17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересе па! Не гладам роми! Следя премиер лигата! Там е истинския футбол!

Този който е написал статията много едностранчиво помни нещата.....

Класико далеч не е най-голямото или най-бруталното дерби на Европа. В Италия има поне 2 по-сериозни дербита. В Англия сигурно са 5. В Германия поне 2. Много били викали и хвърляли бутилки. ХАХАХА. Вижте Вечното дерби от 90-те. Няма мач след който да не се сменя изцяло всичко на стадиона - седалки, парапети, огради, а ония хвърляли бутилки и това било голямата работа. Авторчетата - Динамо Загреб срещу Цървена Звезда доведе до война между 2 държави, продължила 4 години, вие за това, че били спали в един хотел ми говорите. Смешна статия.

Реал е Велик, това е гусин редакторе

Реал може да победи Барцелона и без Роналдо.

Довечера малкото човече Меси ще страда

Верно велик е. Статистиката е такава: 275 99 115 61 275 мача между Реал и Барса Победи Реал 99 Победи Барса 115 Равни 61 Барса е малко по-велика :)

бе Тоше,ама много,статистика не прави един отбор велик,щото ако е до статистика вземи пусни всичките статистики за вдата отбора,и тогава се кефи на величинината на реал,така че РЕАЛ си е ВЕЛИК

"През есента на 2000 г. той се върна с белия екип, за да бъде посрещнат от най-ужасното замеряне с предмети, помнено по европейските терени" Само да споменя, че в едно дерби на Милано бе запален скутер и хвърлен от терасата на стадиона. Как е бил вкаран там остава загадка за мен. И до ден днешен не съм виждал по-голяма простотия която да бъде хвърлена от трибуните на който и да е стадион по света, но пък вие може да се хвалите с тези свински глави.

Да не би да говори за първенството където няма цигани а само африканци, които не са цигани, разбира се?

Нищо не може да с сравнява с Бока - Ривер.

И кой ви излъга, че мачът ще е по Макс 3

скутер а мотоциклет от тифозите на Интер