17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Конър е боецът, който получава най- много пари при загуба.

Конър е велик боец няма спор обаче...... Хабиб е робот честно няма такава машина. Много добър страйкинг а на земята е като валяк, тръгва с няколко удара докато се усетиш е в краката ти и после само чакаш неизбежното. Чест му прави на Конър че се хвърля направо в дълбоките води обаче изхода е предизвестен, няма шанс в граплинга.

Ирландската пищялка ще захапе дебелия този път. Не знаех, че ирландците са толкова долни или може би не са, а само в частност този духач. Да използваш лични драми на противниците, за да привлечеш внимание това е характерно за пу+етата. Интересното беше, че истерикът Конър се беше нас|ал от страх личеше си много ясно в очите му.

словестни ???

на себе си .... с грешка още в заглавието !

То бива неграмотни, ама чак пък толкова?! Кой ги назначава такива?

Пише се Мъртвец

Просто се научи от Мейуедър да прави гръмки изказвания и така да провикира.

Ох, какъв х.й ще яде рижавия ирландец си мисля!!! Подобни гнусотии говореше и преди да се боксира с Велик професионален боксьор, който го направи за смях на ринга! А като гледам как дори Уайт се е спекъл на снимката от погледа на Хабиб, си мисля, че дагестанецът ще се бие не само за победа, а и за да унижи, накаже и инвалидизира рижавия ирландец! Ще видим. Шести октомври е мноого близо!!!

Лайно е Конър и си проси боя, но в срещата с "Великия професионален боксьор" правилата бяха тези, които му пречеха. При една такава среща с правила от свободния бой просто "Великият професионален боксьор" няма да има никакъв шанс.

BRCK

Глупости. Е разбира се Конър щеше да има по големи шансове при ММА правила, но според мен Мейуедър пак щеше да го пребие като куче. Даже по лошо , щото нямаше да го пази като предишния път.