Комисия в САЩ решава за лиценза на Кубрат Пулев на 14 май

Заместник-председателят на комисията призна: Приемаме инцидента сериозно

Обратно в новината

Коментари - Комисия в САЩ решава за лиценза на Кубрат Пулев на 14 май | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашият може и да хапне дръвцето тук. Целият свят не е чалга-купон, изглежда ще го разбере по трудния начин.

Е сега ша са наложи да се помлати два-три пъти . Та да си плати целувката..

А защо въобще му трябваше на малоумника да я целува тази?

Тъпия питекантроп така лошо си го вкара, че цял екип от Спешна помощ в Пирогов не могат му го извади....

Кофти капан за Пулев. Не мисля, че той самият има кой знае каква вина. След такъв зрелищен мач, изпълнен с адреналин, е нормално един боксьор да е по-първосигнален от обикновено. Лошо стечение на обстоятелствата, че е попаднал точно на тази риба. Според мен ако не му отнемат лиценза, този скандал може да има и положителен ефект като донесе повече популярност на Кобрата в САЩ, все пак лоша реклама няма. В противен случай ще е много жалко такава изцепка да сложи край на кариерата му.

Е сега да ревем ли. Ако му отнемат, отнемат. Тъкмо ще го спасят да яде още бой.

Според мен в целувката няма нищо случайно. Най-вероятно Кубрат редовно "рендосва" тая репортерка (нали били "приятели"), респ. тя си е ОК със ситуацията. Проблемът идва от публичността на проявата - американското общество е лицемерно-пуританско, нищо че правят най-много порно в света.

За да върне на чалгаджийката която се снима гола по островите и ги качва в Instagram.

Е, на това му се казва класически пример за к""венски номер. Тая пача направо ще го върне в първи клас.

Американците са ненормални !

Според мен Пульо за първи път ходи в Щатите тъй че няма как да я рендосва постоянно?

mpei4@

На 55 + съм и считам , че ако са приятели , целувката е най- прекрасния край на мача. .Все пак живеем във века на емоциите! Честита победа !!!!! p.s. Жена съм и майка.

Този е ерген още не се е оженил.

Мъжът ти на какво мнение по този въпрос Ти ходиш ли да се целуваш с биячи на ринга?

На Пулев му липсва възпитание. Мачото ще го отнесе. Това му беше последния мач. Сега всички ще се отдръпнат от него, а тази ще го ушушка до дъно. Вие продължавайте да си възпоитавате децата така, а после инстанбулската конвеция ви била виновна. Ясно се вижда, че тя не иска тази целувка, но го прави твърде възпитано за да го разберете!

Е,то има всякакви жени и майки...

Принципно не е правилно пред камери. Пък и уж си има приятелка ли е или жена. Но такова нещо е правил Икер Касияс като вратар на Реал Мадрид, целувайки журналистка негова приятелка, за която после се жени. Покрай някакви лекоатлетически дисциплини прокламираха как някакви обратни са се целували. Не съм чул да ги наказват! Да не говорим за Фюри, дето на ринга целуваше "опонента" си!

При всички случаи ще му вземат лиценза,за назидание....

Както е известно, лоша реклама нЕма. Особено в Щатите. Тая шафрантия вместо да му избоде очите, може и да му изпише веждите на нашия скокльо. За което обаче той ще трябва да си плати някой и друг долар, за да затвори устата на грозотилото, което реши набързо да забогатее.

по-добре лицемерно-пуританско отколкото селско-свинско

Мачо от испански значело просто - мъж! Ти не си ли мъж? Онази му била приятелка и после празнувала с тях. Като даже имало изказване на Пулев, да не обяснява какво са вършели другите в тоалетните. Няма почти никакъв шанс да го осъди, поради точно тези странични неща, заради което не може да се изкара жертва.

Като си толкова смел и акълен защо не дойдеш в Щатите и ти да го направиш?! Щото акъл се дава лесно...

спикана му е работата на тоя селтак

Кобра имам сергия за зарзават на пазара на краснодар в Бургас, винаги ще си добре дошъл , плащам аванс, сигурно си зле със сметките ама ще носиш много кашони

Само ако има богати и известни наоколо. Иначе в дискотеките и там има тормоз физически и пхисически над тях, ама пак там отиват, ще им се невиди.

