17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сещаш ли се от де иде ''шумата'' за тоя стандарт? От нефта май? А кой им го откри нефта на ислямопитеците? ''Презряни'' ''гяури''! Кой разработи методите за проучване, техниката на технологията за добива му? Ислямопитеци? Нанай - пак ''презряни'' ''гяури''!! Или си мислиш, че висок стандарт се постига с петкратно на ден бухане на челото в земята?!?

техниката И технологията.

Най-''ценната'' ''ценност'' на тия изроди е смъртното наказание за вероотстъпничеството! При добро желание от страна на ''ценителя'' "Nexus" може да обсъдим и други ''ценности'' на ислямофашизма в шиитската му версия...

Много готини тия ирански, руси,бели . красавици

В Иран има много красиви жени, най- хубавите са с бели лица и сини / зелени/ пъстри очи. Истински красавици. Това, че страна, която по времето на Шах Пахлави не се е различавала от всяка една нормална европейска държава днес тъне в средновековно мракобесие е просто зла геополитическа съдба. Иранките по времето на Шаха не са се различавали по нищо от съвременничките си парижанки, за жалост днес са само една крачка над домашния добитък. Тъжно ....

Мракобесие? Напротив, доста добре си живеят като стандарт на живот и имат ценности. Ти какво искаш, да станат като тукашните курви с мъртвите души, които искат да те ползват като фрии такси и ходещ банкомат ли?

Kogato presechesh frensko-shveicarskata granica... krachkata e sashto edna, no nadolu...

Комунистическите мюсюлмани върнаха Иран в 15в.

което беше Иран при шаха... доста по-назад го върнаха...

Щом в Европа мъжете тръгнаха на маникюр и педикюр, що жените в Иран да не гледат футбол?

В 21 век да е новина ,че жени гледат футбил,означава, че управляващите на Иран живея в 21 век , но преди Христа.

И ти живееш в 21 век, но преди новата ера. Само идиот може да не уважава традициите и начина на живот на другите народи. Така поне говорят такива като теб, които са фурнаджийски лопати и тълкуват всичко единствено от собствената камбанария.

''Само идиот може да не уважава традициите и начина на живот на другите народи. '' С което вместо да отречеш твърдението на писалия преди тебе - направо го потвърди!!! Да ти припомня ли иранските ислямо.фашисти как ''уважиха традициите и начина на живот на другите народи'' когато в Техеран през миналата година се проведе световното по шах за жени? Та иранските чалми са идиоти, нали??? Съгласен??? Айде сега ТИ докажи, че НЕ си фурнаджийска лопата!

са основани на идеологията (злополучно маскирана като ''мирна'' религия) ислям, - малко различаваща се от нацизма и комунизма ( само замени класовия враг и непълноценния расово с ''неверника''!) - те не само че НЕ трябва да се уважават, а трябва да се ЗАБРАНЯВАТ!!!