17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има трима български треньори които стават. И те са ясни кои са. Въпросът е някой от тях ще си набие ли тоя чеп точно сега? Ще си оставят ли чуждестранните отбори и да се забият в блатото? Дълбоко се съмнявам. Не виждам скоро да имаме футбол. Тва е.

До някаде съм съгласен Балъков като треньор да подаде оставка заради лошото представяне на националите ни, но ако подава оставка за да поеме вината за скандалът не съм съгласен защото не футболистите ни отправяха расистки поздрави а група малоумници представящи се за фенове. Треньорът не може да носи вина за публиката а само за футболистите си.

Ей, Балък, не те мразя, но обясни защо се полакоми да дойдеш в национала като вървеше напред и успешно в "Етър" като треньор ?! Дойде за пари и за още слава ? Е ти сега срама и позора с който ще те запомнят, а беше с име в кариерата си на футболист. Сбърка, вкара си автогол, човече !!

Каквото ни е управлението такова и и всичко останало включително футбола. Мафиотско,Корумпирано,Некадърно ,Нагло ... Не визирам Балъков...той е пич но не успя като треньор.

Шефове на килограм и мераклии за крадене в изобилие, ще заемат мястото на тия, ами играчи, играчи от къде !

Шефове на килограм и мераклии за крадене в изобилие, ще заемат мястото на тия, ами играчи, играчи от къде !

...само като се сетя как увърташе пред журналиста за оставката си след мача и смях ме напушва.

Въобще не ми е ясно що му беше на Балата да се бута в тая кочина - нац. отбор ? Седи си в Етър, бутай ги до средата на таблицата и си харчи паричките на спокойствие. Ама не, е те - на !

Балъков бе страхотен играч,но се оказа ,че нито той ,нито Стоичков СТАВАТ ЗА ТРЕНЬОРИ. ВИДЯХМА Е КРАХЪТ НА БОБИ МИХАЙЛОВ ,КАТО РЪКОВОДИТЕЛ,ПЪЛНА НУЛА И САМО ЧАЛГА ВЪВ ФУТБОЛНИЯТ СЪЮЗ.

Докато не хвръкне някоя тиква в буквания смисъл оправия няма да има нито в спорта нито в политиката. Защото БФС е отражение на положението в нашата държава.

За какво сме щели да се борим?

Въпрос за милион долара - къде не се е провалил като треньор Балъков? Очевидно този занаят не е за него.

В България наркоманите са 10 пъти повече от активни спортуващите . За наркоманите винаги има дрога. За спортуващите винаги няма пари.

Футболерчетата пристанаха на силните на деня и опазариха себе си и страната. Да видим кой ще е новия треньор, дето го харесват прасоците

От черно брашно бял хляб не става. Нашите ритат топка, а на запад играят футбол.

Е тва па мноо расистко.

Не Балъков е проблемът, но в момента не знам кой би се ангажирал с този отбор, особено при трусовете в БФС. Може би някой млад човек, на когото не му пука, защото няма какво да губи. Вероятно има смисъл след година да вземем целия национален отбор до 21 години, заедно с техния треньор и да са мъжки отбор, а от сегашните никого.

Рибата винаги се вмирисва от главата! Бай хой прави всички за Левски, а ЦСКА кучета го яли! Тити палячото бе уреден със спонсор Лукойл, но за волейболния ЦСКА не се намери сграда или терен за строеж на нова волейболна сграда! Всичко се прави за подпомагане в спортове, доминирани ош уефски, например худ. гимнастика и за нахалницата раева! Докога, гробари ще подпомагате само синия уефски? Не ви ли е срам?

Махаи се търновско некомпетентно цигане. Провали Каизерслаутерн- тука ощте те псуват, краде в черноморец, мечта за националния отбор- ето ти национален отбор- и там се провали. Ама най-хубавото е, че повлече и другите боклуци около тебе към пропаста.

С тези "футболисти" всяка загуба с резултат под 10:0 се приема за геройство! Закривай!!!

За Англия и донякъде и за Чехия, няма какво да говорим. Но мачовете с Черна Гора и Косово, са си резил.

Някой трябва да поеме политическата отговорност :)