17-11-2017 20-11-2018

Коментари

води го долната глава..поне да беше свалил некоя готина мадама

Прекалени очаквания, няма безкрайно отпадане.

виждам какво се занимавате с човека, кариерата и живота си е негов... колкото си може толкова... каквоот прави за себе си го прави...

има начин, ако го целуне в устата, Надал ще клекне

Да! Много се наду и забрави откъде е тръгнал. Отказа турнир в София също! Такава е съдбата на всеки, който загърби родното.

Нищо особено! Класически промер за това, как една жена до мъжа е в състояние да съсипе и най-добрия талант! Жалко за Григор!

Защото трябва малко да отиде да се поразходи в Африка и да разбере, комплексите си!

Григорчо е българин, южняшка кръв и като такъв са му слаби ангелите. Само талан не стига иска се и много работа!

не смени гаджето , така ще е и по зле ще става

Жените. Също както и Валерката Божинов

Има ли обяснение що български футболен отбор не вземал КЕШ Що такива са реалностите, даденостите... Егати тъпия въпрос

Има обяснение, БСП и ГЕРБ са му виновни.

Григор Димитров е там - където трябва да е...ни по напред, ни по назад

Толкова си може, кво го плювате? Имахте един гигант в спорта Стоичков, и той ви беше крив.. Злобарско племе сте.

стърчи ти проскубаната трътка ма

Може да не играе но еве всяка нощ, живее си между милионерите и той самия е такъв. Това му беше целта и я постигна, за кво да се мори на корта?

оне дето люнваше ли,и седна с потните си гащи пред кралицата през 1992

Леле, "безкрайното прорадане на Гритор Димитров" . . . Въпрос от първостепенна важност ! Трябва веднага да се вземат мерки - правителство, президентство, армията, Светият Синод и т.н. да се мобилизират и да извадят господина от дупката в която прорада ! Стига избори, гейтове и т.н. - да спасяваме Г.Д. ! ! !

България не е държава на спортистите България държава на злобарите

гола трътка

Не жените по принцип, а неправилния им подбор. Много велики спортисти са женени и това не им пречи. А каква жена ще си подбереш показва и твоят манталитет какъв е. Например Роналдо смени доста гаджета, и деца има от сурогатни майки, защото си е откровен гей и е неспособен да направи едно дете по традиционния начин, а жените са му за парлама и прикритие, но това не му пречи да е супер професионалист и недостижим в работата си.

Де всички пропаднали българи да са пропаднали кът Гришата Медиите пак са мъчът да убиват

Стоичков "гигант в спорта" ????? Е, на теб, Руснако, не може да ти се помогне.

всичко

Аз го проклех предателчето и затова пропада.

Брех, този турнир в София, бее.. Голям трън, не спряхте да го повтаряте! Аз пък се кефя как ви е ядосал всички злобари! Да не идва!

Да, има обяснение! И то е, че възможностите му не са големи. Не е спечелил нито един турнир от Големия шлем, дори финал не е достигал в такъв турнир. Като изключим мастърса в Лондон, който спечели с много късмет и когато стана трети, всичко останало му е като цяло посредствено. Към това момче има прекалено големи очаквания, а не бива!!!

Циганите са виновни, протестирайте в Габрово.

Нямам какво да ти отговоря, само ми доказа тезата за племето.

"КАКИТЕ" отракаха Гришо и затова той пропада. Мисълта че с пенис ще е велик, го тегли към "пенсиониране" в тениса.

Обяснението : Бекхенда , сервиса и психиката . Който не е играл физическо с дънки , ще разбере за какво иде реч .

Какво безкрайно пропадане? Къде пък го видяха това? След контузия печели мачове и отпадна от Надал на клей след оспорван първи мач! Безумни журналисти. Хиляди тенисисти мечтаят да са толкова пропаднали като Григор!

Гришо иска да печели повече от всички ... но не става ... огромно постижение е че проби в топ 10 ... както и сестри Малееви, поколон пред постиженията. Тениса е индивидуален спорт и има тук - там успехи. При отборните е още по-голяма трагедия. Една птичка пролет не прави ... имахме силни школи с хиляди състезатели (профи и аматиори) в тежестите, гиманстиката, футбола (Лудогорец - ЛЕсвски 6 БГ:16 мигранти) и т.н. и т.н.

Пардон, първи сет.

Не се ли разбра че той толкова си може. Той няма качествата нито на Федерер, нито на Надал, нито на Джокович, а дори и на Мъри преди операциите му. Неговото място си там където е в момента, а може и по надолу. И стига са напомняли за Мастърса в Лондон - финалът беше направо смешен - Димитров срещу Гофен. Всички други просто ги нямаше.

Намерил е некоя фуста ама това с БГ фусти хич не му върви а иначе казвате голям талант явно играе черно тото.

ОТ МНОГОТО ОБЯСНЕНИЯ ТОВА Е НАЙ ДОБРОТО!

В тениса много неща са нагласени. Как все на Григор се пада още в начален етап на състезание да играе срещу най-големите асове? Отговор: за да отпадне и да не ги притеснява.

Има.Занимава се с амортизирани от езда стари кобили,хвърля си хайвера на неправилното място.Вместо млади грации да го зареждат с енергия и оптимизъм,отдава своята на увехнали и залязващи лелки.

Смех.

''амортизирани от езда стари кобили'' яко:)))

Батко ви е мушнал всички номер 1 в женската ранглиста. Малко постижение ли е?

Няма пропадане, има завръщане към нормалността за Григор. Който е следил кариерата на Гришо от началото, знае, че абнормалното беше 2017 и малкото трезви гласове го посочваха всред всеобщата истерия, но както винаги в такива случаи, тълпата не ги чу. И сега се почват едни анализи и разбори от хора, които през цялото време са смесвали желаното с реалното и се чудят "Що така стАна, Пенке?!"

Не търсете обяснение за всичко, което се случва в живота. В спорта, както и във всяка сфера на живота, има добри, по-добри и най-добър. Григор е много добър, но има по-добри от него, а Надал просто е най-добрият. Точка.

Голям талант, ама не е добре с главата. Замаен е и не знае на кой свят живее.

Гришо е един от 50-те най-добри в света. Той, както и много от другите тенисисти от топ 50, има моменти, в които играе страхотно, но това не е достатъчно, за да бъде там, където са големите трима. Погледнете Вавринка! Чудя се, дали швейцарците така го плюят? Той бе постигнал много повече от Гришо, но сега продължава да е доста надолу в класацията и отдавна не е доближавал топ десетката. А нима няма талант? Тези, които критикуват Гришо, че нямал бил воля и не се трудил достатъчно, според мен грешат доста. Отстрани, когато гледаш ТВ-то и си пийваш биричката поглаждайки си шкембето, е лесно да критикуваш как някой не бил работил достатъчно...

Аз пък твърдя, че в момента има поне 10 тенисиста, чиито талант е не по-лош от този на Гришо. Не че Гришо няма голям талант - напротив. Просто българинът си търси повод да критикува и да е недоволен!

Григор е един посредствен тенисист който един сезон е имал зверски късмет, това което наблюдаваме този сезон е той. Не стаа

Има обяснение и то е в лейката му. Прекалено много кънти на кухо. Всичко останало си е норм.

Най-добрият селфист сред тенесистите и най-добрият тенесист сред селфистите...