Искаме Мондиал? Ето я унищожителната оценка за България за Евро 2020

Не отговаряхме на почти никакви критерии за Европейското, дано променим нещо за Световното

Обратно в новината

Коментари - Искаме Мондиал? Ето я унищожителната оценка за България за Евро 2020 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината боли, даже и кат се напиеш...

Дано да ни одобрят за 2030, та да ОПРАВЯТ МОСТОВЕТЕ И ТУНЕЛИТЕ на ВИТИНЯ ДО ТОГАВА

мутрата си е мутра. мозък няма за 2 стинки Само дебелее. Станал е като окранено биче

Тя и цялата държава е на такъв етап от 20-тина години ""ФАЗА НА ПРЕДПРОЕКТ"".

Прасето не може да стане лебед. Кои идиоти ще дадат правото на София да организира световно по футбол? Та идиотката Фъндъкова съсипа улица Гр. Игнатиев и бизнесите около нея и похарчи 30 милиона за това...могат да организират световно първенство по пушене и пиене на кафета на майките с увреждания.

Как кои идиоти!?! Евроидиоти.

Бочо ще построи национален стадион в Бистрица, Тигре, Тигре и ще ритне първи топката на мутриала там.

Прасето не миже да стане лебед. Кои идиоти ще дадат правото на София да организира световно по футбол? Та идиотката Фъндъкова съсипа улица Гр. Игнатиев и бизнесите около нея и похарчи 30 милиона за това...

ЗАКРИВАЙ!

Некой е осъзнал че може да усвои паре покрай тая пунта мара и действа...

Световно първенство в България ще е най-големият световен резил.

На гол тумбак чифте пищови

Kalin

Проблемите защо не сме подходящи реално нямат нищо общо с описаните тук.Проблемите ни са на съвсем друго ниво а тези тук изброените са смешни.

Ангола 2010 домакин на първенството на Африка, гледах някои мачове, страхотни стадиони имат. Македония 2017 г домакин на Супер купа на УЕФА - Реал-Ман Ю. За Виетнам и аз четох онзи ден за Ф1. За огромно съжаление България е една много окрадена ипропаднала държава! А тези дето ни се подиграват с тези кандидатури за Олимоиади, ЕП, Световни трябва да бъдат разстреляни на площад Народно събрание!

Виетнам от 2020г ще има кръг от Ф1 !!!!! Къде сме ние? Там обаче си нямат тиква за управник.

Никаде не ни искат

Има и още една пречка: след 12 лазарника в БГ мангасарищата ще са мнозинство. Ега чумата ги тръшне щом ЕС ги пази.

Винаги съм смятал, че "Това" се мисли Сутрин, след Як запой с "Шотландец" и с поизмокрени слипове, щото нямахме време да си смъкнем ципа на панталоните, понеже колана пречеше за това... Посрана работа ...

Представяте ли си 80000 таксита копъри как превозват фенове, дошли за Мондиала от цял свят от София до Варна примерно? Или как английски хулигани се сблъскват с тумби джунгали? А дай боже и Олимпиада! Вместо олимпийски огън баце ще среже лентата.

Щом не до там толкова развити държави като Русия и ЮАР приеха световни първенства значи и ние можем

КраДлев, ти ли си бре?

Аз съм на кон

Кога си бил в Русия, за да квичиш такива глупости? Световното в Русия е признато като най-доброто от всичките световни до сега, като организацията, безопасността, комфортът и гостоприемството.

ти си недоразвит

Тц, вие искате, понеже ние ще го платим масрафа. Но за тая работа си знаем, че няма да стане, та не сме се и хабили да ви псуваме много...

Някой май търси бездънна каца с мед /пари/. Нямаме капацитет да управляваме държава Мондиал искат да правят. От друга страна защо да не свалят още една кожа на бедните и Мондиала излиза без пари.

Какъв Мондиал в България,като то няма никаква инфраструктура тук за провеждането на такова събитие! Борисов се изтъпани нарочно с тази новина за да убеди хората,че трябва да построим още 2 - 3 стадиона за по 100 милиона единия с финансиране от Европа,та да може да се гепнат още пари,това е цялата работа! Пари за стадиони ще има,но за хората не,Борисов направо съсипа България!!!!

С кви пари тоя Мундиал? ЩЕ вдигнат данъците на колите на 1000лв ли?

Какво световно бе?! Я, виж тротоарите в самия център на града. Не можаха да преасфалтират целия бул. България, а само една част. Ше ми правят световно.

