми дължиш 2 млн. и е недопустимо да се правиш на морален. 4. Що викаш? По-убедителен ли си така?

Най добре е Гешов да се хване за мастилото , на всички е ясно че при подобна сделка мастилото трябва да бъде регистрирано , бас държа че не е! ...тия на Баце не минават

'обурна ' Spell check-овете са безплатни, ползвайте ги...

СЕЗИРАЙ СЕ И ПОЧВАЙ ТОЗИ"НОВЕ ХОЛДИНГ" И ВСЯКАКВИ ЧЕРЕПИ ,СКЕЛЕТИ,КОКАЛИ.АБЕ БОЙКО,НЕ РАЗБРА ЛИ,ЧЕ ПОНЕ 50% ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Я УДАРИШ,ДРУГИТЕ ВРЕМЕННО ЩЕ СЕ КРОТНАТ И ТЯХ ПО-КЪСНО.иНАЧЕ СКОРО НЯМА ДА ИМАМЕ ИСТИНСКА БЯЛА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА.КАКТО ИЗВАДИ ГРАНАТОМЕТА СРЕЩУ КУЦАРА,ТАКА ВАДИ СЕГА И СТРЕЛЯЙ.НЯМА ДРУГ НАЧИН.

Ако г-н Гешев удари по мафията това означава веднага да останем без правителство. Ппитам, кой тогава ще се занимава с маските, ще ни брифингира, ще ни поучава и будалка ?

Установено е ,че на съм луд.А ти ако не си се проверил до сега,не е лошо да посетиш специализираното здравно заведение.А пък там в специализираното здравно заведение няма маски и дистанция,а има бели пижами с дълги ръкави,които се връзват на гърба.Поняль блядь.

Нищо съмнително няма в съпоставените два подписа. Идентична е монограмната част, но доколкото съм информиран , на базата на един подпис не се издава мнение. Най-вероятно, това е вариационен подпис на Попов, каквито имат лица, занимаващи се с чести подписване на документи на "контейнер".

Наистина единият подпис е вариационен и позволява много вариации, но най близкото е К....

Отговарям на въпроса зададен от редакцията. И двата подписа са положени от едно и също лице, от една и съща ръка. Подписът по своята същност се състои от две части: подпис и параф. Подписът е първата част, а парафът е финала. В много от случаите подписът се полага без параф, както този под джирото на акциите.

за спесимент да си чувал,експерта и графолога.Бе ти акциите ги направи тоалетна хартия,бре приятел.Да кой клас си учил,бе отворко.

не, ама за спесимен съм чувал.

Попитай майка си. Специални поздрави от мен за нея.

МЕКЕРЕТА НА КОМУНДЕЛИТЕ НАЙ-ОБИЧАТ ДА ПСУВАТ И РУГАЯТ,КАКТО И ДА КЛЕВЕТЯТ.АБЕ ,КОМУНИСТИЧЕСКА И СОЦИАЛИСТИЧЕСКА КУЛТУРА ОТ 75 ГОД.НАСАМ.

ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ, ВКЛ. И НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ, СА ВАЛИДНИ САМО АКО ДО ИЛИ ПОД ПОДПИСА ИМА СОБСТВЕНОРЪЧНО ИЗПИСАНИ ТРИТЕ ИМЕНА НА ПОДПИСАНИЯ. ПОДПИС МОЖЕ ДА СЕ ПОДПРАВИ, НО ПОЧЕРК - МНОГО ТРУДНО! БЕЗ ИЗПИСАНИ ТРИТЕ ИМЕНА ДО ПОДПИСА , СЪЩИЯТ Е НЕВАЛИДЕН !

Вярно ли джирото трябва да е с изписани три имена?! Е, човек винаги научава по нещо от коментарите...

