Коментари - Конфликтът продължава: Антъни Иванов съди плувната федерация за 100 000 лева | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оказва се, че не само боксът убива мозъчни клетки! Явно и при плуването се получава това за някой индивиди.

Тия двамата с адвоката много филми гледат

3 пъти бяга от допинг проверки и следва нормалното наказание за 2 години. Шведският тенисист Емер за 3 пропуснати допинг проверки също получи наказание. Порева малко, че нямал вина, пък въпреки че е все още млад обяви край на кариерата. Нашият мрънкалник си мисли, че на него ще се размине. Ще се опитат чрез български съд да поспечелят пара, но допинг наказанието му от 2 години няма да падне. Да си наляга парцалите, че да не загуби и пари от съдебните разноски. Щял да плува за друга държава. Тоя от няколко години е в пълен застой и на никоя друга страна не е необходим. Казахстанците могат да си напазаруват елитни руски плувци.

Доколкото става ясно от статията, ще съдят федерацията не заради допинг наказанието (което е наложено от институция, която не се помещава в България и няма нищо общо с България), а заради наказанието за "уронване на престижа на федерацията по плуване"

...Антъни, ..на дяда'му Тончо...

Тоя и адвокатчето му се оказаха големи гадове!

Няма такова противно леке. Заминал си на майка си в п*тката да плуваш и да се състезаваш, ама плюеш всеки ден по федерацията. В същото време другите пичове счупиха рекорди и взеха медали, докато ти обясняваше колко си велик и нямало плуване без тебе. Излиза през ден и псува и си мисли, че няма да има последствия. Смешник абсолютен, дори и федерацията да има минуси си решаваш казусите сам без да ревеш налявво и надясно колко тежко ти било, че видиш ли взимаш 1500 лв на месец от тая федерация. Мен ако ме питаш даже са ти много тия пари, какво си направил ти за 1500 лв. Никакви успехи, никакви рекорди, само реване.

таксата само за съд е 4 бона. на фона на цялото мрънкане за недофинансиране е доста щедър - отделно към адвокаите поне още толкова ще му трябват. записвам се да следя.