17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на кипърския отбор! Защото у нас тимът на Гела няма как да бъде припознат като любим от истинските футболни фенове. Там няма нито един българин (само Дяков от време на време се появява), стадиончето в Разград е винаги полупразно (едва по стотина зрители), с изключение на гостуването на ЦСКА и Левски, няма абсолбютно никакъв интерес когато Лудогорец гостува в страната, или в чужбина. Нима с 5-6 уж фенове, които вероятно отиват там с клубния автобус, може да говорим за шампион на България? Този експеримент на Домуса е вреден за родния футбол, а мястото на този спорт по никакъв начин не е в Делиормана.

вредна ти е главата. Ако можеше да я смениш.... Как не се уморихте да дрънкате глупости. Нямало било българи в Лудогорец. Щото в Левски и ЦСКА се прескачат. Нали точно Левски скоро игра с един единствен българин в състава си. Ама не, то говедото си знае неговата - в Лудогорец нямало българи. В английското първенство всички отбори са със 100% англичани, нали? Как не се усещаш, че ставаш смешен с чисто злобния си коментар?

Ей разградски швирчок - колко български национали има Резград ?

А,а от Литекс колко са? Можеш ли да броиш?

ЖЕЛАЕМ УСПЕХ НА АЕК ЛАРНАКА ДОВЕЧЕРА ......

А колко национала има от Левски ? Или пък от ЦСКА-София ? От единия отбор е един човек , а другия все по-драстично намаляват.Играчите на Лудогорец не са виновни , че Хубчев си играе неговата игра и не ги вика.И Дяков и Бакалов , а и Терзиев спокойно могат да бъдат в националния отбор.Да не говорим , че Марселиньо може да бъде безкрайно полезен в средата на терена при тази пълна липса на играчи с идеи.И не ми говори колко много е от значение само българи да са в отбора защото заради този начин на мислене сме в девета глуха.Прегледай колко от отборите са с поне един или двама натурализирани и отборите им вървят добре.Само ние се правим на интересни , но то е заради глупостта ни , а не защото защитаваме нещо смислено.

Лудогорец е вреден само за Левски и ЦСКА-София , които сънуват титлите ама не могат да се докопат до тях.Те обаче въобще не са " българския футбол".

След неуспешната треньорска рокада, тази година ще бъде "нулева" за Лудогорец. И ще лежи на съвестта на собственикът им. Но пък, ще могат да се концентрират само на вътрешното първенство.Че тук, софийските смешници, не докосвали купа от години, повеждат борба на всички фронтове. След като не успяват на терена, сега се пробват и извън него. Даже и латински проговори човек, който и българският трудно върже!

В АЕК има повече българи, отколкото в Луноходец, доколкото успях да разбера от материала..