17-11-2017 20-11-2018

Коментари

40% не познаха засега.

...тя не приключи ли вече за Грищо ?

Тая анкета Динко ли я измисли?

Никой не тренира за 2ро место.

Сега като спечели US Open ще се върне в ТОП 10 с 2712 точки

успял спортист с отлични доходи и добра визия се коментира от сънародници .... незаменимо четиво в неделя сутрин.

Нищо!?

Същото което и от Пульо. Продължаваме напред,хаха

Боксьорът Кубрат Пулев има много стабилна психика и се мобилизира. В закучените на пръв поглед равностойни среща, той е крайният победител. Друг е въпросът, че бе напълно неподготвен за Кличко. Но това му бе единствената загуба. Така че Пулев всъщност е антипод на Григор Димитров. Много психически стабилен. А Григор трябва да се пребори със себе си. Той си е най-големият враг.

Както обикновено, ще бъде представянето му... Само бих помолил - не наричайте този "тенисист" българин. Та той не може да вържи две смислени изречения на български.

Гледам ти можеш "да вържи" цели две изречения

хаахахаха, супер коментар !

Нека си възвърне самочувствието! Успех!!!

Нищо не очаквам.

Жгж

Безсмислена анкета - почти сигурно, че предвид представянето му от година насам, факта, че е извън топ 50 на протата, говори само за постоянен падеж и нищо не са предприема явно от страна на щаба му. Ще падне в първия мач или ще бие 1-2 някак, след което ще отпадне и ще са издъни срещу някъв, който уж е преодолим. :-)

Такъв оптимизъм цари след българите , че до ти падне шапката...

... стават и чудеса в спорта - дай Боже и за наш Григор...!!!!!! За сега е нашето българско РАЗПНИ ГО, но я си представете че стане ОСАННА...?!?!?! Дай Боже...

3 на 1 сета за Сепи-опитен играч ветеран и най-лошото- срещат се в първи кръг т.е. няма и да е изморен. Щом Гришо пада от Вавринка, който е в ужасна форма, значи няма да стане кой знае какво

На шерцингер бузите

Лелеее, колко нещастни лузъри квичат тука.. Знаете ли защо плюете Гришо? Щото ви напомня за собствената ви незначителност и некадърност. Щото ви бива да завиждате и каляте всички успели хора. Вие никога няма да постигнете и стотна от успеха им. Гришо направи чудеса, каквито нито сме очаквали, нито заслужили. Даде ми стотици часове безплатна тръпка, радост и гордост. Благодарим, Гришо Здраве и успех и нататък!

Много силно се надявам Григор да не чете хейтърите по-долу, че ще се демотивира и разочарова още повече от народа, към който принадлежи.

не играе...

Petur Popangelov - 2.

Тоя не го ли изпратиха да играе при жените, за мъжката част на тура трябват cojones!

Време е нашия да спечели ! Давай Гришо нямам търпение пак да те псувам, като губиш точки от втори сервис на противника!

Очаквам красива игра и победи.За всички смешници който плюят по него ,забравят че прослави този спорт за България ,а сега наздраве

Време му е за пенсия. Няма нужда повече да се излага

Интересно кой му плаща самолетните билети на нашия лузър?

Не си ти. Споко!

Държавата,демек ние,всеки месец по 4000евро от федерацията по тенис?

Да стигне до третия кръг

Хаха - 9% майтапчии - ще вдигне титлата...

... случва се да се подкваси и морето...!?!?!? От един майтапчия, който е виждал как се кваси морето - например Катя Дафовска в ските...

...крайно време е да си го слагате в края или по последните страници...кой се интересува от тоя смешник

той носи много радост на противниците...викат му Дришо уелкама

Никой нищо не очаква от този!! На никой не му пука какво ще направи този!!

За съжеление, очаквам да отпадне ако не в първия то във втория кръг. Психиката му е много зле. На него му трябва треньор, който победител, постигнал много, който има какво да му аже и сподели за важните моменти в играта, който е минал през това и знад как да го научи дс се пребори с тези малки но важни моменти в всеки един мач...Пак казвам ПСИХИКА и ВОЛЯ.Това му е проблема на Григор, нищо друго...

Поне полуфинал чакам аз

Минимум

Гласувах, че г-н Григор ще се провали в първия мач.

Григор е с много добри физически данни и техника но му липсва психическа устойчивост! Ако преодолее тази си слабост може да се върне в предни позиции! И все пак той прослави България,колкото и да не им се иска на някой!

Аз очаквам, че ще е докрая на турнира само ако ще гони топките на играчите.

Има три варианта за тазгодишния ЮС Опън: 1. Григор изхвърча още първия мач, като врабче с бирен фъстък. 2. Григор изхвърча още първия мач, като салфетка в чалготека. 3. Григор изхвърча още първия мач, като тапа от шампанско.

След като вече стана ясно, че Григор стигна полуфинал (топ 4), то коментарът изглежда жалък, а от самото начало предполагаше, че е направен от комплексиран човек, който, вместо да си гледа своята работа, се занимава да лее жлъч по успял в своята област български спортист, състезаващ се под български флаг!

Успех на Гришо - най-известния българин на планетата!

Очаквам селфи със статуята на свободата в първия вторник на турнира, преди да отлети за китайската част от сезона.

Няма какво да спасява. Всичко за 2019-та е минало. По добре да си вземе почивка до Австралия опън и да не играе тенис изобщо. Така ще придобие по-голямо желание за победа и хъс в началото на 2020.

Та той не ни познава, какво да направи за нас? Да ни купи подарък от Америка? Той си прави PR с деца от чужбина, с жени от чужбина... Ние да не сме му орали и копали, та да чакаме...?

Напълно съм съгласен с вас! В момента има само PR, но победите са рядкост.

Очаквам да се боксира с Кубрат Пулев!

Нищо.

Ако спешно не си намери можещ треньор а такъв има ще се прости с тениса до една година!Изпадането му от 100те е гарантирано!Сори!

Понякога, на някого и Господ да му е треньор, нали все пак трябва да се играе на корта? Който не може да играе, не пИчели.

Не са си пили хапчетата.

Гришо трябва да се рестартира. ТРябва му една кратка раздяла с тениса и от следващата година ще тръгне нагоре

какво очаквам ли? - ами очакванията ми за съжаление са различни от горчивата реалност, а тя след първия му мач ще бъде - US Closed.....

очаквало се перуката да му падне

Пожелавам успех и късмет!

Този младеж спешно се нуждае от гадже! Хайде моми действайте...

Григор Димитров за съжаление е пред отказване от тениса... Очаквам още една, максимум две години да играе... Ще бъде около стотицата(100) през това време... Преди няколко години Новак Джокович се изказа пророчески за Григор Димитров: "Григор че е гадже на Шарапова - какво повече може да иска?" Или преведено на разбираем език това означава - Григор никога няма да бъде голям тенисист и максимума му е да бъде гадже на Шарапова! В интерес на истината Григор Димитров ще бъде запомнен и с друго - Че е бил гадже на Никол Шерцингер и че е най-добрият български тенисист за всички времена!