17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Петър Стойчев???

Красен Кралев,яде по 20 кИфтета на закуска ,и малко прасенце като него за вечеря

Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя,...........>>>>> www.Trade46.Com

В анкетата са предложени имената на 8 дами и двама мъже. А илюстративната снимка на ръката, вдигнала златен медал, е с подчертана принадлежност към силния пол. Не вярвам някоя жена да има толкова вопиюща нужда от епилация на ръцете! :) Ако се чудите защо пиша това - ами, за да ви подсетя да си подберете по-уместна илюстрация.

Номер 1 трябва да бъде алпиниста Боян, който загина тази година.

аз предлагам да е съседа от съседния вход. 40 години всяка събота играе футбол с децата в краврала, и почина тази година, предлагам и всички останали спортисти, знайни и незнайни ...

Най големия спортист на България тази година е кметицата на София, която обърна надолу с главата цялата улица Гр.Игнатиев и за 24 милиона я превърна в гробище с гранитни паметници на глупостта си.

Странни са ми женските щанги, борба и особено бокс. Но все пак те съществуват и подчертаното Тайбе Юсеин е спортистката ни с най-големи успехи през годината.

Тайбе е световна, дайте на нея

А защо не сте включили ,един от най- заслужилите - Петър Стойчев?

Прочети статията и ще разбереш

Малката перука.

Стоичков!

Къде сте бе мъже.Само двама

представяте ли си пулев, е че какво е направил ми кажете , поне едно дете да беше направил

НАЦИОНАЛЕН АНСАМБЪЛ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА!!!

Има за отбори, тази е за спортист!!!

Засрамете се , забравили сте великия бою

В анкетата трябваше да има две три имена,а не такива дето нищо не са постигнали през годината и такива дето никой не е чувал за тях!

Този на снимката от коя държава е, като гледам с какви цветовете е лентата на медала? Не е българин.

тъпчо. Цветовете на лентата са от там където е състезанието, а не на спортиста който е спечелил медала.

Бойко Борисов!