Коментари - Каква драма! Алкарас полетя срещу Джокович, но схващане опорочи Мача на десетилетието | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой наистина си мисли, че Джокович е тенисист, значи нищо не разбира от никави спортове, само това имам да кажа, но ако искате може и да го докажа, само ме предизвикайте... Всъщност, недейте, защото после ще има разревани... Приятен ден!

А ти си обикновен пеераз никой не се съмнява в тива

Такава простотия може да бъде написана само от човек, който нищо не разбира от тенис!

Кой умник измисли това “АлкараЗ” и маса народ се юрна след него?! В испанския дори няма звук “з”. “АлкараЗ” звучи точно като “проЗ”… Sent from my iPhone

Че козяшките пеераси не го пишат АлкараZZ

Така е, пише се с “z”, но не се произнася “з”. Прието е при транскрибирането на чужди думи на кирилица да се придържаме към начина, по който се изговарят, а не пишат (това е великото предимство на кирилицата, която за почти всеки звук си има буква!) По тази причина напр. известният английският град не изписваме “Лейсестер”, а “Лестър” Sent from my iPhone

Много некомпетентна статия. Първо това са #1 и #3. Това показва писачът колко разбира от тенис.

Опорочен ???? Що за заглавие?? Авторът знае значението на тази дума...Ужас!! И всичките ,които се мислят за ,,журналисти" в БГ слагат заглавия като за прости чалгари!!

Вчера се видя, кой се грижи за тялото и духа си по устойчив начин и не се поддава на маркетинговите номера на безскрупулните инвеститори, притежаващи ведно турнири и права на играчи. Тези, които застават зад Алкарас е нужно да проверят, кой притежава големите мастърс турнири, на които той спечели и кои притежава правата му - кой го управлява него като инвестиция. На същите места, Новак, дори не беше допуснат, защото не бил ваксиниран през 2023 г. 3 години по-късно. А урина и кръв давал ли е Алкарас скоро за допинг контрол. Френската федерация имаше едно видео за Надал преди години. Явно ще е нужно да направи ново, за новото недоразумение на инвеститорите. Детето е добро, но ще го съсипят свръх амбициите на инвеститорите. Виждаме, как завърши Надал, като се полакомиха за Австралия на всяка цена да вземе титлата през 2022 г. А можеше още да е в играта и да гледаме най-големите гладиатори - Ноле и Надал.

Добре полетя в първия сет.

Направо излетя...

Целия прайд роним горчиви сълзи.... Отиваме в циганската махала да се успокоим..

Велик Джокер, не се уплаши от новото испанско ГМО дзверо ,ако беше Глигорьр щеше любезно да се ...усмихне и да направи 134 не предвидени грешки. А другият анаболен спаниш мангал по добре да си стои в къщи.

Радвам се за Джокович, но приказките Ви са комплексарски и все клоните към тролските директиви... Живи и здрави да сте. Дано сега Джокович вземе още един шлем, а и Уимбълдън се задава, така че може да стане недостижим.

Ноле е най-великия обаче малкия точно влизаше в мача….. щеше да го разпилее ….. ама нищо - другия път

Каква драма, а Божков иде ли?

Ноле е най добрият в света ! вън испанското лайно!

Физическата подготовка и издържливост са част от играта.

Контузен бил....да бе! И що доигра мача? Като Рафа Надал, симулираше контузии, а печелеше мача! Поне да се беше научил, да бъде по-добър артист.

А ми ще рухне, от толкова много анаболи и кой знае още какви забранени субстанции! Вече е съвсем ясно, че Алкарас е мутант! Дори вечно напомпания Надал не е закъсвал толкова често и тежко!

безобразни количества зоб не пасват на всеки ген. При Надал работеше, тук обаче дава дефекти.

Допонгирания хлапак ще разбере, че не става само с тичане. Ноле е велик!

NoVax счупи испанчето. С титлата в неделя , става най за всички времена.

Джокович си остава един злобен и проклет сърбин. Алкарас едва ходеше по корта, остана от уважение към противника и публиката, а онзи див балканец вдигаше юмруци, гледаше налудно и не показа новия какво спортменство. За това публиката по света не го обича.

Според теб, Льольо, Ноле трябваше да се откаже и да загуби мача ли?

Уважение?! Да остане на корта?! Не бях чувал такъв израз на уважение. Хлъзгав си. Ноле се интересуваше от състоянието на противника си. А правилата са да играеш коректно за победа. А не като американски LGT... не знам какво беше там състрадателното им съкращение за извратеният им статус.

най-адекватният коментар от всички,очевадно е колко надменен е сръбският националист и лъжец,прибиращ милионите на омразният нему запад,и на баща му.всички го мразят,всички,,,е за ей това,че е лицемер,лъжецсребролюбец, сега се видя ,че няма капка колегиалност и съчувствие към това момче,17 год. по малко от него. занимава света с политиката на циганската си държава,националистът ноле живее на запад,а плюе всичко на доказалата се цивилизация,в която прекарва живота си.затова е лицемер,лъжец,надменен,агресивен, завидя на федерер,когато го изпратиха всички с обич и сълзи,,,нолето ще го изпрати путин и сръбските националисти,,,

Олеле, гледай да не се отровиш в собствената си злоба и жлъч! Много тъп и необективен коментар! Ноле е вдъхновител на поколения, помогнал е на много хора, вземи почетй, ограмотй се! Това, че има собствено мнение и го отстоява го прави още по-велик!

