17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупава пропагандна новина.

Пфф, лесна работа.Взима се една кофа черна боя, едната фигура се замазва така, че да останат само очите и готово - жена.

Бъркаш Иран със Саудитска Арабия друже,в Иран жените ходят с кърпи,не с онези пингвинажи

То е ясно, че няма да има жени на билборда. На жените мястото е в кухнята и до пералнята.

интересно ми е защо тогава твоя милост не е на къра да копа мамулите, а си ръгнал като магарето да си показваш магариите на мегдана? или просто си прост и никоя жена не те иска да ти готви, чисти и пере, а ти да изкарваш прехраната?

Ей, не е лесно да са жени. Никога не знаят какво искат, ама ако може две. Т’ва жените винаги да са наобратно. В Европа защо мъжете им гледали първенствата, а не сериали с тях. В арабския свят жените се натискат да бъдат фенове. Угода няма, жени, трябва да мърморят.

Айде стига глупости!... Нормално, че няма жени на тоя билборд. Не знам точно как е в Иран, но принципно, в ислямския свят, жената дори не се води за "човек"... поне не, все още. Добре, че от към Саудитска Арабия задуха лек ветрец на промяна в тази насока - разрешиха на жените да управляват автомобили... Остава да им разрешат и да гласуват. Дано да имат късмет дамите там и все някога да станат равноправни!... Е, не че това ще се хареса на резняците, разбира се...;-)

то и жендъри нама ама не са се разпискали много

Иранците са шиити,а саудитцие сунити-салаити разликата е голяма.....в Иран жените са не само хора ами и пазители на режима има корпус стражи на революцияа изцяло женски