17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първият гол на Интер беше от засада ...

Лудогорец игра прилично вчера имаше шанс и за нещо повече!! Проблема е защо първия мач тук не играха така и разбира се отговора е треньора Върба.Защо питам аз махнаха предния треньор с които постигнаха класиране на тази фаза, а той горкия сега помощник.Върба не става на всичкото отгоре изглежда противно !!!

гледах го първите 15 мин и не можах да разбера кои са наще и го превключих :)

Стига бе и в Интер ли има само тъмнозелени?!:)

дайте им още 50 милиона, да има къде да ритат тия куци коне.

Да огледаме сериозно ситуацията с родния футбол. Домуса направи така, че с експеримента си уби нашето първенство. Създаде база в малко градче, където хората нямаха идея какво е това футбол и мислеха, че топката е квадратна. Напровифстасионмефс гръмкото име Арена, на което на мач ходят по стотина зрители. Само когато там идват говедата или армейците, стадиончето се понапълва с 2-3 хиляди гостуващи фенове. Когато Лудогорец гостува, на друг стадион у нас, виждаш едва 7-8 замаяни уж привърженици, които пътуват в клубния автобус, за да има уж подкрепа навън... Шампион без публика... Шампион без местни играчи... Шампион с по 1-2 българи само и над 20 чужди наемници... Шампион без никакъв авторитет в страната... Шампион с "шампионска" подкрепа от съдии и БФС, но нанасящ тежка вреда върху развитието та родния футбол... Защото - не всичко е пари, другарю Домус!!! Разград не е мястото този спорт!

са жалост във футбола всичка е пари другарю. Погредни само за какви суми по трансфери става въпрос. Честта и славата е отмитала категория . Ти работиш ли за чест и слава? Не, е футболистите и собствениците, които са налели сумати пари.също, така , че поста ти не важи.

След като не играят грубо и съдията не ги подкрепя,резултата е на лице.

Измислен отбор от измислен град! Жалко, тука домузките номера не играят. Не срещу Витоша, а тук, срещу втория отбор на Интер се вижда истинската стойност на капанските легионери!

А след завръщането от северна Италия ще има ли 14 дневна карантина за лудогорските жребци ? Или те са от герП и вируса не ги лови ? Странно, как някои комплексарчета виждат успех в поредното безславно отпадане от резервите на Европейски отбор ... ако това са им успехите и с това пишат история - е, смешно е ! Добре, че бг съдиите ги бутат насила и гелосаният олигарх им купува мачовете, та блестят измислено в жалкото ни първенство ... навън като излезнат и ги удря здраво реалността и се прибират у нас да продължат да тровят първенството ни !

За съжаление нямаха късмета и шанса като гърците с Арсенал. Видя се за пореден път, че никой гранд не е гарантиран. Дано не попаднат на някой лекар във ВМА, който не долюбва Лудогорец, че колоноскопията не им мърда. Така де, той коронавирусът обича тъмните места.

Дай Боже всекиму да достигне подобна фаза и играе с отбор, като Интер. Софийските "грандове", къде сте. На Лудогорец му влязоха над 5 милиона евро от подобни мачове, а вие събирате ли парички, за да оцелеете. Единствено с минала слава не става, ако в момента представляваш кръгла нула, каквато в момента сте.

Изключително слабо представяне с две загуби от посредствения Интер.Тоя Върба за нищо не става,само получава тлъста заплата от глупавия Домусчиев.

Браво на Лудогорец! Отново достойно представяне. Като знаем, че Челси загуби от Байерн с 3:0 в Лондон! Пак всички отбори от а и б групи, ще получат по 100 000 долара, благодарение на тях, а не на шопите.

Не съм шоп, макар и роден и живеещ в София, но коментара Ви е доста точен. Само не разбирам перверзното удоволствие на разни индивиди да се радват, че някой български отбор е отпаднал от турнир, в който отборите им са отпаднали преди половин година. Не Лудогорец, а синьо-червената мъгла все още задушава българският футбол. Старите лаври станаха много стари вече и цяло поколение дори и не подозира за "величието" на "грандовете" щото е някакъв мит - всички са чували за него, но никой не го е виждал.

Ако заблудения, ама ти сериозно ли? Гледа ли въобще мача. Остави че се игра пред празни трибуни, ама И Тер излязоха с четвъртия си състав, който дори не се изпоти. И за какви да се напъват хората. Те си осигуриха продължаването напред още след мача в Разград. Това беше повече от протоколен мач, който спокойно можеше и да не се играе.

Лукако и Санчес не бяха ли от петия тим???

Като чета кой на кой подал и кой вкарал се чудя кой идиот го обяви тоя отбор за български!!!

Тоя дето ги пуснаха беше 17 годишен. И накъдри домузките свин ченца. Това да не са им тукашните съдии, дето Домуза им плаща за да му дават дузпи.

Суфийци де играха туй вечер?

То се знаеше, че ще паднат. Сега само ще разсмърдят епидемичната обстановка и ще довлекат заразата.

Интер играят с третия състав, а и хич не се напрягат. Сега пък пуснаха някакво 27-ходишно дете.

27-годишно дете? Наистина е прекалено млад за сериозен футбол...

Служебна загуба и избягване на всякакви рискове щеше да е по-добрият вариант. А сега хем е.ани, ем сополиви.х

Що стане бре домузи, що дразните жабарите

защо италианците се натискат. Ясно е ще бъдат извадени от турнирите при толкова много заразени футболисти, треньори и хора около тях.

Османлиите дръпнаха лъва за опашката. Малина им жайка. Залагам бутилка Бушмилс за 5:1

Няма как да стане. Макароните са джентълмени и никога не унизяват противниците си (с малки изключения). Това не са тъпите инглизи, които обичат да вадят нож на умряло куче. Но така или иначе Интер ще спечелят.

Цели 4ма българи в стартовия състав???

Тия най-много да донесат Коронавируса в България.