Истините и митовете около Шумахер - 4 години, след като бе скрит от света

Михаел е мистерията на века и то във времена, в които информация има отвсякъде и за всеки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за Шуми, понякога е по-добре човек да умре отколкото да е полутруп ... но казват надеждата умирала последна.

Преди доста години го гледах на състезание в последния кръг. Водеше с малко в класирането и беше начело, а след него се беше лепнал втория в класирането. Ако някой от тях не завършеше първи, ставаше шампион, ако никой от тях не завършеше първи, шампион ставаше Шумахер. На един завой Шумахер одра мантинелата със задното си колело и трябваше да намали скоростта. съперникът му се опита да го изпревари, но Шумахер почна да криволичи пред него и да не го пуска, и когато съперникът му даде повече газ и тръгна да го изпреварва, явно се видя как съвсем нарочно Шумахер го подпря отстрани и го изблъска в мантинелата, в резултат на който и двамата не завършиха и Шумахер стана шампион. Като се опревда, че колата му сама завила. Така че може да е голям състезател, но е боклук човек.

Значи е зеленчук. Хубаво лошо това е! С подобна увреда толкова. Фрирайда е само за млади момчета, леки и бързи...

Нито е бил дърт, нито дебел, нито без бързи рефлекси. По-скоро е бил добър на 4 колела, а не на 2 плъзгача. Освен това скоростта му е в кръвта. В крайна сметка - никой не е застрахован от нищо, дори най-добрите. Животът се променя драстично за секунди и ние сме безсилни да се предпазим. Можем само да не пием като смокове, да не пушим като локомотиви и да не плюскаме като прасета. Другото е Божа работа.

Да не пием и да не плюскам?? и кво ми предлагаш - да ходим у Алпите да карам ски ли?

Сигурно просто е останала само една черупка от него. Жената пази достойнството му. Никога няма да покаже най-бързия и най-добрия безпомощен.

Никой не знае какво го очаква, за това е казно " Царството Божие търсете най-напред, а всичко останало ще ви се прибави"

Един от пишещите по долу се съмнява ,,че около Корина нещо не е наред”Може би.А какво да кажем с Весела Лечева ?За нейният мъж вече сигурно 10 години пълна тишина .Имаше слух ,че отдавна е ,ритнал камбаната”

Браво на семейството на Шумахер! Грижат се за него и не допускат вече 4 години простите журналя да измъкнат нищо! Евала!

Остава инвалид. Няма нищо лошо да се каже. А на Корина да й имам само шестте червени копчета от снимката /нали се сещате от какво са/.

За съжаление е безмозъчно същество . Погледът му е ужасяващ.

Само безмозъчен малоумник би написал това, няма нужда да ти гледам погледа.

Може да е починал отдавна.

И защо да го крият това? Да не е Фидел Кастро или корееца, да държат нациите под контрол. Дай малко по-сериозно бе Иванова.

браво на Корина Шумахер , че е осъдила некоркетните вестници. В България трябва всеки некоректен вестник да е заплаща на дом за деца веднага, щом човек им изпрати опровержение. А те го публикуват на 6та страница след 10 броя на най-невидимото място. И докато законадателят се наумува, лудите поръчители на статии-клевети се налудуват....

Ами .. съдба.

Че е нов човек (възстановен и с нова външност) и да се радва на свободата си и семейството, без да му досаждат разни журналя и "специалисти".

Оставете хората на спокойствие!

Велик пилот най -добрия от най -добрите! За мен е кумир, постигнал всичко в моторните спортове, човек отдал се на болидите, на хората, на семейството си.Спомням си как веднъж Шумахер е плавал с яхта в морето и един човек паднал зад борда в морето от лодка и се дави и Шуми се хвърлил преплувал над 500 метра и спасил давещият се човек! Колко хора биха го направили при обстоятелството че Шуми е бил вече милионер в евро???..значи винаги му е пукало за хората, нищо че много хора не го харесваха заради агресивното му каране на болида! Аз съм сигурен че Шуми се бори и той като мен да бъде жив и съм сигурен че и двамата с него ще се преборим с болестите и ще бъдем пак същите както преди ! Обичаме те Шуми бори се моля те както и аз се боря със всички сили!

Ти наясно ли си колко са 500 метра? Дори да го е видял от такова разстояние, на човек му трябват две минути да пробяга това разстояние, ти говириш за плуване...

Никой не го е забравил, независимо дали го харесва, или не. Но все пак оставете човека и семейството му на мира. Всички искаме да знаем какво става с него, но личният живот и пространство са по-важни. Сигурен съм, че ако състоянието му се подобри, той сам ще се появи публично да успокои феновете си. Ако сте вярващи, споменавайте го в молитвите си. А ако не сте вярващи, просто се надявайте за него. Но във всички случаи - уважавайте правото на личен живот на него и семейството му.

"Корина има пълни права върху състоянието на Михаел (около 800 милиона евро)". Според мен около Коринка има нещо съмнително

Брутално тъпа статия. Заглавие за привличане на вниманието и типично жълти писания. Срам за драскача който петни името на журналистиката с подобна провокираща статия без никакъв смисъл.

Стискал съм му ръката лично а шапката с подписите на него и брат му пазя на тъмно и я слагам само на гранд при . Обикновен земен човек ,обичащ мотор спорта и семеиството си . За медиите не знам ... по добре да не ръчкат там ,и да останем с хубавите спомени за него

най-великият пилот за всички времена. стана световен шампион (два пъти) с куц отбор като Бенетон. после отиде във Ферари и през първата година се опитваше само да завърши без повреда. на втората година започна да се пъне да вземе някоя и друга точка. в онези времена Ферари беше много, ама много зле. благодарение на Шумахер отбора дръпна и благодарение на него болида стана страхотен. след като стана абсолютен доминант започнаха да променят правилата как ли не, за да може да отслабят Ферари и Шумахер.

Най-великията е Аертон Сена, този е само бледо подобие.. но му пожелавам ако е възможно след тези 4 години да стане чудо и да се възстанови, пожелавам много сили на семейството му и приветствам това че медиите нямат достъп до най-святото им - семейните отношения и обич!

Колко е този данък наследство??? Без пари ли ще останат ако го платят?

Корина помоли да бъде уважавано спокойствието на семейството. и медиите да престанат да се пънат.

Ските са опасен спорт. Най-опасния. Спорт за истински мъже а не за глезени пилоти. Карам ски откакто се помня. Всичко ми е ясно.

На всички тъпанари,всичко им е ясно.

ти си тъпанарът. Човека е прав. На пистата и с волана в ръце - ок, велик! Но извън пистата, айде да ме извиняваш. Като си добър в едно, не означава непременно, че ще си добър и в друго. А да се лигавиш и правиш на голямата работа на ски... извън пистата, добре че и сина му не се е батисал. Да имаш целият свят, и с лигня да се преебеш... а дано се оправи, ама надали. След 4 години без активно движение, по добре да не публикуват негови снимки. Ще е страшно! Просто е едно чучело на банковата си сметка, ама и това до време.

Винаги съм го харесвала! Дано се е възстановил!