Коментари - Имаме новина: Ферари прекъсна чудовищната серия на "биковете" във Формула 1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-тъпата писта! Шахти, кърпежи, неравности, теснотия и куп още дивотии! Няколко пъти си купих билет и я гледах, защото се мотах наоколо. Пълна трагедия. Последният път бях на края на правата пред хотела и левия завой по металния мост. Трапища до дупка! Кинти, пичове! Бах тоя тъп Сингапур... Писна ми!

Stanko

Ее а 45 секундния пит на Алонсо ?Съсипаха му състезанието.А Сайнц щадеше гумите отначало и Ръсел псуваше зад него.Сайнц си опази гумите,Ръсел натисна яко,прегря зад Норис и изхвърча. Люис си беше 4ти просто Ръсел е още млад .За мен Мерцедес сбъркаха с двойния пит...Ама когато макс не е първи е супер интересно:четирима се бореха за победата въпреки,че на тая писта задминаването е голям зор.

За колегата, който предлага всички да карат с еднакви коли ще кажа, че в Индикар е почти така и е много по интересно, не знам защо Диема не ги предава? В Европа не става, как ще се рекламират марките? Почвам да си мисля, че и във Ф1 се върти черно тото? Как пък и двете коли на Ред Бул вчера се изложи ха??

Не гледаш често Ф1, нали? Гледа ли тренировките, коментари, ала-бала? В YouTube има колкото искаш коментатори, ще ти обяснят какво и защо стана

Stanko

Пич те имат предно стъкло...

Абсолютна пародия стана Формулата вече. Верстапен не го интересува, тъй като е почти на 100% шампион отново

Бре, бре! Рядкото лаййно ферстапен не може да влезе в тройката. Баба ми с кола на ред бул щеше да е поне трета. Ферстапен - най фалшивия шампион от как я има формулата.

Верстапен не го интересува вече. На 99% той е новият шампион

Голяма хитрост , няма що :) Добре че пистата беше Сингапур с голяма трудност на изпреварвания, че на всяка друга писта с тия тъпотии щяха да са ги издухали пак Ферари.. от следващия старт Редбул пак ще ги мачкат :)

Тъпаците във Ферари пак щяха да прецакат цялото състезание. Първо не посмяха да пуснат от бокса Льоклер преди да мине Хамилтън (имаше достатъчно място), да не би случайно да им праснат наказание - и това коства две загубени позиции на Шарл. След това при виртуалната кола за сигурност не вкараха същия този пилот за (евентуално меки) гуми, както го направиха Мерцедес - и за малко не загубиха цялото състезание . Понякога си мисля, че в този отбор има хора, на които изобщо не им е мястото там, стратегията им и възможността за адекватна реакция ги няма никакви. Жалко, защото това можеше да е двойна победа :(

Беше много рано за меки гуми, заради това Мерк сложиха medium. Проблемът беше, че Ферари нямаха medium, които да сложат.

Сигурно си прав, не следя наличността на гумите (в смисъл в коментарите на водещите). Но все пак, 15 обиколки за софт, при все че са леки болидите, не са много.

Какво състезание е това в което едвам успяваш да изпревариш 1-2 коли при условие, че 10 души пред теб са по-бавни! Най-добрата писта е СПА, тръгваш последен, а имаш шанс за топ 3!

На пътя Самоков - София е същото.Трудна работа.

Страхотно състезание!

Отново испанец е победител.

Пъпката умре.

и тука като у нашта а група

Крайно време е във формула 1 да карат всички с еднакви коли. Давам им в началото един и също болид на всеки отбор и са свободни да си го развиват сами до края. Така ще се тестват и инженерните умения на отбора и качествата на пилотите

Да почнат и да се въртят като улави по 250 обиколки, че да ни е по-удобно да ги гледаме. Американски шитни !

Глупак ако разбираше нещо по физика щеше да знаеш как на овала се развива висока скорост без да имаш нужда от писта фълга 10км.

ЕЕЕЕ, браво, добутаха каската с дъгата до 3то място. То не беше кола за сигурност за спукан спойлер, то не беше самокатастрофиране на изцъкления един завой преди финала...

Нагласена работа, обаче другите пичове не им се дадоха. Иначе защо нямаше кола за сигурност когато се счупи кола и остана на пистата?? Щото Ред Бул щаха да ги издухат...

Аха, искаш да кажеш, че тъпите организатори не помогнаха на бичетата, като изкарат сейфти кар. Срамота, не виждат ли, че този път не могат сами, помощ трябва.