Коментари - Кой е германецът, опорочил Гана - Уругвай: Протеже на Колина, изстреляно изведнъж сред топ реферите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой друг мач е гледал тоя дето е писал.....или е превеждал директно от тамошните медии?! Те са безпристрастни, нали?

na kriv i falnata mu prechi.koi sadiaya e vinpven.A onzi prostak kanibala.Revevh mi revi Za tatusi vreme imame Da si odelil poveche vreme.Kolko gola da vi pusnat vkaraite si.Ga sega revete.

Кавани да се учи от Велизар Димитров как се пада за дузпа и тогава да реве!!!

... нарушението срещу Нунес, както и да е ама да не свири наказателен удар за събарянето на Кавани си е направо подигравка ... Явно фифата е искала повече азиатски отбори в елиминациите отколкото латино, такива ...

... прави сте, Кавани симулира. Съжалявам, че спорих без допълнително да бях гледал положението ...

Факт! Симулирах. Не ми се искаше, но трябваше.

И двата отбора да му се изредят!

Ако са се ДОМЪКНАЛИ около него някакви мангали да го ИЗНЕРВЯТ, може да се побъркал и да е решил да подкрепя маймуните от Гана..

да има и такива съдии. Арогантен бил. Че да не ви е длъжен като сте милионери бе палячовци.

Нищо странно нямаше в отсъжданията, ясно се видя на повторенията. Чиста дузпа за Гана, циркаджийство на Нунес, което в Бенфика вървеше, но не и в Ливърпул, още по-малко на световно първенство; опит за изпросване на дузпа от Кавани. Съдбата си знае, Гана отпадна, но взе реванш за Мондиал 2010 като повлече Уругвай.

Нормален ли от коя клоака изпълзя?

Подкрепям! Хората, "видели" дузпи за Урусите в посочените ситуации очевадно нищо не разбират от футбол. Атлетико-Ман Сити наистина го изтърва, но тук свири почти безгрешно.

отбор среща своя Киню

ВАР е система за уреждане на мачове. Втория гол на японците беше най-голямата порнография в историята на уредените мачове.

Колегата Зиберт обича да паркира черни лимузини изотзадзе... Не му се сърдете..

Да беше само тоя?

Футбола вече Остаря .

Мачът беше очевидно опорочен от съдийствотои. Но не е само главния рефер. Къде спа ВАР? Вони на директива от ФИФА! А и в другите мачове видяхме криви отсъждания и де вонят на "политкоректност"!

В Новината е написано че ВАР в Буден и не е спал / Явно вие спите.