Коментари - Кличко от руините в Киев: Мечтата на Путин е кошмарът за нас | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да даваш трибуна на един убиец Позор заради фашистките му възгледи страдат невинни хора.

Аз ли нещо се бъркам, или очите ми ме лъжат? Как така, този "голям патриот" , който се хвалеше че лично убивал руснаци, и е на фронта ,е облечен със спортно яке? Къде му е униформата от снимките, къде му е калашника? Дори бронежилетка няма! Или онези снимки бяха за малоумните хейтъри, възвеличаващи фашистките идиоти от Азов и Десен сектор? А сега, къде му е войнствената осанка?

Суща орка. Не ли?

Слава на Украйна!

Орки Орки Орки Орки Орки Орки Орки Орки

Въжената вратовръзка те очаква , педал, ако преди това не те скалпират чеченците.

Убиец - и твоя край ще дойде. Това говедо се хвалеше, че е убило руски войници Ръката на Москва ще стигне и до теб.

Долен чифууут

Путин е изверг!!!! Това не е човек, гаден и долен боклук !!!!!

Руските подлоги само едно повтарят "А като убиваха и изнасилваха в Донбас къде бяхте". Няма толкова кухи и безидейни отрепки, честно. Да си отиват в самостоятелния интернет в Рашка, да вдигаме противоракетната стена и оградата по границата и този път да си живеят сами. Въпреки че като ги знам какви са в експлоатацията на крепостните, като нищо каторжниците ще прокопаят земята и ще трябва да тепаме къртици.

Мечтата на Путин е мечта на всички нормални хора по света - да умиротвори враговете си!

Идиот!

Господине, Като се Пишеш за Голям ПАТРИОТ а КАЖИ Защо толкова години до СЕГА си Пасуваше и ЗАТВАРЯШЕ очите когато се УБИВАХА от вашите Силови структори нат 10 хиляди НЕВИННИ ГРАЖДАНИ и РАЗРУШАВАХА Хиляди домове а Сега когато тръгнаха да ви търсят сметка за това РЕВЕШ като опикано МАГАРЕ и рониш ЛИЦЕМЕРНИ крокодилски сълзи????

Русофили нещастни, вашият нанофюрер унищожава русия, защо му се кланяте? русия е на бунището на историята...

Щото в тези зони пък изобщо не е имало руски войски.... Нали затова са сепаратистки републики...

Става дума за Владимир Кличко. Следя го в туитър ... голям човек. Той една от причините Киев да удържи орките на Кадиров и въпреки бомбите и ракетите да се бият .... "на сянка". Достоен атаман на казаците! Ето такива хора са се били с турците в освободителната война - не като Кадиров и страхливото джудже което се крие в бункера си.

Путин - КАПУТ!!!

"интересно видео" това ли измислихте ... една шепа спартанци спряха сгната на ксеркса .... на вас ви е "интересно"

Долнопробен мухльо

Слава Украйна, слава АЗОВ, слава ДЕСЕН СЕКТОР, слава нацизма.

и при теб ще дойдат

На тоя мозъкът му отдавна не функционира. Иначе не може да не е видял жестокия нацизъм, който намери благоприятна почва в Украйна. Не може някой мислещ човек да вика в полза на нацизма!

Всички кметове са бандити и ти другарю Кличко не правиш изключение.

хубавата Елена разпали войнта в двевна Гърция....а,наранен Путин съсипа РФ за 20 дни

Русия е свършила валутата на вражеските държавата няма левове...само рубли....ама с рубли живеели се?

Вражеските държави плащат на Русия над 1 милард долара дневно за енергоносители, уран и т.н. така, че няма как да свършат доларите. Измисли нещо по-оригинално.

Ама не казвате що започна войната. Никой не започва военни действие просто ей така...

вероятно не са му пуснали на Путин...наранен мъж ..мъж ли казах?

Билянчо, рапоретоно мръсна- разбрахме че не си задоволен анално! Ходи на площад Македония- там ще си щастлив!

Изтървали сте основното в призива на Кличко- всички мъже които са напуснали Киев да се върнели обратно, защото вече нямало кой да защитава града;)

Спрете безумци!

Бегай ,бе ,уриньор

А когато Виктория Нуланд ви черпеше с бисквитки на "майдана" и ви караха да стреляте по момчета от Беркут" - не ревяхте! Мръсна гад с промит мозък! Няма прошка за вас!

А мечтата на САЩ е кошмарът за Русия! Съжелявам че има хора на територията наречена украйна които не се интересуват от това и всички сме принудени да плащаме за това, но друг изход няма! По добре нашата мечта от колкото американската. Надявам се Кличко да го разбира това.

Коя ваша мечта, бе, заухан? Ти сигурно си помирисвал Русия или Укрйна само на картичка.

Мойто момче! Не само че съм ги помирисвал но и съм ги минал от единият до другият край!!! И по републиките съм бил. Когато майка ти се е занимавала с комшията а ти си ходел прав под масата за Афганистан, аз съм си пил кафето в Мазар Ал Шариф! Място което ти дори не знаеш къде е, освен ако не погледнеш картата! Ей това е най лошото на интернета. Че дава възможност на панелни гамени като тебе без никакви познания за света и живота да изразяват мнение!

"Територията наречена Украйна" е суверенна независима призната държава и никой не може да и определя настоящето и бъдещето, освен собствения и народ. Ама за дървени кратуни това е нещо неразбираемо.

Точно като северна македония..нали?

"Територията наречена Украйна" е суверенна независима призната държава и никой не може да и определя настоящето и бъдещето, освен собствения и народ" И могат да убиват който си поискат и когато си поискат....Кратунена главо гол да го баротиш украинкса курво.

Ето - подкрепен си. Обича те, пази се! Толкова сте ми лицемерни и с призивите си и с "подкрепата". Ония ще ви пращат само поздравителни картички, а вие мрете за една война, която не е вашата, а на някакви джуджета, които си мерят п....