17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кубрат е доста умен за боксьор и не говори глупости.Пожелавам му успех!

Браво !! Дано и с подкрепата на Боб Аръм получи своя шанс !! Мисля че Кубрат е в най-добрата си физическа форма и вече със сериозен опит !!

Кой ще ти даде мач за титлата на тебе бе? Кой изобщо иска да се бие с тебе, освен такъв с прохождаща кариера? Не рзбра ли че за тебе бокса приключи с мача с Кличко. Имаше още един шанс с Джошуа, който пропиля! Годините вече ти тежат, седни си на задника и си гледай бизнеса, стига с тия изцекпи по медиите! Никой не ти вярва вече а и ставаш за смях!

Последно кога според теб му приключи кариерата - след мача с Кличко или след отказа с Джошуа? Все пак 2 години е разликата. Освен това справка на сайта на IBF ще ти подскаже, че основен задължителен претендент е именно Кубрат Пулев. Защита рано или късно ще има, това е.. може нашият да е най-слабият от всички задължителни претенденти но ще има соя шанс!

Нищо ново и неизвестно не казваш! Всички знаем че е претендент за титлата, но толкова ще го бавят че ще се пенсионира и ще играе с бурета и чували. Да се надява да е близките 5 - 10 години щото няма време.

Първо сипеш тъпотии после нищо ново не казвали... Задължителният мач за титлата трябва да е най-късно до 2020 година .. така, че не ми е ясно как си ги измисли 5-10... Дано до 5-10 години ти да поумнееш малко, че да се информираш преди да пишеш глупости тука..

хахахахахахаа, мислиш че ще задължат Руиз да се бие с нашия??? Брат отдавна парите са над правилата, мечтай си за такъв мач, а шампионите ще се сменят още, претендента ще си е същия!

Защо, бе Кубратчо, защо, бе Сульо, пардон, Пульо, искаш да те бъхтат точно в България?