Коментари - Кобрата се завръща в голямата игра, заговори се за негов мач за световна титла | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано успеят със събитието и ще е постижение, ако е в София. Все пак и двамата братя са хора, които не са лидери на мафиотска група, нямат агресивни ескорти по пътищата, не са в криминалните хроники. Дори да не ми е любимец извън ринга Кубрат, имам страхотно уважение и оценявам високо постигнатото - два пъти стигна мач за световна титла. Успехи и здраве и на двамата и дано успяват в изключително трудния професионален бокс.

Дира, тази новина е за да не забравяме Пульо ли?

Въпросната световна титла най-вероятно е WBA silver преди години знам че беше на Чар, преди това може би Лукас Браун.Общо взето световна титла но с малко неясен и маргинален статут.Примерно Мануел Чар има тази титла от поне 4-5 години а не съм сигурен дали има и един мач в този период.Той беше в пика си преди около 10 години когато загуби от Кличко доколкото си спомням и оттогава е с епизодични и второстепенни мачове.Кобрата в мача с Чисора се видя че не е вече същия боксьор по-бавен със ''pillow fists'' по принцип там се видя че е за пенсия.Все пак щом му се отваря този шанс за мач за т.нар световна титла което е неговата неосъществена мечта срещу преодолим съперник защо да не опита, това би бил достоен венец на една хубава кариера.

Oще повече ако мачът е в София ще е супер, аз бих отишъл да гледам профи бокс.

Явно Пулю се е научил да играе шах и ще се състазава за титлата. Скоро гледах "Рицарят на бялата дама", и там сюжетът беше същият.

Не съм специалист, но имам чувството, че в момента тежкия бокс е в криза - постоянно се повтарят едни и същи имена на около 10-тина боксьори. Няма ли нови имена?!?

За да не се сърдят, на всеки по една световна титла. Те така, да имат нещо. Няма да остане капо,я. Като нашите конкурси за красота - мис България, мис свят, мис вселена, мис свят България, мис България свят, мис България и свят, мис свят и българия, мис ....., мис ......и т.н. Панаирът е голям - има за всекиго по нещо.

май парите свършиха