Властта сега се гърчи от отбора на властта, който тя обгрижва толкова години със спонсори под строй и за сметка на данъкоплатците. Чудовището накрая изяжда създателя си. А падението на Евроидиотите от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ с всеки изминал ден става все по-тотално. Заседнали са като рибена кост в гърлото на България и дори във време, когато стотици хиляди българи остават без работа, те пак не щат да пускат кокала на държавната хранилка. Каква разлика с ЦСКА, който през 2015 г. беше оставен сам от всички и пое достойно и по мъжки своя катарзис към В група и така тогава спечели симпатиите на безпристрастните. А сега в тази криза, когато трябва спешно да се решават толкова неотложни проблеми, евроидиотската сволоч ни досажда всеки ден със своя цирк и наглост до уши.

Това е опит за подкуп на длъжностно лице и търговия на влияние. Мисля че Божков и Диков ще се сдобият с обвинение за корупция.

Божков още беше в България когато Питека каза на феновете: "Направете така, че акциите да не останат у Божков и тогава всичко с "Левски" ще бъде наред". Трябва да си спомниш за това негово изялвение. Ако не си го спомняш значи си един от опростачените от Мутрата през последните 10 години.

Ако беше приел акциите щеше да се сдобие с обвинение за корупция! Забравяш казуса с кметицата на Младост Иванчева.

И от какви мотиви/изгода/ползи е воден подкупващият? За да е "подкуп", не трябва ли да има някакво облагодетелстване?

Ще продължи да го будалка, но до такава степен , че хората да се отвратят от него. Предстои да чуем за многото далавери с участието свищовския ковчежник. От Сърбия ще идват новини подписани от Цветан Василев срещу началника на ковчежника, колко са му искани, колко е дал в кашони и т.н. Покрай всичко това ще забравим за коронавируса и за кипринето на д-р Лаладжифйски.

Щом вярваш на "новини", идващи от подсъдими значи си по-зле и от свищовски ковчежник.

Новините от вече осъдени дали са достоверни... особено когато присъдата им е за лъжа-)

Този който не е подсъдим в момента, но е веднъж осъждан за крадена кола в Унгария и два пъти хосъждан за лъжа от Йончева и от Нинова ? Кажи бе тъпанар.

Не можеш да забраняваш на хората да прекъснат обратната връзка. Хората имат правото да изслушат и двете страни.

Да благодарим на Черепа за осигуреното забавление! Да се надяваме, че скоро ще ни зарадва с още епизоди!

Дирът пак скри всички статии, които забавляваха народа за шамара на Божков. Ама споко, тя народната либофф към премиера шурти на фонтан, хахахха. Сега на преден план са глупости и измислици с подписи. Бойко е пред инфаркт. И има защо.

