17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубав анализ.

А за безплатни парцели на пъпа на София може да реве !! То и Малеевите като ги създават едни звезди !! Една след друга !!

Като чета такива съчинения, е чудя защо се смеем на македонците, че си измислят история!!! Как можеш да си изсмучеш от пръстите, че участието на това мижаво турнирче по някакъв начин повлиява положително на играчите от там на сетне?!? То бива фантазия, ама това граничи с хвалебсвени речи на комсумолец, при посещение на Тодор Живков в завод за консерви!!

Хасковският селянин бързо забрави, четогава публиката му спечели мача и вече не иска да участва в София....

Григор обича публиката, но не идва по други причини. Няма да ги обяснявам, няма да вденеш

кауна обича парите 80% с аму от залози на чернои тото до преди 3 г в щабчето му бе внукът на най големият дилър на залози имат и обща фирма с фед за азиатски залози... не играе за национала щото не се плащало обаче прибра 1,5 Милиона$ тейкому се води треньор на нац състезател и над 12 г взема по 86 000 лв на Година за капак каун аосъди българче защото му сложило снимка в блога си без да му плати.

Билети кога?

Рзбира се, че няма да играе в България. Нашето "турнирче" няма как да му покрие финансовите изисквания.

на някой ни донесе много пари заложих че кауна няма да защити титла няма да играе финал, полуфинал няма да вземе нито един мача. турците взеха приходите а държавата не взе и стотинка а покри разходите.