Всичко това е един нагласен "скандал". Т. нар. "целувка" не е спонтанна, а предварително уговорена и това си личи. Изобщо цялата сценка прилича на начална сцена на лош порно филм. Обаче нали трябва да има хляб и зрелища!

Коврите сготвиха Тайсън ,та на нашия мунчо ще му се размине...

Ако законите в САЩ важаха и в България, Бойко Борисов с неговите целувки на мъже и жени без да ги пита съгласни ли са или не, би трявало да е най-съденият човек в държавата!

Нищо не разбираш! Това се случва пред камера и интервю, което трябва да бъде пуснато на милиони зрители. Да те натисне някой нерез и после да не направиш нищо е знечело, че ти харесва и не си против. Ако тя се е натискала и целувала с някой си е било по нейно желание. Разбираш ли разликата, българино!?

В спортните новини са по капризни към линкове, но ще ви дам единиятн пример с Касияс: youtu.be/iyeTigShJ7c Как се целуват от един пол не ми се гледа и не ми се ще да ви предлагам, за пътвърждение, че се е случвал на спортни събития.

Не съм съгласен - селско -свинското поведение има шанс да е проява на балканския ДЗЕН, а личемерно -пуританското е продукт на колективното ЕГО.

Кобрата си поръчала суши ,а Суши си поръчала "Кобра"...

Когато си прост, си си прост! Това е. Повече коментари не са нужни.

И вчера "жертвата" чете т лист какво било станало

Където и да отидем, каквото и да правим, ние българите сме все откъм "момината страна". какво да се прави - съдба....

Важното е ти да си щастлив в кочината си...За другите не бери грижа.Даже иди в Русия, там ще си още по-щастлив. А по темата - Каквото сам си направиш друг не може да ти направи...

Е това е да си селтак и да го разбереш по цивилизован начин. После при Божинката...

той я цалива а тя му се из..ка човеко са го били неколко рунда по главата не си е бил с акъло мож да претендира за моментна неадекватност :) мое му се привидело на неговото русото

Както пее Дара: бай-бай, бай дъ уей, кобра, бай-бай баааай

добре отработена схема да разчистят пътя пред някой и също да накарат пулев да участва в схеми, на репортерката са и платили за ролята.

Дано го вкарат в затвора, барем го научат там как да се боксира.

Самия факт че същесвува колективен резултат, представлява еволюционно достижение. Иначе термина "балкански ДЗЕН" ми харесва и ще го запомня, много е експресивен.

Като иска да прави пробив в Америка, да играе по техните правила, а не да се държи като селски бек в чалготека. Харесва ти или не ти харесва Америка с нейните противоречиви нрави и правила - това е положението! Подобно поведение спрямо непозната жена там е недопустимо, а в публичното пространство е направо равнозначно на социално самоубийство.

Виж какви ги вършеше Фюри! На ринга целуваше "опонента" си. Горе съм дал пример от Ютубе как вратаря на Реал Мадрид Икер Касияс целува журналистка. После се жени за нея. А в спортни медии прокламираха, как на някакво лекоатлетическо състезание са се целували обратни спортисти. Никой от посочените не бе наказан. Не съм поне чувал. Сега такива неща пускат по сериали постоянно. Този мач е в много по-късни часове.

Дали е бокс или тенис няма зна4ение,простака си е простак.

При краварите всяка възможност да се спечели някой долар се хваща със зъби и нокти.

Ако беше награбил мъж щеше да е похвално.

Страхотно го сготвиха Кубратча! Той си мисли че е в Булгаристан и може да си целува, пошляпва по задника и шибка всичко което си иска! Хеййй Кубратееее САЩ не е Булгаристан. Там има закони и те трябва да се спазват! Когато не ги спазваш отиваш в дрънголника и плащаш големи обезщетения. Справка купища футболисти и др. спортисти, политици, финансисти....! Там това определени предприемчиви личности са го превърнали в начин да печелят големи пари! Ти си си виновен! Друг е въпроса че само като й погледнеш мутрата на тая направо крещи: така съм се докарала за теб и чакам да сгафиш....

Какво общо има лиценза с целувката.Може да иска да го вкара в затвора,може да иска обезщетение,но лиценза какво общо има с това? Прилича на опит за отстраняване на Кобрата от ринга от неговата конкуренция.

Толкоз му е акъла на нашенеца - намерил с кого да се целува, с американка...