17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо браво на Катрин и всички, които помагат!

Браво и поклон!

Браво момиче, БРАВО!!!

Благодарим, че четем за такива млади достойни българи.

Браво

Поклон! Златно момиче със златно сърце. Възпитано в ценности. Предпочирам да чета за такива истински хора, а не за разни измислени нашенски вип-персони.

Много благородно, адмирации!! Но, тук има едно Но! Защо е нужно да се стига до тук? Толкова ли няма как да се съберат 10000лв,че е необходимо тя да си продава медала... Абсурдно е!

Тая няма ли кой да я гримира да не изглежда като вещица?

Като те е страх или не разбираш, не я гледай, а си гледай тия силиконовите красавици със изскубаните вежди в Бигия брадър или чалгаджийките ни(всичките са копия на треторазредни порно актриси от страната на демокрацията)

И като вещер да изглежда е по-добре от теб - невменяем примат! Момичето е извършило нещо благородно, нещо смислено, вдяваш ли изобщо или и четене с разбиране ти е сложно?!?

Млъкни поне, чалго мръсна!

Адмирации.....Пожелавам повече такива хора да има в България.

И така , този пост го написах с ник "1" , щото, като го написах с аз, ARKAN, не го пуснаха. Написах "1" и стана ... ДИР БГ става проститутка... А пиша за Нашето Славно Момиче...Не ви ли е срам бе катили ...

И ще ви кажа, защо тази Българска Красавица е "Извън Стандартите". Американски Гимнастически Супер Звезди в гимнастиката - Карли Патерсън, Настя Люкин и Холи Вайз позират с Килограми Медали ... но не ги продават ... щото няма Нужда ...Държавата се грижи за Здравето на ...хората. Тези Звезди даряват ПАРИ, но не си Продават Медалите. За разлика от Нас, дето много искаме да приличаме на тях..американците. Това Момиче е Приказно ... точно, като в Приказките

Ти убеден ли си ,че държавата се грижи за здравеопазването там ? Ще те оставят да умреш като куче пред болницата ,ако нямаш застраховка ...

А кой американец няма застраховка ... ще ли обясниш по-подробно ....кои са тези американци, че да знаем, кои са Кучетата там

Поздравления за благородството!

Тия жени не се научиха как да си правят веждите за да изглеждат добре, а не както в случая - зле. Козметичките са отбор глупачки, които копират някакви форми и убеждават клиентките си, че така е модерно и красиво. Само че е ЗЛЕ. Това мога да коментирам по снимката. По съдържанието - има достатъчно други коментари, но е добре женската част да прочете и да се замисли. Не се правете на вещици, че и да плащате за това.

PS: А по новината - осъзнайте, че всъщност има дарител, който е дал тия 10 хиляди! Той е човекът - платил е на болния, а медалът е символичен повод.

Освен че е хубавица, направо красавица в истинския смисъл, а носи добра и благородна душа!Рядко съчетание! Поздравления, Катрин!

До сега Гимнастичка НЕ Е ПРАВИЛА ПОДОБЕН ...Жест ли да го нарека или Истинска ДОБРОТА. Каква Илияна, какви ...че те се изпокараха, като квартални Курви. Това Красиво Момиче е ПЪРВОТО, други, като него НЯМА. Пожелавам и КРАСОТА, докато е на този Свят - дано да е Много дълаг.

Едно "Голяма Великолепие" ...Нямам Думи ...Браво Момиче ... колцина са, като теб, едно Такси не може да се запълни. Българска Рожба Юнашка ...да си Жива и Здрава . Не съм чул до сега такова ЧУДО.

Поздравления!!! Кога ли ше доживеем пРезидента (примерно) да продаде Мерцедеса на баща си (дето с него гази инвалиди) или този на фустата си (дето кара в насрещното движение) и да дари парите на болни или нуждаещи се?!...

Ами нека започнем от теб, като дадеш пример - продай старата си бракма и дари тия 2-3 000, че въздухът стане по-чист!

Илияна няма ли да направи същия жест?

Чудесно момиче! Браво!!!