Кубрат Пулев бил депортиран от САЩ?

Той не е успял да наблюдава двубоя между Уайлдър и Фюри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашия орангутан даже не си е погледнал паспорта преди да тръгне. Боже, боже как да ги уважава и подкрепящ такива.

кв; а кобра е червят мангал?

Виза за да летиш междуградско не ти трябва

Да не носи курона вирус само...

Всички нормални българи са с теб. Не обръщай внимание на разни комплекса ри, които злобеят.

Мухахаххаха! Пульо се опулил лошо, ама там това не върви!

Какво значи проблем с Визата?! Визата се дава за определен период от време. Когато се пътува, се пътува според предназначението на визата. При влизане в Щатите, така наречените СВР офицери ти проверяват документите, целта на пътуването, задават ти 2-3 въпроса и решават дали може да влезеш в страната или не. От там - нататък, единственото, което те вълнува е да не влезеш в противоречие със закона и да си спазиш срока на пребиваване (няколко дена по-рано да излезеш от страната). За вътрешноте полети никой не те търси за Виза, освен ако не си съмнителен. И въпреки това, ако си изряден, нямат основателна причина да те спират или ограничават в пътуването ти.

мноно неприятен тип

Вторият удар по корупцията от Херо Мустафа! Иска Кубрат да я награби и целуне, да се моли на колене за виза.

Не са го пуснали защото не си е изплатил задълженията към Белмекен.

опулев като му е изтекла визата къде е ходил егати малоумника или нарочно е направил цирка за да го депортират и избяга от боя с Джошуа защото въпреки голямата си уста знае добре че ще го маризят яко ....продължаваме напред преди се самокунтузи сега самодепортира

Сигурно не си е бил изрязъл ноктите, та затова не са го пуснали.

Е как ще го пуснат? Нали е евентуална заплаха за тяхното момче. Ама така е между "братските народи"! И все по-големи изблици на "любов" ще ни спохождат за в бъдеще.

аве ганчо ти на коя планета си ....Джошуа и Фюри са англичани какво общо имат с Америка ,визи и наши момчета

Боже,дано нашия не се бие с Тайсън Фюри!Ами той ще го убие!

Ако Кубрат може да бие някой от големите, то това е Тайсън Фюри. Ако по някакво чудо Кубрат бие Джошуа, то на обединителния мач с Тайсън фюри, бих заложил на Кубрат.

по добре недей

Ей ся няма да мигна поне 2-3 нощи!

някой ден ако решим да си потърсим самолетите,дали ще дадат визи на кратунковците

Ако е депортиран, това е бил последният му път да стъпи в САЩ. Евентуално в следващия живот пак....

Мустафата го е резнала където не си плаща на Белмекен и се репчи! Те го изпратиха на терапия да стане добро момче, той пак се репчи! Много ми е интересно сега какви ще ги философства!

Не знаех че и Кобрата е корумпиран

Мили ми коментаторчета, а вие замисляли ли сте кой е Кобрата? Не, нали... Г-н. НИКОЙ И много скоро ще ви стане ясно на заблудените ви заспали мозъчета. Но разбира се, че вие сте от поколение на непреклонни идиоти и едва ли ще си признаете... От люлка до гроб, прост народ.

Ми да, не е от ранга на Фюри, Кличко, Уайлдър и Джошуа, ама колко други боксьори по света са? И си уреди мач за световната титла, нали? Най-вероятно ще падне, ама какво от това? Да си играл два пъти за тсветовна титла си е съвсем добра кариера. А и ще кешира прилични пари. Ти, ако си г-н Някой, какво повече си постигнал?

Да аз съм г-н никой, но не съм заспал и не съм роб на славата, на друг! Работя си честно и макар, и да живея в Лондон, в момента ям паеля в Мадрид. И въпреки, че ми разваля обяда ще продължа... Събудете се и задвижите собствения си живот, а кобрата ще е рекламата на хора, които искат да ви приспиват за да си играят те техните игри.

Аз своя си живот си го живея. И Кобрата ми е само една новина от потока, който ме връхлита. Нямам друго общо с него, не съм фен, който го обожествява, но го уважавам като човек, постогнал целта си. Влязох тук за да видя що за коментари може да се напишат заради една виза. И толкова. Щях да си изляза, ако не бях прочел твоя пост.

Няма значение - продължаваме напред!

Хахаха....хаха...ха...ха...ха

Всички Американци без визи, вън от България!

Хахаха... И тези от базите ли ....

Всички Американци без виза, вън от България.

Единственият начин да те уважават е да ги шамариш и побеждаваш.

Проблем с визата за САЩ на кобрата! Да не би да е изтекъл срокът на пребиваване??

20 милиона нелегални латиноси - не е проблем! 1 Български боксьор - депортация!!!!

българските тъпоъгълници!!!

...Виетнам /1967 г./ бях ученик в американски колеж зад граница, в който учеха много деца от САЩ,Австралия,Канада и др. страни. Без да искам на двора настъпих един щурец - като се развикаха по мен ония ми ти американки,ужас! Бързо се окопитих и им казах:ами вие какво правите във Виетнам,трепете хора,а мен за един щурец ще ме изядете. Та такива са американците! По същото време се роди лъвче в зоопарка в Сан Диего. То бяха едни умилквания,сърцераздирателни любови и т.н. Ама за виетнамските деца,които гинеха от напалма им - никаква милост.

Да ти имам примера, другарю!