Кошмарен спомен разплака Гигс в съда

Обвиненият за домашно насилие бивш играч отрича да е удрял умишлено приятелката си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хаха ей това е да имаш добри адвокати! Винаги ще те измъкнат с някой цирков номер , но пък този уелски дърводелец ще се окаже и по-голям артист от колкото футболист! :)

Грозна история. Като не можеш да живееш с някого, тръгни си. А и тези не са бедни, лесно могат да се разделят в различни къщи.

Това без доказателства, са празни приказки. Твърдението на 1 човек никога не е достатъчно доказателство. По българското законодателство и да твърдиш, че си убиец и си убил хора, дори това трябва да го докажеш. Самопризнанието не е достатъчно основание.

кви кучки има в ЮК. Използват че закона е винаги на тяхна страна за да унижат мъжа с когото са били когато се фанат за друг чеп.

не е така. Ако гей, черен или жена и посочи бял хетеро мъж че е погледнал накриво и последния с увисва някаква идиотска присъда.

Мамините путьовци обичкат да плачкат.

Кой каквото и да говори, всичко е за пари. Гигс е неприятен човек, вършил неприятни неща и просто изпитва неприятни неща на главата си! Просто оня, дето съди, е решил да му даде урок приживе! Кой каквото и да говори, всичко е за пари! Извънсъдебно споразумение, тая гушка половин милион и всеки си отива по пътя! Всичко друго е ала-бала!

Ама че грозни думи и неуместен коментар! А той горкия света вода ненапита!

Би ли обяснил какви са доказателствата за домашното насилие, което се извършва зад завесите?

Сблъска ли си главите случайно. Този и Фердинанд бяха едни от най-агресивните футболисти. Да не ви се случва да си сблъскате "случайно" главите.