Коментари - Каталунски гняв след съдийските тесли на "Сан Сиро" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Република Барселона, пак недоволства, я пак спретнете референдум за отцепване от Испания ! Пике ще развява знамето, начело и ще писка, рот фронт, рот фронт! :)

Защитникът отклонява топката в ръката си с глава. По правилата на играта това не е основание за дузпа, понеже разстоянието между главата и ръката му е прекалено малко за да реагира. Коуп хардър, както е казал поетът.

Това, добре. Ама беше ли очевидец на 100% същата ситуация, когато отмениха гола. Ама тогава се оказа нарушение. Тук казусите, създаващи подобни проблеми са три. Първо - критериите за нарушение, макар и формулирани, се тълкуват и интерпретират свободно от съдиите. Второ - никой не може да принуди съдия да има еднакъв критерий в еднакви игрови ситуации. Трето - този вар е абсолютен киреч, най-важното предназначение на който е да увеличава времетраенето на директните предавания на срещите, респективно парите от телевизионни права. Забележете, драги зрители, как докато умуват съдиите какво и в чия полза да отсъдят, камерите показват само две неща: повторения на ситуацията; рекламните съоръжения на стадиона.

На тия все другите са им виновни!!! Къде им е великия Левандовски в големите мачове???

Съдията беше повече от перфектен Чест и почитания

Ако това се бе случило на РМ щеше да проклиняш съдията до 9-то коляно.

Никой не ни е виновен, че играхме слабо

"очевидната ръка с игра" :))))

"нещо, което се случва абсолютно всеки път, когато има развитие в ущърб на Барса." Именно.А да попитам господин Ксави, когато ги подпираха толкова години в ШЛ(всички си спомнят мача с Челси например и трите кристални, но неотсъдени, в полза на лондонския клуб дузпи).Той взе участие в този мач.Тогава търси ли обяснения от съдията?!Съдиите понякога свирят в полза на големите отбори.Това е ясно на всички.Но когато се случи обратното е по-добре да мълчат.За да не изглеждат жалки...

Аааа не, тогава не търсят обяснения от никого!!! Важното е БарФа да печели, дреме им на тях как!! Отново ще играят в Лига Европа, но не се знае за колко дълго

И срещу Арсенал колко тесли имаше и то на финали... да го духат и Фарсалона, и всичките ѝ плиткоумни фенове