Коментари - Кубрат Пулев "не може да повярва", но бе тестван за допинг | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тенисисти не играят, но също ги проверяват в момента и ще продължават да го правят. Тези от топ 50 ги проверяват средно около 20 пъти през годината. Него го проверяват един - два пъти и орева орталъка.

Давай, Кубрате. Тълпата иска кръв!

Новините за Кубрат прекалиха. Подкрепят го един файтон лумпени, нормалните го гледат с насмешка и безразличие. Ама то голяма хвалба и перчене от този примат , задето излязъл както гладиаторите някога на арената, да му спукат манерката от бой, но видите ли сега това било занаят и се печелели парички. Тъжна и жалка история.

Май негрото нещо наистина се е уплашил от Кубрат.

pompai

Честно е и ти да направиш проба на шампиона.

pompai

Надяваха се покрай паниката от короната да те хванат. :))))))))))

Гледат да му провалят мача,това е целта .

Той мача така или иначе е провален покрай коронавируса и ингилизите, които не правят нищо по въпроса.. само прибират тежко болните.

Кубрат Пулев , Ивайло , Тези номера не са ли ви били ясни ? Англичаните са най големите х....ци.. Не е от вчера... По полека с кленбутерола и стероидите, Ловат ги лесно... За ръкавицата на Кличко , Кубрат Пулев е мъж на място...

Мъж на място бил... ХАХАХАХ...БЯГА ОТ ТОЯ МАЧ ВЕЧЕ 3 ГОДИНИ А МОЖЕ И ПОВЕЧЕ. УСТАТА МУ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА ЧЕ РЪКАВИЦАТА МОЖЕ ДА СИ ГЛЪТНЕ. ТОВА НЕ СА МЪЖЕ НА МЯСТО... ТОВА Е МИШКА

Сега като излезе положителен, ще го играе още по-изненадан. Маймуна бавноразвиваща се

Мда, а Джошуа няма да го навестят така изненадващо. Ще се назоби кат куче, ще изчисти до 20 Юни и една урина ще му вземат след мача. Късмет и сърце на Пулев, в неравностойни условия е; въобще ако не отменят мача.

Ганьо Балкански, все някой го е прецакал, все някой му е виновен. Помним и на мача с Кличко дето се плезеше и стоеше на един крак докато го бият, а после ги обвини, че "всички били мафия". Като си затънал целия в лай на е добре да си държиш устата ЗАТВОРЕНА!

Дебилите, нямате почивка. За злобата си.

Ганьо ,Тайсън Фюри излезе с коментар преди броени часове ,затова какъв подлец и измамник е Кличко и как са му били дали меки ръкавици на Фюри преди мача ,а украйнеца се е боксирал с твърди! Потърси го по интернета и престани да ръсиш боклуци по адрес на нашия боксьор