Какво свърши Делио Роси в "Левски"? (пълна статистика)

11 месеца очаквания, един-два позитивни момента, но като цяло - мъка в синьо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм защитник на Роси и синият отбор игра сравнително грозен футбол под негово ръководство (с малки изключения). Но дали само и единствено Роси е виновен за това представяне? Ако сините спънати коне в селекцията на Подуене (правена основно без негово участие) бяха вкарали няколко ключови дузпи в определени мачове, може би щяха да са с купата и сега да са в следващия кръг на евротурнирите. И дали сините лумпени щяха да са толкова крайни в тоя случай? Едва ли? Просто в тоя клуб има нещо генерално сбъркано! И докато не се оправи (ако въобще е възможно!), никога няма да избягат от определението "евроидиоти", което заработиха именно играчите при ралични треньори, които даже не си спомняме днес.

Пак треньора виновен. Горките " работливи " футбалерини , триразово тренират. Ама тренера кът реди схемата на обратно как да стани ? Хай със здраве !

Левски практически е във фалит но никой не го признава !!! Локо Сф ги пратиха в окръжните групи само за 1 милион задължения ! За какво говорим? СРАМ!!!!!!

По добре беше Р Спасов да се раздели с футболистите , а да остави Роси и масажистите да търчат на игрището

Че кога "успехите" на уефски са се определяли от треньора или футболистите ? Никога досега с футбол - винаги с рамо от БФС, подходящи съдии, политически чадър над безоразията и десетки милиони изпрани пари ! Ако го няма перуката в БФС да им назначава съдиите, ако го няма пеевски да им урежда мачовете и мутрата борисОФФ да си затваря очите пред дълговете им - това отборче ще е в Б група, някъде по средата !

А дали проблемът е само Роси? Как пък никой не се запита, след като Русев в прав текст заявява, че няма да дава лични пари за издръжка на клуба, а той трябва да се самоиздържа, по какъв начин става това? Не се ли взимат пари от Виваком под формата на кредити, с идеята един ден /когато и да е той/, тези кредити да се връщат? Няма ли да се повтори историята на Цеца? Защо с лека ръка феновете приеха излъскания финансов отчет на клуба, а не обърнаха внимание на последните няколко изречения на изготвилите финансов одит? Червената лампа отдавна е светнала, но феновете се занимават с падането от Вадуц! Това е пълен абсурд, хора!

Не знам какво е свършил този човек в Левски, но кога някой ще зададе въпроса "...А какво свършиха футболистите на Левски в Левски..." И кога този въпрос ще започне да се задава по принцип за нашия футбол?