20-годишен строителен предприемач пожела акциите на "Левски" Ценните книжа в момента са в административната сграда на стадион "Георги Аспарухов" 20-годишният Венцислав Манчовски - председател на управителния съвет на строителната фирма "Жи-Пи-Груп", е поискал да се сдобие с мажоритарния пакет акции на футболния "Левски". В писмо, изпратено до медиите, Манчовски изказва готовност ценните книжа да преминат при него, а той от своя страна да предоставя на клуба 80% от годишните приходи на фирмата си. "Декларирам готовността си за стабилизиране на футболния клуб в рамките на 2-3 месеца и подобряване на финансовото му състояние", се казва в писмото. В момента акциите са в административната сграда на стадион "Георги Аспарухов". По-рано през деня Васил Божков и фактическият собственик на 86,6% от клуба Георги Попов джиросаха акциите на името на министър-председателя Бойко Борисов. Той, от своя страна, не пожела да ги получи. Според юристи, въпреки че физически Борисов не е приел акциите, той остава техен собственик и може да ги предостави на трети лица. "Венцислав Манчовски е роден на 24 ноември 2000 година в град Мездра, завършва Средното си образование в Професионална гимназия „Алеко Константинов“ град Мездра със специалност „Кетъринг и ресторантьорство“ придобива допълнителна квалификационна степен през 2019 година „Инвестиционно проектиране и строителство на многофамилни жилищни сгради“ в град Пловдив. През 2019 година печели Трансграничен проект финансиран по Норвешкия механизъм „Трансгранично сътрудничество България - Кипър“ участва в проекта като координатор от страна на България. По време на реализиране на проектната дейност от Дирекция „Бюро по труда“ град София са изпратени на обучени 25 служители в Кипът където участват в създаването на Многофамилна жилищна сграда „Неон“ През 2020 година създава ЖИ-ПИ-ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД град София, като плот на добрия резултат от изпълнението на Трансграничния проект. Създава и мотото на дружеството „Качество – Коректност - Прецизност“ През 2018 година на Първото общо събрание на Национално сдружение за развитие и подкрепа на малките населени места в Република България е избран за Председател. В периода от 2018 до 2019 година изпълнява длъжността Управител на „Алфа Тех България ООД“ град София „Моята цел е младите хора да останат да работят и да се развиват в страната ни. Младите хора са най – ценния актив и най – добрата инвестиция за бъдещето ни“, се казва за Манчовски в официалния сайт на фирмата му (Описанието е публикувано без редакторска намеса - бел. а.) През 2018 г. Манчовски е бил обект на проверка от страна на прокуратурата. Той е заявил, че е представител на ЮНЕСКО, като е пожелал да организира благотворителен концерт в зала "Колодрума". За целта е поискал от общината безвъзмездно да предостави съоръжението, както и 14 500 лв., с които да се плати на част от изпълнителите. От местния парламент се усъмнили в истинността на документа, а от ЮНЕСКО заявили, че нямат нищо общо с подобно събитие.

ХАХАХА, Черепа направо им се изплю в сурата на всички: МВР, Полиция, Съд, Прокуратура ... ха сега да видим що ще стане, който мисли че няма да го екстрадират да кликне в зеленичко, който мисли обратното да кликне в червеничко ... и се чудя, как ли ще реагират в Европата, на поведението на държавата и най-вече на правораздавателните институции на хвърлената им ръкавица от тоз наследник на Ал Капоне?!?!?!

Черепа има да дава едни 700 милиона Почвай да се чудиш дали ще ги плати

Ами ако някой вече ги е взел ?!

Ехаааа! И това от къде го разбра? Видял си влязъл в сила акт? Или?

Варненската окръжна прокуратура се е самосезирала за започване проверка на лицето Костадин Костадинов а.к.а. Костя Копейкин, във връзка с разследванията на журналиста Васил Иванов от NOVA TV, по повод имотните придобивки на Копейкин придобити чрез кражба на пари от държавната партийна субсидия! Редно е да започне такава проверка и по отношение на батко му на Костя Копейкин - крадливото Гуци Медузата от Варна. Гуци Медузата освен горд цоциалист свикнал цял живот да цица и цоца народна пара, е и горд милионер. Притежава огромна къща в центъра на Виена(Австрия), 5-етажен частен хотел на остров Тасос(Гърция), частни заведения на Алея Първа в Морската градина на Варна, частен информационен сайт и дялово участие в местни вестници и различни директорски бордове. Понастоящем крадливото Гуци Медузата строи 16-етажен небостъргач със смесено предназначение, удобно ситуиран в жк."Чайка" във Варна.

И това каква връзка има с Лефски тиквун и черепа ...или за герберите е важно да има дим ...да ви ожали човек с тия напъни нечовешки да предадете човешки вид на барбаганьос!?

ЛеФски казваш...С Ф или с В?!Ти да не би случайно да имаш само 1(една) действаща мозъчна клетка??

Kur za lewski!

Акциите трябва да бъдат приети от г-н премиера. Той беше избиран за футболист на годината, за тенесист на годината, за таекондуист и каратист на годината, макар в последните два спорта да не е имал официални срещи през целия си живот. Беше предлаган за член на Съюза на българските художници и още и още... Никой друг не заслужава да бъде собственик на "Левски". Кралев е спортен човек като съдя по фигурата му, но не бива да се меси там където не му е работата.

