Коментари - Кобрата на родна земя: Със сигурност ще се бия за титлата, все по-добър съм | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На маса всички сме Велики!

Кубрат си мисли, че с научения лев десен в ЦСКА ще кара кара до безкрай. Край на цитата : коментар след мача с Кличко. Мисля, че всичко е ясно.

Бай ГАНЬО се прибра от Америка.

Той така говореше и за мача с Кличко и в четвърти рунд - лека нощ деца. А до стигането му 2 пъти видя по 100лв. на ринга и "пада" да си ги прибере в джЕба. Стилът му е ужасен, бавен, никаква сила в ударите .. това показва в мачовете си срещу "класни" затворници, дюнерджии, чистачи, сакати, слепи, куци, тромави, изостанали, пенсионери и т.н. :D

Кубрат е добър боксьор и може би сега наистина е пика на формата му, но за съжаление има няколко боксьора с по-добри качества от него, не мисля, че има шанс срещу Джошуа, дори и срещу "шишкото" Луис...

Джошуа, Уайлдър, Руиз, Усик, Тайсън Фюри са класа над него. С Ортиз, Поветкин (по-млад щеше да мете пода с него), Паркър, Дилиан Уайт, Джарел Милър, Дюбоа, Оскар Ривас (бил го е при аматьорите) биха били оспорвани мачове. Иска ми се да имаше качества за СШ и да стане такъв, но не си обогати стила грам откакто е професионалист. Помнете ми думата: ако се изправи срещу Джошуа или Руиз как ще се пукне балонът и колко жалък ще изглежда. И затова дразни хората защото приказва врели-некипели постоянно.

"Мога да ги победя и двамата." Ама едновременно! Нали Кобра ;)

Седи тука и пии ракия Кобрате, зашо ходиш да те бият като селски тупан по света.

За десетки милиони долара. За световна слава. За българската спортна история. За място в обществения и политически живот в България... Такива работи.

Този и Б.Б. да не са роднини?

Не са близнаци,а ПРОСТСЦИ, от един дол дренки!!!!!!

Братле, стъпи на земята!

Позитивен, надъхан мачо. Прави си реклама, вярва си. На 60г. щял да е най-добър. Но дали такава е реалността...?