17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е че Кубрат прекалено закъсня.Той трябваше да е претендент и да се бори за титли между 30-33 което е златната възраст за един боксьор при най-тежките.Сега вече на 38 колкото и да иска вече не може да прави неща които е можел до преди 3-4 години.Той стана професионалист сравнително късно после със Зауерланд предимно чакаше пак да му дойде реда Кличко го победи после пак чакане да му дойде реда...Сега няма да се учудя и ако си загуби претендентското място видя се срещу един боксьор като Дину с който Кобрата преди 4-5 години не би имал никакъв проблем каква аркада му направи и колко трудно го преодоля.Букър е анонимник но въпросът е какво има Кобрата останало в резервоара като физическа подготовка последните мачове беше на топ ниво но не така стои въпросът с бързината.Даже и да играе мач за титла най-вероятно ще бъде прегазен от някой от новата вълна от сорта на Ковнацки, Фюри, Паркър ..

Защото мач с Руиз или Джошуа няма да има който и от тях да спечели ще оваканти пояса на IBF и ще се насочи към защита на WBO където претендент е Усик и има повече интерес и пари.А Кобрата ще чака да му насрочат противник за пояса от IBF.

тоя Букър като гледам снимки от април хич го няма, само сланина

не са го набили тоя смешник?

Тази Кубратова - на крачка от мечтата да не се окаже само - на крачка от пропастта.

стига вече с тоя глупак

Пульо ще си остане една проста мутра чиято голяма уста бе затворена завинаги от Кличко. Истинските български боксьори световни шампиони са скромни момчета и за съжаление бедни при режима на простата мутра.

"Истинските български боксьори световни шампиони" ..обедняха доста преди Бойко :) А и не бъркай аматьорския с професионалният бокс. Кубрат никога няма да стане световен шампион при професиналистите, но колкото и да е противен е най-добритя професионален боксьор , който сме имали

Така писахте и преди мача му със Самюел Питър,после с Хюи Фюри,по после с Богдан Дину...

Съвремения бокс е комерсиално порно с непредвидим край. Дори и да го бие този, пак може да не се за световната титла. Днес четеш нещо, че е сигурно, утре е несигурно, а в другиден е невъзможно...., докато пак не стане вероятно... ;)

в 7 или в 5 и защо ми изтрихте коментара ? Няма да висим от 5 до 7 за тоя дет духа в неделя сутрин ?

Те откъде да знаят,около това време

в 7 или в 5 - кажете истината накрая. Щот в 5 в неделя няма да стана.Ако иска да го гледаме да си намества мачовете в удобно за хората от родната му страна време.

Пулев много израстна след фиаското с Кличко, направо не можах да го позная след това, ако беше с маска, никога нямаше да кажа, че това е Пулев, коренна промяна във всеки един аспект от играта, дори и физически не изглаждаше като себе си, сега вече мога да кажа, че играе добър бокс, преди това ми беше смешен. Евала на момчето, след подобен погром е много трудно да станеш на крака, а той дори надскочи себе си. Имаше нужда от тази загуба, за да осъзнае колко струва и къде реално се намира!

Тотална бутафория. Нагласената "победа" срещу никому неизвестния американски боксьор прави да изглеждат още по-смешни келявите амбиции на Пулев.....

Кобрата приключи с големият бокс! Сега ще се бие по складове и физкултурни салони с анонимници за да си докарва добри пари! Никой от сериозните промоутори не го брой за жив!

Приключи с големия секс също.

Това ще е последния мач на Коврат, защото ще го утрепе тоа

като с Лудогорец ?!?