Коментари - Кубрат Пулев срещу украинец пред 20 000 в Чикаго | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джордж Форман на колко години беше като взе титлите в WBC и IBF а???Май беше близо на 46 за тва неговорете,че нашия бил дрът.Има можещи и неможещи!!!

Гледах тренировка на Кубрат и е видно че е загубил много от бързината си а играта му е такъв стил че без бързи рефлекси не е този топ 5 боксьор който беше.Така или иначе никога не е бил със силен удар за тази категория а сега и по-бавен нещата клонят към безславен край.Но това е нормално към 38 е пределната възраст за боксор тежка категория и тогава почват големите спадове справки безброй-Али, Тайсън, Рой Джоунс а от най-пресните Дейвид Хей.Така че според мен Кобрата вече може да мисли за отказване ако толкова болезнено приема загубите по-добре да се откаже само с един загубен мач отколкото да падне от някой като Димитренко или друг не толкова титулован защото за световна титла според мен е вече невъзможно да се говори освен ако меиджърът му не е някакъв магьосник и не се насочи към втората по значимост титла на WBA срещу някой от ранга на Фрес Окендо на 50 години но и там вече носител е Чар и няма да е толкова лесно.

Продължавам да не доумявам защо са тези злъчни коментари. Като се контузил-бил страхливец и се отказал, сега като се отказа съперника му-пак крив. Всички тук големи разбирачи на бокс, а никой не отбелязва, че само преди няколко дни Кубрат заемаше четвърта позиция в световна класация на професионалния бокс. Или може би всички тук разбирате повече от тези, които правят класациите?!?!?!? Същото беше и със Стоичков-докато играеше всички го плюеха, сега вече е признат. Каква е тази сбъркана народопсихология не знам.

До тогава ще получи контузия и ще се откаже...почерк.

С какво се занимава този човек, та изглежда така все едно са го подули със силикон и е минал под валяк? Кой е той и какво работи? Работи ли въобще? Знам само, че като малък обичал книгите. А после какво му се е случило и защо е настъпил такъв прелом? Да не е доцент в БАН или учител по хореография? Може и да е, защото зад всякаква външност може да се крие ранима и нежна като кокиче душа на малко детенце. Нека потропа на вратата на някоя църква, примерно на адвентистите, петдесятниците или илитератите /май бяха илюминати/ и да разправи историята си на паството. Голямо облекчение и катарзис е. Алилуя Алилуя-уя-я....От ехото е.

Ако не са си платили , пак ще го шият

Братя Пулеви! Трагикомедия! Единия вечен претендент, вечно някой го прецакал. Другия пък се бие срещу разни аматьори във физкултурни салони и събира победи, че да каже един ден колко е непобедим! Палячовщина!

Описвате съвсем точно целият спорт бокс. :-)

За къде се натиска? От година не е играл вече, стана бая стар. Даже и да победи и да излезе срещу Джошуа, на тия години чудеса не стават. Ако можеше да стане голям, до преди 10 години щеше вече да беше станал.

И ако не убиеш украинската мърша, не се прибирай в България, Кубрате!!!

Много си смел, нацист , пред монитора. Дано да ти забележат органите, проруския хриистиянин))