Е що Каспер не даде сет на Зверев , а го би на нула?

Колкото и да не се вярва на много хора, мисля че Рууд, както е аутсайдер за титлата, ще бие Джокович.

Защо освиркаха Ноле слабоумните французи? Какво трябваше да направи? Да падне нарочно ли? Джендъри малоумни!

Погледни си картата и виж, че Испания е на един…метър от Франция. Когато се появи Надал, тълпи разгонени испански тийнейджърки пищяха по трибуните. Освен това Париж е пълен с испански имигранти. Така че, не ругай французите!

100% Джокера и той е на някакъв зоб. В първите си мачове се задъхваше още на 2я сет. Сега изведнъж заигра като 20 годишен.

Ганчовците непрекъснато омаловажават успехите на номер у превъзнасят хасковския лайнар Дришу

На кой номер - едно, две ли три

Ноле е най добрият тенисист за всички времена. На 36 години прави чудеса. Не плюйте Алкарас. На 20 г е и тепърва ще се учи на търпеливост, тактика и майсторство.

Заглавието е смотано. Как е полетял Алкарас? Да, страхотен е, но никога няма да стигне Ноле и Федерер например. И мисля, че взима яко зоб, не може да си на 20 години и да се схванеш...

Новак чупи рекорди в тениса и доказва кой е номер 1, въпреки всички забрани и ограничения. Два сета разхождаше Алкарас по корта и извън него. Испанецът бяга като луд напред и назад, наляво и на дясно, два пъти падна лошо, не издържа и получи крампи. Новак го довърши без проблем, като голям шампион.

Да не е получавал травма. Защо да е опорочен? Травмите са нормални в спорта.

въпросът беше дали Ноле, ще има достатъчно сили да издържи. Това казаха нашите тъпи коментатори. Е издържа, хаха, но някои беееее.

на запетайки ,

Тоя Алкарас ми се струва, че до година - максимум две, няма да издържи и ще пропадне

Наглото антиваксърче Ноле - спортсмен! Бравус, бравус...

Не забравяйте как алкарас е номер едно в момента с 5 точки преднина. Джокович не взе 2000 точки от Уимбълдън и пропусна шанс за 1500 точки от двата турнира в САЩ.

Действието на зоба свърши след 2рия сет, нещо не бяха сметнали правилно дозата испанските алхимици... И като си спомним че Джокович, Надал, Федерер играеха по 4-5 часови мачове помежду си. а това 20 годишното се схвана след 2 часа.?! Още бая хляб трябва да изяде

Джокович постъпи много глупаво в този мач. Той, че не е спортсмен, не е , но ако беше умен, можеше да върне гейма, който му дадоха, когато Алкарас спря да играе. Джокович можеше да сервира всичките си сервиси аут в следващия гейм и да даде на Алкарас малко време да се възстанови. Първо, с този си жест щеше да остане в историята на тениса като голям спортсмен( но той явно не е такъв) 2ро - така щеше да спечели обичта на публиката, и щеше да има огромна подкрепа на финала. Сега на финала цялата публика ще вика срещу него. Голяма грешка от негова страна.

Ти гледа ли мача? Джокович го разходи два сета до изтощение. знаеше че само така ще спечели. Защо да му връща пробив? За тоя пробив два сета се бори и сега да му го върне, че на 20 години не можел да тича.

То си со го гледал , ама нищо не си разбрал. При 1:1 в третия сет , когато Алкараз трябваше да сервира(вече контузен), той спря и каза че се отказва от гейма за да може да се възстанови, и Джокович спечели гейма служебно, 2:1. След това следва гейм-сервиране от Джокович, за който мисля че Джокович можеше да му го даде, един вид спортсменски жест. Но алчния Джоко не прояви никакво спортсменство, и затова никога няма да бъде най-великият, независимо от титлите.

Нещо друго ? Да му беше дал кърпичка да си избърше сополките ?

Джоковоч го презори. Това е истината. Техника и сила са нужни. Ако едното ти липсва, идват примерно крампи или просто губиш. За какво говорим всъщност? Джокович е вече отдавна легенда. Той е направил за тениса по-малко, отколкото за човечеството. Режимът му на хранане е кандидат за промяна на стандартите в диетологията, а безкомпромисната му честност му по време на ковидните извращения - пример за днешните хора и за поколенията. Всеки или се набоде, или си взе документ, а Джокович беше чист. Вярващ е, което е още едно олямо предимство пред упадъчния западен свят. Повечето хора са малки, за да могат да възприемат всичко това. И гледат тясно на една голяма личност, все едно е само тенесист. А той е много повече. Историчска личност изобщо.

Джокович не е само тенис легенда, нито само спортна, историята ще го реди глобалните легенди, като Ганди, майка Тереза, Айнщайн, Чарли Чаплин... Такива работи.

