17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евалла Кубрат ти си един от примерните атлети на България които ще мотивирът младото поколение че от държава като България може да изгреят хора като теб с упоритост и любов към това което прави нека посерковците църкат навън мангали с каруци ги шамарят на поразия

Жалко за всички мъжки мухи тук. Поздравявам ви форумни омразничета;)

Сульо, Сульо Опулен, нищо не става от теб, нищо , голям боклук беше и такъв си остана, въздух под налягане. Кой ще те чака до август месец за 300 000 ? Да се беше качил да играеш през юли ? И този и Паркър ще ти откъснат главата и край и с евентуалната ти поличическа кариера. Гледай си ресторанта и залата , отдавна си свършил с бокса. Много тъп се оказа, ама голчм тъпанар! Честно мислех те за по интелигентен.

Давай Кобра изказвай се колкото искаш обиждай но всички знаят вече че те няма на боксовата карта не си актуален а според мен не си бил никога. Сега може да те намерим в YouTube само в най добрите нокаути на Кличко Амин

Кобра не е точно така и ти го знаеш. Отделно, тоя с който все пак ще се бие Уайт хич не е слаб боксьор. Въпросът сега е, ти накъде и с кого?

Кобра, кога за последно победи истински боксьор, не тези измислените с които игра последните два пъти ? Време е за пенсия, и за достойно оттегляне.

Несериозно е професионални боксьори да се обиждат на “страхливец”. Ясно е, че не са се разбрали за пари.

Продължаваме напред.Само ти не разбра Пуле ,че вървиш назад ама давай-продължавай.

Никой не ще да се бие с кобри!! Бегат хората. Ти си страшилище. Викай Питър Самюел , той нема да откаже!! Само дано не си контузи шкемебето преди да се качи на ринга. Търси някой закъсал тюфлек че остана без съперници вече. Уплаши всички бе смелчаго

Коврооо, не го е страх човека, ами ти го остави с някви смешни 30%, да не е луд да се занимава с тюфлек като теб, че и по малко пари да вземе.

Уайт може сега и страхливец да изглежда и така да го наричш но е факт че към тебе няма интерес. Дори се опитаха да организират мача в София защото в Англия нямаше никакъв интерес към твойта среща. Не си продаваем -не си атрактивен и за съжаление това е истината. ако беше сериозен нокаутьор биха се наредили на опашка за да се бият с тебе. Дано брат ти да е по конвертируем от теб. Бихме се радвали да имаме велики боксьори. Ти една сериозна среща имаше и те ступаха яко, оттогава никакъв интерес към теб. Дори не можа да се подготвиш за бой с Антъни. Дано да имаш друг шанса ма май доста закъсня.

1

Да не е луд да се бие за 300 хиляди, пък ти и при загуба да получиш над милион. Още повече, че в последните 3 години имаш 3 мача срещу пенсионери. Просто не си интересен за спонсори.

пульо е тъпанар

1

Е, да, ти пък щото си голям смелчага, затова сигурно отказа мача за световната титла миналата година. Смешник...

1

Уайт може да е страхливец, ама ти, Пулев, си късметлия! Отърва боя. Кофти истината е, че никой не иска да те гледа - затова и противниците ти се отказват.

1

На противниците му им писва да те гонят из ринга бе кобро. Еднообразие и скука. Ти само един сериозен бой си имал и след него такива глупости ръсеше че хората си умряха от смях. Твоя заместник се би страхотно с Джошуа ама никой не спомена и дума за тебе там. Хората бяха доволни че си скрил та да видят интересен мач.