17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В категорията на Конърчо се подвизава един дагестанец, който от 5 годишен се бори с мечки и от 2 години и предложи поне 20 пъти на Конърчето да се срещнат. Конърчо се покрива и няма мма бой вече 2 години , отлага развръзката , за да се радва на бившата си слава на суперзвезда, дори взе да се прави на боксьор и яде шамари, междувременно му взеха титлата и я дадоха на дагестанеца , който си я заслужи и няма загуба. Конърчо, вместо да се бие, си разхожда лъскавите костюми и вместо да се бие взе да прави женски истерии и скандали , за да привлича внимание , като чупи стълкото на рейса на Дагестанеца. Явно , за да си мъж не е нужно само да можеш да се биеш , ами и да поемеш риска от загубата, Конърчо по този показател се оказа застаряваща манекенка, която не може да понесе застаряването и конкуренцията и е на път да завърши завършви кариерата си на супер мъжкар , като слабоволева разглезена женичка, която не може да се раздели със статута си на звезда и става за смях. Въпрос на време е , медиите търпят , а и от Конърчо може да се изкарат още много пари от поне три супер мача, но за феновете Конърчо е свършил.

Хайде пак "мащабни" битки - ето откъде ръсят простотии и неграмотии! Как "мащабни" бе, кратуни? Мащаб: отношение между голямо и малко. Научете го най-после!

Това е бъдещето на света , което Ви очаква : Крадливи и безочливи политици , хаос и гладиатори ПРОСТАЦИ , които не могат да контролират тестостерона си !!! Били сме живели в 21 -ви В. - технологии и дрън - дрън - Каква файда от технологии като хората се връщат на ниво ПРИМАТИ от каменната ера ?!

Не уаа, не си разбрал - ММА възпитавало ценности и хора като Мак Грегър били пример за подрастващите - как от нищото с много труд можели да станат нещо стига само да поискали ... ама май станали само ньещу