Йордан Йовчев финално за родния фурор в Токио: Страхотен успех!

Легендата: Спортът е да покажеш повече от възможностите си в най-важния момент

Обратно в новината

Коментари - Йордан Йовчев финално за родния фурор в Токио: Страхотен успех! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може всичко да е черно. Кажете и една дума за тези, които управляваха спорта на държавно ниво в последните 4 години. Добра, лоша - поне една дума.

Гледам, по Държавната телевизия- БНТ, пак щели да показат оня ВРЕДЕН италиански филм- Октопод, в който АРАБИ- Трафиканти на Наркотици и ислямски башибозуци през границата, заедно с някакви предатели от Италия , вършат престъпления в Италия... Има и един друг ВРЕДЕН италиански филм- ""Братята Варвари"".. Това е някакви циганска история в която някакъв Арабин- Ислямист отвлича някаква циганка за да я включи в Харема си.... За да направят тоя филм,някакви араби ИЗЛЪГАЛИ италианците да играят в ролята на арабите и на циганите...

Какъв успех какви 5 лева? Браво на момичетата, които спечелиха медалите, но очевидно българският спорт е в кома. Лека атлетика - 0, гребни дисциплини - 0, мъжка борба, бокс и тежка атлетика - 0.

Какъв успех бе соросоидни боклуци ??? Когато БЯХМЕ Народна Република България в Сеул 1988 г. спечелихме : 10 златни, 12 сребърни, 13 бронзови медала, 7-мо място в класирането по медали!!!! Нещо да кажете американски мекерета !!!

На фона на очакванията ми е огромен успех. Изненадан съм много приятно! За съжаление няма нито един мъж с медал, но пък Йосиф Миладинов ужасно силно ме впечатли. Не знаех, че нашата държава може да има плувец на такова ниво. Винаги съм смятал, че финалите в плуването са резервирани за определени 5-6 държави.

Йордан Йовчев си изнесе семейството в Америка, но май сърцето му остана тук.