17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти ще си първия избягал! Цирка продължава.

На първа, но отзад напред .

Тогава гледай да не си забравиш гумата в бързината.

При война тия дето най много си се представят в първите редици, обикновено са първите дето дезертират. Пък тия дето го говорят на висок глас, почти със сигурност да първи дезертьори.

Дано не се налага, верно... Че с такива като тебе, ще ни бият до Бургас и обратно

Само да не избяга ...

Тоя яко е изплискал легена!!

Дезертьор

Тоя първи ще избяга

Носи много на бой но явно му се отразява.

Аз изобщо не смятам да се бия , нито на първа , нито на последна линия - Мястото е твое - Аз се самоопределям като жена домакиня , а те не ходят да се бият - Успех !!!

Смешник

Ако иска да помогне на България да беше направил 3 деца, а не да ходи да целува някви съшита.

модераторе , сок какър !

Ей, хамено! Както обеща- половината от приходите след мача с Джошуа, дари ли ги на медиците? Ако не, то ще си останеш.......

Ко. Не

любопитно ми е колко от пишещите тук биха защитили родината.. все пак едно е да критикуваш, друго е да отидеш на фронта.. защитата на родината е дълг на всеки мъж.. не е като да се перчиш в дискотеката и да въртиш гуми по кръстовищата и да гледаш лошо.. дано никога не ни се налага, но замисляли ли сме се за възможността да се случи?

Същия патрйот от Учиндол и той ще ни спасява, изчакай ред, че много станахте....!!!!

Как ще ни защитава? Ще бие враговете с патерицата ли?

ХАФТЕЕЕ...СО КЕРЕС МА...МИНДЖА...

Ти си дезертьор.Бягяш .....и си пумияр!Брат ти е същия Боклук!

Смешник,при война пръв ще побегнеш!

Ще ми се да ти повярвам, ама освен да им се плезиш и да ги разсмиваш, какво друго ще правиш?

Тоя тапир много акъл взе да дава, да не забравяме, че са го били по главата доста.

Ами то не беше Кличко, не беше Джошуа, преди това комунистите му крили книгите, не му е лесно!

Каква е тази руска униформа? Аз съм служил 1999 и бяхме с комуфлажи

Парадна?

Ужас.... военна униформа.... не мога да изгоня спомена от бягането и криенето му по ринга! Някак си не си пасват нещата .

ми бягай да мреш. има ,кой да я оправя след това...

На тоя смешник, защо пак му давате трибуна? Видяхме го на мачовете срещу Кличко и Джошуа, че нищо не струва. Неговите фенове са пъпчасали пубертетчета, които нямат 21 години, обаче имат по две гънки мозък–също като него. Да върви да се бие по дискотеките е това го правил няколко пъти.

при война, ще си в първите редици на опашката на Терминал - 2

Дезертьори се разстрелват ..

Абе, ще иде тоя. Ще има да го търсят с джипката да му връчат повиквателната, но вече ще е духнал през гората към Сърбия.

Дано да не опираме до теб! Гледай си там бокса, макар че и там много те няма! Онзи ден гледах запис от мача Руиз-Ареола и нямаше нищо общо с твоя с Джошуа (а са с горе-долу вашата възрастова разлика)! Направо не те виждам срещу някой от тях двамата! За Фюри и Уайлдър изобщо няма да споменавам!

Ще си пръв най-отпред със свалени гащи ... щото за друго не ставаш

Така и така се разприказва, той не беше ли обещал да дари половината от спечеленото от последния мач, или нещо не съм разбрал?

То така като няма война лесно се дават обещания...

Този толкова елементарен самохвалко ще е Пт първите които ще се укрият! Видяхме го какво представлява като се хвали безпочвено

Урок по морал за гимназисти

Ще си в първите редици на бежанците на румънската граница

Божеее яла долу и си сабери версиите молим ти се. .. тоя не знае как се държи автомат щел да бъде в първите редици.. това не е като по филмите най пресния случай е войната Армения и Азербайджан.. хиляди умряха,но това са народи на Честта а не като нашите празнодумци завършили партийната школа..

Това преди или след като дариш обещаните 3 млн. за лечение на хора с ковид от мача с Джошуа?

Тоя е по-прост от обитателя на зайчарника в Банкя. Явно заради това и доста добре се разбират двамата.

Пулев , никой не излиза на ринга за без пари ! Хайде ,не бъди по голям католик от папата !!! А за "първите редици" ,хайде без пози !?!? Има един такъв "патриотар" ,като тебе - Слави Трифонов се казва .... Честно казано ,копал ли си окоп ,държал ли си автомат ,мръзнал ли си на полево занятие !?!? Изобщо ,чувал си ,но не си преживял военна служба !!!!!!!!! Замълчи....

Кобарате, излез, като мъж, за какъвто се имаш, и кажи колко дари от хонорара от последния бой. Първо щеше целия, после половината, после не се казвало, когато даряваш...

Пульо, верно ще си в първите редици, ама не на фронта, а пред Терминал 2. Смешник...

Голям смешник.

ученолюбив човек...

На приказки си много силен. Колкото дари половината печалба от мача с АJ, толкова ще бъдеш и на първа линия. Много ми падна в очите тоя хвалипръцко.

ти ли бе тулуп, пръв ще побегнеш и като си на сигурно може да застанеш на 1 крак. Палячо

... това не е като оная работа ...

Нищо против Кубрат, но да повишиш някого от сержант в лейтенант,тоест прескачайки поне три звания, ми показва пълната девалвация на званията в армията..... Това не се е случвало дори при невероятен героизъм през Втората Световна Война, но по времето на ГерП се случи.... Да ни пазят всички богове, че армия от лейтенанти не знам дали ще ни опази.

тъп си като пулев! тоя дебил е лейтенант от мнооого години, още като национален състезател! само дето понеже е тъп като тебе, е сложил кутка с пагони на сержант! и копчето на джоба не си е зашил смотльото!

А и без да е служил. Как е получил чин? Какви заслуги има?

За Борисов ли питаш? :)

И от първите редици ще обърнеш гръб и избягаш зад последните. Видяхме те срещу Джошуа какви ти бяха първите редици, как бягаше като девица. Има една приказка - всяка жаба да си знае гьола!