17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя..>>>>> WebJob55.COM

Що се кахърите! Важно е участието. Отдавна посредствеността е водеща тенденция с тоя мениджмънт на федерацията. Нова надежда ще има само с ново ръководство и тотална протекционистична стратегия за подкрепа само на местни таланти /но не на тати футболиста, а ла стил лефски/.

Цървулко , изписвай правилно ЛЕВСКИ !!!

Нищо не се знае, колкото по-млади и неизвестни, толкова по-вероятно да се представят добре. Групата е слаба, ще има победи и за нас!

Намеси ли се чалгата в даден спорт - край с него!!! Щом Началника на федерацията е отявлен чалгаджия с уникален чалга танц и чалга мозък, какво да кажем за футбалерите, уникално тъпи момчета!!! Затова и нито един не играе в класен европейски отбор!!!

Аз националите отдавна не ги гледам. Клибният отбор на Перукан той да си го гледа заедно с Домуза’а.

никак

Публикувано във факти.бг: "Няма човек от тези, които са извикани, на когото да разчитаме" Този явно не става за тренй ор! С тези думи се измъкваш от евентуален провал, но така ли се мотивира един отбор? Ми надъхай един двама че са лидери и да водят орбора! А той от сега взел да хленчи.

Трябва да сме реалисти! Вижте къде и как играят националите ни и такова ще бъде и представянето им в националният отбор! Те как да се преобразят като са свикнали да играят по 1 мач годишно или предплатени ....

Какви победи сънувате ...дано загубите са с по малко голове . Да не ставаме за смях де !

Даже не знам защо ще се излагат

Аз предположих 1 равен и 1 загуба, но няма такава възможност!