17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да умират всички бежанци... Като ЗАСТРЕЛЯТ арабин, негър- маймуна или китаец- бежанец, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и цяла Европа.... Тия бежанци са по- гадни ИЗМАМНИЦИ и от Цветан Василев и Веска Медидиева, които избяга в чужбина, щото НЯМАТ пари и искат да ЗАВЗЕМАТ чужди държави... Тия са Нашественици- арабско- негърски Крадци, убийци и Изнасилвачи... Истински бежанци е имало преди 100 години, когато БЪЛГАРИ, живеещи в чужди държави са бягали към свободна България.

_stankow

А от Афганистан що бягат, нали там американците наложиха ред и демокрация ?

Чак пуснах сълза за горките неоправдани бягащи от ужасите на войната бежанци от Сирия, Ливан, Еритрея, Тунис, Афганистан и други подобни страни. Сега с голямо нетърпение очаквам да направят олимпийски отбори на чернокожите (защото те горките така са онеправдани от преди 500 годишно робство и сега така страдат от това), отбори на трансексуалните (и е горките са така онеправдани и страдат от това че са транссексуални), отбори на сексуално малтретираните жени (може да го наричат отбор МеТоо), един цигански отбор също трябва да има, защото и те са толкова стресирани от това че са цигани и много хора не ги харесват. какви още отбори може да измислим? Примерно отбор на природозащитниците (идеално име става: Отбор Грета Тумберг). А тези други отбори на отделните страни веднага да се премахнат, защото това е отживелица, расизъм, нетърпимост към различните и дискриминация.

И руснаците така....

Ще ги бутат ли?

Преди няколко години спрях да гледам Евровизията, защото ми писна да ме облъчват с политически послания и евтина пропаганда. По време на току-що завършилото Европейско първенство ми писна от коленичене, от това да се говори повече за расова дискриминация отколкото за футбол (при положение, че играчи като Стърлинг, Погба печелят за един ден повече отколкото 98% от хората по света за една година и имат уважението на всеки истински футболен фен), от капитанските ленти и от знамената с цветовете на дъгата, от кампанията срещу Унгария... Така че олимпиадата най-вероятно няма да я гледам...

Спри да гледаш и Оскарите че там какви извратеняци са мале мале

Еми пускай си олимпийските игри в Мюнхен 1936 и лъскай шмайзера.

Кретен ли си или просто джендър? Аман от вонящи гейове!

от тия ще тръгне всичко