Моля, моля!!! Аз съм 9-ти дан защото корейците ми дадоха грамота!!! Даже счупих пред тях една дъска и те си глътнаха граматиката !!! Малко ми беше тесничко кимоното ,ама то е защото имам голямата мускулна маса!!

Кой принуди Батков да подари Левски на Пеевски? Гешеффффф????

Поредна гавра на престъпник в стил "мутра от 90-те". Проблемът е в нас българите, които ги търпим такива, слугуваме им, кланяме им се, а мнозинство от властимащи им слугуват срещу подхвърлени дребни суми. Тези и близките му не знам как ще излязат пред хората повече. Унижението е тотално за хиляди милеещи за отбора. Време е за отрезвяване - с престъпници собствениици винаги ще е така и да феновете трябва освен да милеят и да бдят спорта да не попада в ръце на престъпници.

Къде скрихте ОСТАП БЕНДЕР ОТ село Горна Кремена, ул. Косматица 1, Община Мездра, Област Враца? Защо свалихте статията за бъдещият благодетел ва фе-ка ЛЕСНИ? Какви са намеренията на "ЖИ ПИ ГРУП БЪЛГАРИЯ" и нейният управител/президент Венцислав Манчовски? ЗАЩО? ЗАЩОТО ТОЯ ИЗМЕКЯР СЕ Е СНИМАЛ С ЛИЛА ВАРНЕНСКАТА И ОНАЯ ДРУГАТА ОВЦА С НЕМСКОТА ФАМИЛИЯ ЛИ?

Къде скрихте ОСТАП БЕНДЕР ОТ село Горна Кремена, ул. Косматица 1, Община Мездра, Област Враца? Защо свалихте статията за бъдещият благодетел ва фе-ка ЛЕСНИ? Какви са намеренията на "ЖИ ПИ ГРУП БЪЛГАРИЯ" и нейният управител/президент Венцислав Манчовски? ЗАЩО? ЗАЩОТО ТОЯ ИЗМЕКЯР СЕ Е СНИМАЛ С ЛИЛА ВАРНЕНСКАТА И ОНАЯ ДРУГАТА ОВЦА С НЕМСКОТА ФАМИЛИЯ ЛИ?

Преди 15 години Цветелинка и бОРИСОВ купували имоти в Пампрово, който не си продавал имота - имотът се от1уждавал на пожарната, а после отивал дето трябвало - съз законови врътки. Първо става държавно, а после държавата го подарява на някой, който някой, ако не си внася рентата, се случва това. Е, никой не може да е по-богат от Бойко! Но.........трупа се енергия и накрая.....

Това е поредната измама на Божков, прави глух ПИАР за да фалира левски и да обвини правителството. фалшиви са половината подписи. не е луд тоя дето пече баницата, луди са тия дето се надяват да хапнат.

Игра на статийки... Аз лично няма как да повторя подписа си от преди 13 години... Вие можете ли?

аве гол шонгъл, кви 13 години та гонят бе ? Единия подпис е от отчета за 2018- демек отчета счетоводството го е правило март 2019 Другият е 2020 - По малко от година разлика

Как ще повториш подписа на умрела латиномурзилка...

преродил в прост форумен трол! Горкия Че Гевара, за какво се бори завалията, и в какво се превърна...

Мен хронологията не ме ивтересува, тя е за адвокатите, ефекта е важен. А той е поразяващ.

Какво да очакваш от милиционери? Поредният им смехотворен сценарий. И както винаги по веригата се накачиха "специалистите". И както винаги, разносвача на милиционерската хартия е Сашо Диков. И както винаги той е чист като момина сълза, няма нищо общо с минали събития и е "героят на новото време и борец срещу мафията и неправдата".

Като гледам какво става, скоро и Славия ще бъде джиросана на Бацето

ти не си просто куриер, а пр0ст куриер, и освен това си съучастник в опит за подкуп на длъжностно лице!

Новия футболен европейски гранд - Баце Борисов