17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кобрам, я да ти пуснем едно тестче, нещо ме съмняваш

Аз вярвам в извънземните!

Кубрат Пулев да си спомни какво пише в залата на ЦСКА! ПОВЕЧЕ ПОТ В ТРЕНИРОВКИТЕ,ПОВЕЧЕ РАДОСТ НА ПОДИУМА! Да тренира яко и Бог да е с него на мача! Ние сме наясно с възможностите и техническите му умения. И Джошуа си има свойте слабости.При малко късмет маже и да се закваси морето. Самото участие на българин като претендент и ОГРОМЕН успех!

Тоя на какво е?

Добра тактика – да нокаутира Джошуа в 9-10 рунд, за да не може той да го нокаутира в 11-ти, както се закани... :D

Да, китайците установиха че засяга и мозъка в някои случаи - когато е прекалено малък. Води до раздвояване на личността и поведенчески проблеми. Съгласен съм с вас колега, да го тестваме незабавно и самокарантина с работничките му на някой остров да потренира ...

В деветият,но ако не Му изтекат водите. Много ще го млатят,много. Но ,продължаваме напред,нема се плашиш.

Кобрата може и да си вярва, ама не се знае дали ще удържи 9-10 рунда. Щото може и да го нокайутират преди това.

И аз вярвам в извънземни , но още не съм виждал летяща чиния .

Няма престижни победи Кубрат, няма качества с които да е впечатлил на ринга. Разбирам, нахъсан е и иска да победи, но в случаЯТ реалността е жестока и ще се убеди, когато скоро я срещне. Видяхме последниЯТ мач на Джошуа. Ще му играе тактически и няма да му даде възможност да го допре. Пък и да е интересно, хората са платили скъпи билети, едва ли ще си даде зор да го нокаутира още в началото. Ще си говорим отново след мача.

"Нокаут в 9-10 рунд е напълно реален". Абе Кобра, ти такива ги дрънкаше и преди мача с Кличко а пък съвсем друго стана. Свърши работата първо пък тогава се пъчи. Че инак заприличваш на идола ти Боко " Бай Ганьо".

Ти досега си се бил само е дин истински боксьор и той те преби. А този преби него. Карай по-внимателно, че този път ако паднеш няма кой да те викне повече!!

Oф, зa жaлocт Кубрaт Пулeв нe e рaдocт! Пулeв cи e нaциoнaлeн cрaм. И нe зaщoтo ядe бoй или рaздaвa юмруци, a зaщoтo oлицeтвoрявa eднa дoлнoпрoбнa прocтaшкa и нeгрaмoтнa кaтeгoрия людe, кoитo иcкaт дa уcпявaт, гaзeйки прaвилaтa, рaзчитaйки нa пocрeдcтвeнa нaглocт, бeзпaрдoннocт и циничнocт. Cульo и Пульo oмacкaрихa Бългaрия, a Пулeв вoди хoрoтo зaeднo c нeкoлцинa нaхaлници oт нeгoвaтa пacминa. Caмo дeтo Пулeв гo cпряхa зaвинaги CAЩ c eдин дeбeл чeрeн пeчaт. "Aрe, бeгaй, мишкo''! Тaкa би изтaнaникaл някoй oщe пo-дoлeн БГ рaпър. Г-н Пулeв някoлкo пъти в cтил “ГEРБ и Кaрaкaчaнoв” e финтирaл и мaмил влacтитe в CAЩ кaтo ce e прoмъквaл в нeлeгaлнocт дa рaбoти и изкaрвa пaри нa тяхнa тeритoрия c визa нa ... туриcт. И тe, aмeрикaнцитe, кaтo вcякa гoлямa държaвa дoпуcкaт мaлки прoпуcки пoнякoгa,....нo нe зaвинaги, ocoбeнo кaтo ce нaмecят и други прeгрeшeния. Cлeд пocлeднитe питeкaнтрoпcки рeзили cъc Cуши. cъдeбнитe caнкции и прoцecи - вcичкo e билo яcнo.

не обръщай внимание на драскачите! те толкова си могат и никой с нищо няма да ги запомни!

Кличко те нокаутира в първи рунд а Джошуа пък нокаутира Кличко така че не виждам как дори ще додрапаш до 9-ти рунд. Ще ядеш бой това е повече от сигурно, но дано поне ти стигнат парите за пенсия и лечение след мача. Ще се молим да оцеелеш.

Стига изцепки. Пулев няма качества за големия спорт това е ясно още от аматьорския бокс. Да се надява на добър хонорар и толкова. Пулев няма удар и бързина затова го смилат от бой.

Парите за мен нямат значение но още не съм си платил борча от 2000 леа на Белмекен. Пълен паляк!

Как пък го изчисли да го ева

си пък националната ни гордост...с какво точно си известен, ако не е тайна? А относно срама - ти какво точно срамно видя? Или щом Щатите пръднат, и ти се насираш, точно както цялото ни безропотно, слагаческо и антибългарско управление?

Ако изобщо има мач!

Пулев както и с Кличко много говори. И се случи това което се случи. Сега започва по същия начин и то за мач с човека който победи Кличко. Ама дали е от многото удари в главата му или той по принцип си е такъв не мога да кажа. Важното е че резултата се очертава същия ако не вземе мерки. Щял да побеждава с нокаут. Добре бе поне малко скромност няма да му е излишна. Казват че освен по-малко думи а повече дела трябва и никога да не подценяваш опонента. Е ще мине мача и ще видим.

Самото му изказване звучи страхливо. Усеща че ще яде кютек. Поне ще изкара някой лев за да си плати борча към Белмекен.

Какво очаквате, това е бокс, винаги се говори и не се знае кой кого, Джошуа как победи кличко - нагласено , клатеше се като върба на полъх и не го нокаутираха!

И двамата нямя да стигнат далече. Щото ше ги нокаутирам в 3 рунд и двамата а после ше си допия биричката

Сега малко по сериозно, според мен залозите трябва да са насочени към това кой ще познае кога ще нокаутират Пулев? И да си платиш сметката в белмекен, ок

вЕрвайте

Да бе то ти вярваше и за Кличко,но вярвай си,продължаваме напред''

Да,,Продължаваме напред''Ти ако победиш и по точки,то тогава Ей Джей трябва да е на две кила водка

Вечният претендент за титлата,дано пак не го заболи ръчичката,или пък ръкавичките не го убиват

Браво Кобра, ти си гордостта на България. Желая ти здраве и успех срещу един много талантлив боксьор. Малко са хората които представят България пред света по достоен начин, ние вярваме в теб.

По-малко шпрехен ,повече арбайтен!!!

Всеки, Банго който се е изправял срещу мен ,е бил победен.Този няма да е изключение.След като сте сигурни в загубата ми ,залагайте всичко каквото имате,ако нямате теглете кредит и слагайте всичко на Джошуа.И забогатявате от раз.Нали?Давайте!

Вярва!! А аз познавам един дето вярва че земята е плоска.

Ти земи си плати борчовете на Белмекен !!!

Блажени са вярващите Пулев...

Абе ганю ти и кличко щеше да бииш ама ти направи кратуната кът разбридана дамаджана глупак