17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо трябва да се прахосват 100 милиона лева държавни пари за нов стадион при положение че за мачовете на националния отбор през последните 5 години се събират едва по 7-8 хиляди души. На мачове на Левски и ЦСКА рядко идват повече от 5000 души. Стадионите са празни не само у нас, но и в цяла Европа с изключение на големите 5 първенства. Въпреки последните 2 победи нац. ни отбор играе грозен дефанзивен футбол (просто играчите в момента са слаби) и скоро пълен стадион няма да видим. По-добре парите да се харчат за хубави малки стадиони в големите градове за да могат децата да спортуват. В Бургас например вече няма стадион няма и отбор даже в Б група. Същото е и в Плевен, Благоевргад, Сливен и т.н. За сметка на това в А група скоро ще има общо 8 Софийски отбора (Царско село, Витоша, Септември, Локо Сф, Славия и т. с общо 50 души публика).

Какво общо с финансирането и построяването на стадиона има представянето на националния отбор? Да не би Кралев да чака на приходи от билети да го финансират? За всеки реалист е повече от ясно, че отборът е със скромни възможности, които в момента изстисква на 100%, но това няма как да продължава вечно, особено ако минем във горната група. Като построиха арена Армеец, да не би волей националите да са станали световно страшилище? Дори макетата си обновиха националния стадион, да не говорим за румънците, които построиха истинско бижу, само ние сме като изпаднали германци.....

Разбира се прас..о.Стройте стадиони на фона на бягащите като от чума. Вие насищане нямате,строите не заради нужда ,а заради кражба. Дано да се пръснеш.

,Принципно не е нормално да затварят центъра на София, заради няколко хиляди дебила. А иначе просто изритайте скапаните чалгари с топка некъде в Карлуково и там да играят, на селския стадион.

ТОЗИ ЩЕ СЕ ПУКНИ БЕ. КАК САМО СЕ Е ОСВИНИЛ!