Илиана Раева: Конкуренцията е жестока

При ансамблъла ще е още по-тежко, отколкото в индивидуалните надпревари, предупреди шефът на федерацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Златни са Златния ансамбъл от 2010 до 2016.Златен е защото имат абсолютна световна титла чакана цели 18 години.Първите абсолютни световни шампионки след ерата на Нешка Робева през 2014-та.Златни са защото са и европейски шампионки..за това е златен този ансамбъл,който взе бронзовите медали от Рио 2016.За по просветените на Олимпиадата даже завършиха с еднакъв резултат със сребърните медалистки.За тези 8 години са спечелили 81 медала от Световни и Европейски шампионати ,7 пъти са абсолютни шампионки на Световни купи .Имат и вицесветовна титла от 2015-та..може още да се изброява.Успех на новия ансамбъл и нека те станат наистина златни момичета-Световни шампионки, днес като предишния ансамбъл не случайно наречен Отбор-Епоха.

Напали камината, Лянче, довеждам един смок спешали фор ю! ;)

Илияна Раева надминава пропагандата на Гьобелс! Невероятни успехи, златни момичета, а то 6 и 15 място!?!? При Нешка 2 от 3 на подиума бяха българки, сега не са помирисвали медал от индивидуалните състезания от над 10 години

Африканската чума налази и мърлата Раева! Дано е разбрала, че медалите от измислените световни купи нямат нищо общо с тези европейски и световни първенства! Цялата врява и публичност имат една цел - пара!!! Как иначе ще играем комар по казина, залагаме на мачове на черно тото и ще поддържаме царски стандарт на живот! Тази е срам за българския спорт!!!

Истината е, че играят всички най-добри, най-добре грешат нашите! Значи не са подготвени добре! Да е жива и здрава г-жа Раева!

Нахална злобна повлекана!

Чудя се с какви очи Сиракова се показва изобщо. Но то наглостта и простотията нямат почивен ден!

А ма Илияно, какъв кон, каква куренция? Ти нали щеше да ставаш полипичка? Шо стана? Да не би Насето да не иска да стане първа дама?

ще мине време, ще се разменят с Деса - Илиана ще стане президент, а Деса шеф на федерация ..

Дядото

Дано имаш предвид Деса-Пуетеса, щото иначе не ми се мисли путкакъв стрес ша живейм, путкакво напрежение.

Ех, Илиянче, Ех Раева, Ти сега ли я разбра тази истина, че преди седмица обясняваше, как нашите състезателки в индивидуалното са догонили по класа рускините и даже са готови да ги задминат. От собствен опит трябва да знаеш и друго. Че когато някоя състезателка е трътла по стандартите на елитната художествена гимнастика, нея даже Нешка Робева не може да я направи световна шампионка. Най-много европейска. Пък на едната от нашите краката и се търкат един в друг още от над коленете.

Тая устатница без мозък, дори не и треньорка

Може да се пос.р.ме,но важното е да се не посрамиме,или по гръб не падаме,нали г-жо Раева!!

Колкото е по-силна конкуренцията - има повече пари - радвайте се!