17-11-2017 20-11-2018

Коментари

май съвсем ще го пресуши тоя баламурник!

А Външно пък обяви, че знае за проблем с визата му ... И сега? Май някой лъже

В америка не депортират директно, освен ако не си криминално проявен даже тогава по скоро отиваш в панделата Назначават ти дело и отиваш на съд а съдът се произнася и ако ще те депортират ти дават ниакакъв срок няколко месеца да напуснеш страната След като си влязъл, не могат ей така да те натоварят на самолета Поне не можеха, най много да викнат адвоката ти и мякой да се подпише за гарантьор докато трае делото Пулето едва ли се е забъркал в такива неща, освен ако не се е опитал да се прави на мъж и да са го подбрали Ако го е направил значи си е за негова сметка и няма да помирише америка пак скоро.

Сигурен ли си?

Защо пък обезателно е трябвало да бъде на мача. Може да не обича да гледа боx човека...

за БГ виза тине трябва.идвай си и се покрий ,че англичаните се виде бият много лошо.Оня американски смешник е в болница .Земи с епеснионирай преди и теб да са пратили в болница .

Той и Божков наскоро май имаше проблеми с визите някаде..

Не съм фен на боксьора ,но ако има някакъв проблем с визата, няма да го допуснат в САЩ. А разбирам, че той е там!

Следователно, някой лъже.

Ти видя ли го,че е там, може да е в Deutschland.

Аха, значи не ставало въпрос за компютри, а за компоти....

Не мога да разбера откъде четете клюки и ги пишете.Нямате ли връька ТАСС,BBC или най-малко с ВТА,че пишете всякакви глупости.Аман от вас. Ще чета само ТАСС .!.

Направо се чудя как Джошуа се нави да играе с Курбан Пульо. Та той 10 мнения във форума не мой да генерира, еле па добри финансови печалби.

Принуден е от федерацията (една от 4-те големи) да защитава титлата срещу опонент определен от тях, първия в тяхната ранглиста. Не го ли направи, Пулев отива на мач с втория или третият и там взимат пояса. Джошуа ще го загуби, ако не излезе срещу Пулев.

Пульо си ти! Когато стигнеш нивото на Кубрат тогава прави коментари. Може да не е съвършен, но никой освен Бог не е такъв. Заслужава някакво уважение/признание и за това, което е постигнал.

Той и Черепа беше у Сърбия, жена ми и тя като я питам все е в кухнята...истината е друга.А Кубрат се очертава Божинов на българския бокс. Брат му е 100000 пъти по-стабилен от него.

Да Тервел е истински боксьор.На мен ми харесва как боксира.Кубрат много говори, но бокса му е хамалско махане на ръце и клинчове.

Плати ли си на Белмекен бе, Пульо?

Все още е в САЩ, но .......до кога! :)

Браво Кобра Само успех ти желаем от БГ А тъпанарите които пишат глупости по твои адрес си ги сложи на оная работа

Schilo

Трябва ли да ми пука? Чак пък да е водеща новина това!

тоя мангал липсваше .

На кой му пука за този посредствен ляв прав. Ще си остане треторазрядна куха мутра като вожда.

Да не е с куфарите на Боевски !?

Да не е имал Бело в багажа ??