Коментари - Ивелин Попов: Сираков ми каза, че съм приключил с футбола | Корнер.dir.bg
назад

Ивелин Попов: Сираков ми каза, че съм приключил с футбола

Бившият капитан на националите за раздялата с Левски и спечелената купа с Ботев

Обратно в новината

Коментари - Ивелин Попов: Сираков ми каза, че съм приключил с футбола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 5

И тоя си показа какъв "голям ЛЕВСКАР" е... хубаво си знаем ние че бивши играчи на литекс-цска не могат да бъдат истински ЛЕВСКАРИ Абсолютно беше спрЕл с футбола в ЛЕВСКИ - той ли не искаше да играе, не можеше ли, треньора му е виновен? Това че в Ботев целия отбор играе за него е видимо. Успехите на Ботев също са ясни - втората осмица... Тая купа я взеха на много много късмет, но нищо щом това му е успеха на живота , който го реабилитира за футболист. Да им е жив и здрав и да си играе при папагалите. Като идат от 8мо на 10то място да не се чудят защо САМО ЛЕВСКИ!

Този е голям селтак. Накрая в Левски беше в много слаба форма, а се караше на другите с ръце на кръста. Като го оставиха резерва се разсърди като малко дете на 36 години. “Ботев” на кое място е в България? Посредствен средняшки отбор.Не е тайна и че турнира за купата на България е и голяма доза късмет.

Аулинчо, стига интриги. Прееба чичовата супа, футболист на средно българско ниво си, спри да говориш. Радвай се на това, което имаш.

Ще се окаже, че феновете на Левски са били прави за отношението си към Сираков!

Ми не е излъгал в този случай.