Ми не, няма. Той е голям спортист, но малко човече, Това могат да бъдар две съвсем различни неща...

Ноле трябвало да покаже сажаление?! Сигурно е трябвало да се предаре?! Всички освиркват Човека Джокович, и той е трябало да си направи хара кири, защото е сърбин и кава че Косово е сръбска теритирия. Не само е срънска територия.а такава народност косовари няма, както няма и народност американци.

Като фен на Джокович ще кажа, че Алкараз имаше по-добър шанс за победа, преди да му се схване крака. Ноле игра феноменално добре през повечето време, но няколко грешки в края на втория сет му попречиха да поведе с 2:0, а при 1:1 и един Алкараз, който беше почнал да играе по-освободено и да прави повече дроп-шотове и т.н., щеше да е много трудно за Ноле (не че пак нямаше да има реален шанс за победа де). Ноле показа супер шампионски дух още от началото. Знаем, че той често стартира неубедително, но с/у Алкараз това щеше да е огромен проблем. Така че евала, че успя толкова концентрирано и убедително да почне от самото начало. На клей Алкараз е малко по-добър според мен, но ако следващите им срещи са на трева или твърда настилка, вероятно Ноле ще има леко предимство. Дано Ноле успее да се справи и на финала. Алкараз бе най-сериозното препядствие, но и финалът няма да е никак лесен! Рууд изглежда ще победи Зверев. Играе много стабилно на този турнир.

Уникални,извънземни,фантастични...нямам думи! Те бяха...в първите два сета в други измерения! Поздравления!

по стъпките на надал допинг от рано и те така...

Младока просто си пресилва тялото с начина по който играе. Дано се научи, тогава има бъдеще.

Какви мисирки…:-(((

Алкарас е безспорно най-силният тенисист от новото поколение, феноменален е като стил, техника и скорост, но май тялото му не е като на тримата извънземни, дето мачкаха и мачкат и на 36. И това си е част от таланта. Например за Федерер казваха, че даже не се поти в най-големите жеги. И никога в кариерата си не е напускал мач!

Отдаде ви се случай да излезете злобата си. Алкарас е на 20 години, тялото се развива до към 25. Съвсем нормално е това, което се случи. На вас в главите ви е само зоб и ваксини. Дървар бил! Верно ли?! Играе навсякъде - на мрежата, основна линия, пуска къси, волета, смачове, търчи като моторетка! Лети! Това момче е рядък талант, но малките ви душички бързат да го сдъвчат и изплюят! Вие сте дребни и нищожни, никой не е чувал за вас! Злобата ви в безгранична! Само хора, които са играли професионално и хора, истински фенове на играта, могат да оценят таланта на това момче! С голямо сърце!

Ние с Ноле сме лошите!

Нещо за Ноле да написах? Сбъркал си поста, младеж! Ноле, Рафа и Роджър са големи! Това не прави Алкарас по-малко добър.

Нещо за Гришо да кажеш? Колко е некадърен и женкар напр. и как ви е украл..

Испанецът получи добър урок. Лети високо, но падна ниско. Джоко го отстреля като патица. Всъщност никой не е виновен на Алкарас. Всичко е по правилата.

да не би да очакваха Джоко да му подари мача.

Всички горди еврогейци го очакваха!

Грозна победа на Джокович. Показа се и като неспортсмен. Затова и бе освиркан от публиката. Пожелавам му пълен крах на финала. И Модераторе, този път не ми трий поста.

Какво трябваше да направи Джоко?! Може би трябваше да се откаже под претекст, че на младежа му се схванало крачето?!?!

И какво трябваше да направи? Да седне и да се откаже от мача. Алкарас можеше да прекрати по медицински причини. Никой не му е виновен, че реши да играе срещу Джокович на един крак. Интересен феномен обаче е, че и Надал крампираше доста често. Нещо им куца в химията на испанците

Мноо си задръстен! Защо да те трие модераторът? Ти се САМОизтриваш! С подобни нелепи и глупави коментари.

НАДАЛ , ИСПАНСКИЯ ПЕДАЛ .... СЕ ДРУСАШЕ ПО УМЕРЕНО :))

Добре се получи. Ноле го може. А Алкарас може да има съдбата на Гришо. Т.е. пълнеж на турнирите.

Искрено се надявам да не трябва да гледам този циганин с непривлекателно дърварска игра в следващите 10 години.

Не е добре че обиждаш на циганин, но че е хамалин е истина.

По добрия победи, а на другия му трябваше оправдание за пердаха. Аман от измислени герои, но това е спорт и трудно ще направят някой велик, ако не е.

Прояви малко уважение към Алкарас, игра контузен два сета. Смешник

Както каза преди време 1 английски национал- сега известен спортен журналист ( който скоро бе мачкан и репресиран от английското 6-то управление) - "Тениса е проста игра- играят двама, насам-натам, натам-насам, насам-натам....и накрая побеждава Ноле Джокович..."....

Надал беше така като млад. Мислеше си, че тялото му е безгранично и доста на млади години тръгна с проблеми с колената. Та се кротна малко. Алкараз започна на такава скорост мача и особено втория сет, че се пресили.