Изпратихме Никола Спасов (галерия)

На гробищния парк в "Малашевци" десетки популярни лица на българския спорт казаха последно "сбогом" на футболния треньор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мир на душата му ! А кога ще изпратим все живите членове на СДС-Шайката,които изкормиха държавицата и продадоха Родината ми!?

a kolko otidoha na pogrebenieto na prof. Chirkov ,ili po-tochno kolko shte otidat.aman ot tezi topsersemi.

А 35-те лекари починали от усложненията на ковид кой ги изпрати? Аааа, да! Лекарите не са толковва важни като футоблистите.

Всичките с дънки на погребение, поне да бяха ги изпрали. Тежащите приличат на цървуи. Изобщо Бг мъжете са едни гащници и цървули. ... Не го познавам НС и не съм чувал за него, но Бог да го прости.

Бог да го прости! Дайте обаче редкия феномен, чивек да си отиде от друго, освен к19.

Ето - Марадона почина ор сърдечен удар... Преди два дни легендарният Симеон Варчев също почина - от терминално заболяване и напреднала възраст...

Мир на праха му! Нали нямаше вирус?

В Русе му го наричахме "Обърни" много даде за Дунав. Поклон!

Когато дойде във Варна от Дунав беше халф, имаше поглед върху играта и силен плътен удар. Беше с едни рунтави мустаци. Тогава отборът ни беше съсипан след продаден на Спартак Пл мач, играхме с юноши, неколцина от старите кучета и той. Беше като регулировчик, личеше че се е научил от Шпайдела в Локо Сф, постоянно викаше обърни, обърни и младите го слушаха. Стана тартор веднага, той, Барона който си отиде преди две седмици и Тодор Матев стабилизираха отбора. Нататък се превърна в Легенда на Черно море и като треньор. Вечна му памет!

*Марев

Много мъчно ми стана за този човек беше ми много спмпатичен ..скромен честен коректен и интелигентен човек, Да почива в мир....

Мъкааааааа........... Мъка.........! Дори можеше да пише! Огромна загуба на интелектуален потенциал!

Лека му пръст! Но искам да задам един въпрос. Защо тук може да има изпращане и т.н. ? Защото на починали от корона се отказва не само погребение, дори помен, изпращане или какъвто и да е ритуал, никаква възможност близките да се сбогуват ? Може би не тук е мястото за питането, но когато знаеш едното, а публично виждаш друго си задаваш въпроси.

Голям спортист и ЧОВЕК! Да почива в мир!

А за останалите хора кога такива почести?!

За детето ти ще направим такива почести

Аз това го преживях преди 20 години. Детето ми почина на 4 дни. Поради което изобщо не ме плашиш.

Е, радвам се значи

Абе вие човеци ли сте? И двамата, що за идиотизми ръсите!