но след Борисов-4 и Борисов-5 ще видиме коренно различна ситуация. Стига в този период цяла България да не се засели в София !

От вкъщи скоро не е излизАл.

На голи цици - лисици!

Защо не-в Мало Бучино ще ритат !

Май дира се ориентира към новата обстановка...:)))

Дира вече се ориентира към новото време, май-май...:)))

Никога няма да се получи това домакинство. Важно е да започне строителството на 3-4 стадиона и да се вземат комисионите от изпълнителите, пък после може да си ги чукаме в главите. Целта е кражба на пари. Мутрите от ГЕРБ разбраха, че най-много и лесно се краде от строителство.

направо да направим голям шлем - световно, олимпийски летни и зимни, и конгрес за луди

Искат Мондиал, как да не искат. Еврфондове след 2020 почти няма да има, а пари ТРЯБВА да се УСВОЯВАТ (ПРИСВОЯВАТ).

Ръководството на БДЖ подаде оставка Достъпност Международният публичен достъп на София зависи силно от въздушния транспорт. Градът е свързан със съседните си страни главно чрез магистрали, като високоскоростен железопътен транспорт все още не е наличен и няма да бъде до 2020 година.

Това не може да бъде. Нали Борисов оправи инфраструктурата. При него проблеми с организацията няма. А да построи спортни сгради/стадиони може да го направи за 3 дни. Как можаха така да подценят потенциала на Борисов. Язък за всички напъни.

Това си е чиста предизборна игричка - ето под ръководтсвото на нашия мъдър лидер България постави кандидатурата си за Мондиал. Пък ако наистина бепе станало ех че парици щаха да се делкат... И Пеевски щеше да качи още сто кила, и 50 нови лотарии щеше да има, и за кумицата от Пазарджик, и за нова Яхта за шефа на Лукойл (не че сега благодарение на слепотата на Боко с оня прякор няма да има)...

Дано нямаме Мондиал . От спорт и спортни прояви - само загуба за бюджета !

УЕФА как дадоха на Украйна Евро 2016? БВП на човек: Украйна - 2640 $ България - 9080 $ Кредитен рейтинг: Украйна - B- България - BBB Магистрали км: Украйна- 17 България- 502

Освен по политически причини.

Е то ако не политическо решението, дай винаги да ги правим в Германия, там винаги всичко ще е най :)

Ха-хе-хе, Огледалце я кажи, огледалце не лъжи.... Накрая някой да обобщи реалността е Официален доклад! Ще се скъсам от смях. Толкова са се самозабравили дебелите, че се оптват да заблуждават останалия свят...., но това не е нашето просто племе! За жалост сме едно добре развиващо се Гето...

"На гол тумбак- чифте пищови !" както се казва........

Много жълти станахте бе дир... Чак пък унищожилтена. Такива фрази в стил вестник шок...

Абе имаме 10 години да се справим със забележките. Може и да стане.

Не може. Освен ако не открием злато, нефт и опиумен мак на дъното на Черно море "Блок Хан Аспарух". Но и тогава не е сигурно. Пак някой батко ще ни ги вземе.

На гол тумбак чифте пищови!

На гол тумбак чифте пищови!

Като всичко казано, обещано и мислено от ГЕРБ. Просто това е реалността, а не простотиите които ни говорят някакви тикви по платени медии.

Можем да направим следната аналогия: селски дебил почнал да се пъне да ходи в града и да се мисли за гражданин с мозък. С пръдня боя не става....

Ясна и категорична оценка колко сме далеч от цивилизованите страни. Но пък,кандидатствайки ще има начин да се усвояват пари-законово и без лимит.Ще се отпуснат щедро 20 милиона за идейна подготовка и накрая ще получим същия отговор.

Ясна и категорична оценка колко сме далеч от цивилизованите страни. Но пък,кандидатствайки ще има начин да се усвояват пари-законово и без лимит.Ще се отпуснат щедро 20 милиона за идейна подготовка и накрая ще получим същия отговор.

Бойко Борисове поискал световно първенство на отборите от "Щ" група, какъвнто е например онзи негов лъвски отбор.

Украйна домакинства на Европейско... Не виждам защо ние да не можем на световно. Още повече че ще е в комбина с още 3 държави Демек само 1-2 чутави стадиона ще трябва да имаме.

Е това е баце. Даже името си не можал да напише, а точка сложил само.