17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква зала Фестивална през 58а?? Тя е строена през 68а!!!

Дира, имената на отборите се отбелязват с главни букви .... Как веднъж не написахте "футболист на лудогорец от Разград? Той е и централен нападател на футболния рилски спортист в Самоков

Ако стана президент, ще въведа президентска република и ще забраня тотото, лотариите и всички видове хазарт. Също ще затворя кръчми, барове и дискотеки, ще забраня продажбите на алкохол и цигари и ще изхвърля демокрацията в кошчето за боклук. Ще въведа абсолютна диктатура и ще върна ергенския данък. Ще забраня разводите (като са се женили да са му мислили) и ще задължа всички семейства да раждат по минимум 7 деца. Които не могат ще трябва да го докажат с медицинско и тройно иследване на ... каквото трябва там! Ще въведа такива закони, че ще можете да спите абсолютно спокойно на отключена външна врата, а гледката - хора с раирани дрехи да метът улици и копат градинки, ще бъде нещо обичайно! За съдебната система, качеството на храните и вноса на стоки, които могат да се произведат в БГ няма нужда да ви казвам.. и така на татък. Само да стана и ... държавичката ни ще блесне!!!

Сам си живей в такава "бляскава" държава :)

Ако станеш... един свинец в челото и сбогом

Ще въведеш ти.

много усилия, за по-лесно влака за сибир или за съседната северна корея

Успокой се и си вземи хапчетата !

за майката на Пеевски,дългогодишна шефка на Тотото. А и днес колко пари се се крадат

кръстева ли? Яко крадене

Ами тя беше в комбина с Кокалис и Интралот , той пък е учил в Москва . Оттам нататък се сещай сам. Едно детайлче - лигавата мира му беше любовница и той я вкара в нова , която беше гръцка в началото.

Що за спорт е авиомоделизъм и къде са останалите 42 спорта освен изредените? Сигурно в 6 от 42 са преместени?

Тотото и лотарията са хубаво нещо. А вчера в Испания се разигра най-старата лотария в света. Хиляди спечелиха по 1000е и ....стотици по 400 000, 200000е, 100 000 еврака. За останалите по 600е, 200е, 100 е, 50е, 20 е. Постъпленията са 2млд. и ...нещо....Не ги спря нито К19, нито студ и дъжд гражданите на тази готина държава. Аз също се облажих с 20е.

Имаше един филм преди много години. "Градът на капитала" май се казваше. За брокери беше. Та радва се някаква брокерка, че спечелила него ден ..... пари от сделки. Колегата и казва: "Ако ние тук спечелим един долар, някой някъде по света е загубил един долар!"

При такова печатане на долари днес - едва ли :)

В германия (и не само) също се играе 6 от 49. Едва ли са го копирали от нас. Така че отговор на въпроса: защо са 49 всъщност не е даден, просто нашите са си избрали 49 спорта за да надпишат топките.

Точно! Спомням си че 11 беше вдигане на тежести

tonk11

Отговора е даден ама са го написали идиотски. Тогава в БСФС е имало 49 спортни федерации - 49 вида спорт.

явно от времето на национал-социалистите имаме същият брой спортни федерации

я гледай Челси без едрите пачки какво домакинство е реализирало - 2:4....